Hra o trůny - obsazení

1356765

Komentáře

• Dnes už v rámci demokratického procesu může být každý profíkem :))
  • suma profíkov :)
  • Profíci? To jo, ale líný to je! :-)image

Mno doplnil jsem náš seznam o potvrzeného Willa a Sandora. A rýsují se už další postavy, zatím nepotvrzené odhady dle nápověd GRRM.

Bran Stark - Isaac Hempstead-Wright

Gared - Richard Ridings

Waymar Royce - Jaime Campbell Bower

Red Headed Whore - Esme Bianco

Magistr Illyrio Mopatis - Joseph Mawle
  • u posledniho je na imdb jinej part: Benjen Stark (1 episode)

a richard to ma na imdb uz potvrzene - Gared (1 episode)
  • Pravda, má to být Benjen. Mně se zdálo, že ten obrázek neseděl. Ale je to už pár dní, co jsem to čet a teď jsem očividně chybně věřil zdrojům Tower of the Hand. A koukám, že ty mrchy si to tam už opravily. Grrrm :-)
  • Tak jsem poprvé dočetl Hru o trůny (první knihu) a hodně, hodně se mi líbila...proč to píšu sem, dostal jsem se k ní hlavně kvůli tomuhle tématu, jelikož jsem zvědavej na fantasy seriál od hbo, a už jsem o Písni ledu a ohně slyšel od známých jen dobré zvěsti. A potvrdili se.

A taky jsem to tu využíval po čas čtení knihy a kdykoliv jsem narazil na nový jméno, tak jsem si ho sem šel najít...abych si alespoň trochu zafixoval jejich podobu, aby mi v seriálu potom líp seděli :)

(sice mi je představivost stále trochu upravila...ale hlavní rysy sedí :D)

A už se na něj těšim...kdy má vlastně vyjít? Ví se to?
  • Tak to jsem rád, ať se líběj i další díly.

Co se týče seriálu, natáčení by mělo začít už za týden v Irsku, Skotsku a Maroku. Do míst se sjíždějí herci, nechávají si růst vousy apod. Už tam míří i dohled v podobě samotného autora. Obsadit zbývá jediná větší role, khal Drogo. Nicméně pořád se jedná o natáčení pilotního dílu. Ten bude pak předložen bossům v HBO a teprv ti rozhodnou, zda dají prachy i na zbylých jedenáct dílů první série. Pokud vše půjde ok, bude se zbytek natáčet asi v příštím roce a laickým odhadem bych uvedení v TV viděl až někdy v 2011.
  • Cože, on nesedí doma u počítače a nedatluje Tanec s draky? Pfff...
  • Je to ještě horší, on si na cesty nebere ani laptop...
  • Na Khala jsem zvědavej...jelikož Dany je jedna z mých dvou nejoblíbenějších postav (druhá je Tyrion :)).

Sakra, to je ještě za dlouho...no co nadělam...
  • Tak představitele khala už asi máme. Měl by jím být Hawaian Jason Momoa.

image
  • Další skvěle obsazená role. Už se nemůžu dočkat nějakých úniků z natáčení, v podobě fotek, či snad dokonce videí. Ale podle toho, jaké bezpečností opatření se dělaly u Your Highness, to moc optimisticky s těmi fotkami nevidím ani u GoT :)
  • Zrovna po Your Highness by měla Hra o trůny převzít nějaké kulisy, páč se natáčí ve stejných ateliérech těsně po natáčení YH. Momentálně se taky hodně spekuluje o místech natáčení v Maroku. Mluví se o podobných místech jako použilo Království nebeské. Dal bych sem odkazy i s obrázky, ale ty blogové stránky scouterky, která lokace vybírala jsou momentálně nedostupné (že by jí odstřihli?).

A taky prý bude využit Doune Castle.

image
  • Tak opět lehce aktualizovaný a překopaný článek o obsazení pilotu. Některé postavy jsou zatím spekulace (Mopatis, Luwin), ale zatím ty spekulace docela dost vycházely.

Do článku Píseň zazní na HBO jsem dodal pár obrázků z lokací natáčení.

A opět doporučuju skvělé fan-plakáty.
  • Pozor, velký SPOILER v odkazu!

Jo a kdyby někoho zajímal sumář vývoje postav z pilotu a jejich vývoj, na Pobočníkově věži je to pěkně graficky shrnuté (v rozbalovátku mrkněte na A Feast for Crows).
  • vždy keď stretnem niekoho kto práve objavil Pieseň, tak mu tak trochu závidím, čo všetko ma pred sebou. aj keď je pravda, že aj tie roky čakania tu alebo na Zdi mali svoje čaro....
  • Akorát, že mně už z toho čekání trochu šibe. :-P
  • Rozhovor s Esme Bianco, herečka Ros, jediná nová postava ve scénáři pilotu, původně označovaná jako rudovlasá děvka; no prostě taková slušná holčina z Králova přístaviště, Tyrionovo veřejné tajemství. :-) Zaujala mě hlavně poslední odpověď, vypadá to, že měli nějakou hromadnou zkoušku s celým hereckým obsazením. Čekal bych spíš, že to v rámci spěchu budou omezovat na čtené zkoušky mezi protagonisty daných scén.
  • Já samozřejmě moc dobře vím, o čem tam se mluví, ale ehm, nešlo by to nějak víc přiblížit, ne pro mě, ehm, víš přece, jak to myslím... :-)
  • Ono to není až tak zajímavý. :-) Je to spíš o tom, že je to jedna z mála zainteresovaných osob, na které maj IF weby kontakt a ona je navíc sdílná. Ve zkratce, roli jí dohodila agentka, Esme si už koupila AGOT a chystá se na něj. No a pak to s tím čtením scénáře se všemi herci. To pro ní byl zážitek sedět u stolu s tak talentovanými herci.
  • Vynechal jsi to skákání nahoru a dolů :))
  • Prosím tě, Aleku, to je jako by mi převyprávěl Píseň ledu a ohně Hodor. :-)
  • Když já jsem po celou dobu čtení toho rozhovoru přemýšlel spíš o tom, jak asi vypadalo setkání Esme a Dinklage.

"Ahoj, já jsem Peter, hraju Tyriona," vzhlíží k těm dvěma horizontům.

"Čau, já Esme, hraju Ros, tvoji... eh, utěšitelku. " spiklenecky na něj mrkne a škádlivě ho rozcuchá. :-)
  • Já si to spíš představuju jako nějaké gymnastické cvičení, jestli mi rozumíš. :-P
  • že ťa heavy, zaujíma najmä tá "hromadná skúška" :D

tiež sa prihováram za preklad :)
  • proc napsano u dnesniho Winter is comming - ze je 3 den nataceni, kdyz se dnes melo zacit?
  • Oni tam s tím nějak šachovali, nakonec byl první natáčecím dnem 24. říjen. Ale až dnes se na place sešla většina herců (i šťeňat), včetně GRRM (v roli herce). Z jeho příjezdu existuje dokonce fotografie.

image

Btw, GRRM dneska psal na blog, že měl pár setkání s herci a po seznámení se s představitelkami Arye a Sansy dospěl k rozhodnutí, že ságu přepíše, nemá to srdce jim provádět tak hrozné věci. :-)
  • Jasně, Georgi, kašli na dopisování nějakého Tance, radši to rovnou celé přepiš, šak mi si počkáme...

Ne, jasně, je to milý vtípek, ale když to člověk vezme kolem a kolem, zas až tak na lehkou váhu to brát nemůže - co když mistra přece jenom setkání (a navázané přátelství) s představitely jeho postav nějakým způsobem ovlivní v jejich dalším vývoji v DwD, WoW, PoS... Arya zničeho nic sekne s vražděním a výcvikem a odjede na předčasný důchod na Letní Ostrovy, Sansa se provdá za Harryho a budou "žít šťastně až do smrti", Bran to nakonec přece jenom rozchodí, atd.

Vím, že je George profík, ale na druhou stranu je to podle všeho dobrák od kosti... a jestli na něho Sophie nebo Malaise párkrát udělají štěněčí oči, určitě se mu to vpálí do podvědomí a bude se za ně cítit zodpovědný.
  • V článku najdete pár foteček z dnešní autogramiády v Belfastu, kam GRRM pozval i některé z herců.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi