Co jiného číst?

1121315171845

Komentáře

• Jejda, ten obrázek je ještě děsivější, než jsem čekal. Hlavně by mě zajímalo, na co tak vejraj, dělaj jak kdyby tam před nima babička dováděla s partou myslivců :-)

ok, tak když mě nějakej pěknej ušatec trkne, možná nad nim zauvažuju, když je to teď v trendu.

image

Co třeba tohle miminko? Líbí? :-)
  • ad Master and Commander - on totiž kdyby pana Norella hrál Russel Crowe, tak by se to líbilo každýmu :)
  • Léto píše:
    Annah Montana píše:

Grrr... To mám za tu zimu nebo toho umrzlého vlka?:)
  • image/klik/

...jak chceš aby oni činili tobě...?
  • =D Pěkný obrázky =D
  • image

Annah Lannister:)
  • to má teď... tacos místo uší?

image

je libo trochu salsy?
  • Mexické? Ehm... Ne, děkuji:)

image
  • Úchvatná grafická tvorba! Rád se na sebe dívám očima někoho jiného. :-) A jak vidím, zdejší diskuse nabrala poněkud pikantních obrátek.

image
  • Vidíš, co vyvolá změna avataru... Prasečí chřipka, Sansa s miskou jak pro psa a já mám místo uší tacos!!

Sethi: Kdybych na těch obrázcích nebyla v tak trochu nezáviděníhodné pozici, musela bych přiznat, jak jsem málem spadla smíchy pod stůl:)
  • Alek: To snad ne, ty by ses byl ochoten vzdát svého legendárního hrdiny, který usnul s obličejem na grilu? No tedy! Co za věci to děláš pro uši! :-)

Annah: To máš za všechno, co jsi kdy řekla (nebo si myslela) o zlovlcích! ;-)

image

Také má solidní ušiska, však?

Jen tak na okraj, co všichni máte s tím stolem? Sethi pod něj má nutkání vlézt, Annah pod něj padá... to je nějaká nová neuróza? :-O
  • Léto píše:
    To máš za všechno, co jsi kdy řekla (nebo si myslela) o zlovlcích! ;-)

image
  • Léto píše:
    To není podmínkou. Mám dojem, že na jiném místě sis velmi pochvaloval film Master & Commander. To je podle mě podobný případ: výborná atmosféra a dobový feel... ale příběhová řeka plyne dosti pomalu.

Jak nad tím tak přemýšlím, dalo by se tohle vztáhnout skoro na všechny starší romány, hlavně z období realismu. Dnešní doba je vůbec strašně uspěchaná - stojí za to z ní na chvíli vypadnout. :-)

Vidíš, docela jsem zaváhal u slova děj a na mysl se mi vkrádalo slovo obsah. Pak jsem to už neopravil, ale to by bylo přesnější k tomu, co jsem měl na mysli, protože jsem ani po těch 80 stránkách nezaznamenal nic, co by mě vedlo k tomu otočit další stránku. Jinak s tebou plně souhlasím.

JAIME píše:
    ad Master and Commander - on totiž kdyby pana Norella hrál Russel Crowe, tak by se to líbilo každýmu :)

Crowe se mi vn roli Aubreyho hodně zamlouval (i docela odpovídal představě podle knížek), ale kvalita filmu rozhodně neni daná jenom jim a ať by Aubreye hrál jakejkoliv dobrej herec, na filmu by to nic nezměnilo, páč je kvalitní sám o sobě.

Sethi: To stvoření je něco mezi elfem, myší a dáblíkem?:))
  • to je můj tiefling. nejen uši jsou sexy, kopýtka jsou taky.
  • Aha, vždyť právě hraju Neverwinter Nights 2. Akorát jsem Neeshku prostě považoval za křížence démona a člověka. Tak už budu vědět. Charakteristika: lstivý, zneklidňující, impozantní, tajemný, hrdý, rebelský, soběstačný, zlověstný, potutelný, nekonvenční.

P. S. Taky hodně dělá ten obleček :))
  • Sethi píše:
    to je můj tiefling. nejen uši jsou sexy, kopýtka jsou taky.

O důvod víc přečíst Kroniku královraha!! Jeden z hlavních hrdinů by se ti mohl zamlouvat... Tak trochu démonní princ, no:) na veřejnosti si raději nesundavá boty...

černé vlasy, modré oči, ale žádný ucházející obrázek jsem nenašla:(
  • fluff říká, že jsou tieflingové potomci lidí, kteří se spojili s ďábly. pokud se tiefling spojí s člověkem, narodí se zase tiefling. neměli by nakonec tieflingové úplně pohltit lidskou rasu? co se stane, když se tiefling spojí s elfem? trpaslíkem? je lidský genom natolik slabý, že tíhne k tomu přejímat vlivy jiných ras, zatímco nelidské rasy se nedokážou přířit, protože se jejich genová výbava navzájem vyvraždí?
  • Když se tiefling spojí s jinou rasou, už v něm bude jen čtvrtina lidského. Jinak bych neřekl, že je lidský genom slabý, když i ve Startreku vypadaj mimozemšťani jako lidi s gumou na hlavě :))
  • já bych řekl, že z genetického hlediska je většina fantasy(a podstatná část Sci-fi) naprosto amatérsky zvládnutá, bez jakékoliv logiky.

Na Sethiinu otázku by byla tak možná jedinná správná odpověď, která tak vysvětluje naprosto všechno.

Bůh to tak chce.
  • Sethi: tieflingu je relativne malo, vetsina lidi se s nimi pravdepodobne dobrovolne nepari (ona ta kletba je dost vyrazne citit), takze se vetsinou pari tiefling s tieflingem. Dale mam pocit, ze pokud nebudu pocitat elfy, tak je lidske DNA nekompatibilni s jakymkoliv jinym. A jelikoz tiefling je jenom proklety clovek tak jediny zpusob je tiefling s elfem. - coz bude zase tiefling.

Kdo by taky chtel, aby jeho detem narostl ocas a rohy, ze? Ono vlastne i vetsina tieflingu podle me neshledava spolecnost jinych ras za prilis uspokojivou... prece jen jsou moc malo EMO.
  • Píše:
    Kdo by taky chtel, aby jeho detem narostl ocas a rohy, ze? Ono vlastne i vetsina tieflingu podle me neshledava spolecnost jinych ras za prilis uspokojivou... prece jen jsou moc malo EMO.

a to jsou přesně ti tieflingové, co způsobují, že se my ostatní těžko uplatňujeme ve společnosti, protože vůči nám mají ostatní předsudky. hanba jim.
  • rohy ocas by dneska byly strašně cool!

Já taky neshledávám společnost ostatních ras za příliš uspokojivou. Ani spousta příslušníků Europoidní rasy mi nějak nesedne. Natož nějací asiaté, černoši ap.
  • Mě by stačily elfský uši =D, ale pravý, umělí si můžu koupit všude, jo a ta dlouhověkost by se taky hodila. ;)

Píše:
    Já taky neshledávám společnost ostatních ras za příliš uspokojivou. Ani spousta příslušníků Europoidní rasy mi nějak nesedne. Natož nějací asiaté, černoši ap.

Mě nevadí jejich společnost, když to neni společnost příživníků.

Na druhou stranu zpestření ras ve světě "reálném" bych uvítal teda až na šotky =D=D.
  • Jeden si na 4 dny odskočí na Sraz a diskuze o literatuře se zvrhne v diskuzi O Početí Tieflinga a jeho Sexy Přednostech! Já zírám...
  • pokud mi někdo dodá nějakého sexy tieflinga, jsem ochotná aktivně se zapojit do výzkumu.
  • Lokken

Jj začíná to být zvrhlí.
  • Sethi: Zeptal bych se na to, co si představuješ pod pojmem sexy tiefling, nicméně některý druh dotazu prý gentleman dámě nikdy nepoloží, takže pro nedostatečně specifikované parametry tvou objednávku ruším... :-)
  • tak já bych ti to klidně i řekla, ale když jsem teda ta dáma...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů LiteraturaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi