Píseň zazní na HBO!

11214161718

Komentáře

• Píše:
    Vypadá to slibně, šéf programu je očividně nadšen.

Já taky!

Sakra, už aby to bylo :)
  • kin: ted premyslim, jestli bude stacit napsat +1 nebo mam nejakym jinym zpusobem vyjadrit, jak jsem nadseny tim, ze to vypada takhle dobre!

ted jsem hledal "reaction sound" - hlasku z Radia Wave, kterou uz teda prestali davat, kdy do nejakych pisnicek obcas hodili "Jsem nadšená."
  • Blaine: +1

:D
  • Muzu byt zlej sycek? Muzu? Takovych super nadsenych reakci jsem v promo vyjadrenich uz zazil ( hlavne teda u her ) a nekdy se trefili a byli opravnene, nekdy byl vysledek... mno, rekneme pri nejlepsim rozpacity.
  • Jasný, že můžeš bejt za sejčka. Každej projekt bývá na počátku skvělej, neotřelej, geniální a převratnej. Todle jim nikdo žrát nebude.

Mé nadšení pramení spíš z toho faktu, že by ten projekt skutečně moh dostat zelenou. To mi momentálně ke spokojenosti stačí :-)

Jinak ještě jsem koukal na ty rozpočty a je to podobný jako třeba Řím či Bratrstvo neohrožených, piloty taky stály kolem 10 milionů. Pro srovnání epizoda Legend of the Seeker stojí asi 1,5 melounu a díl Tudorovců asi 3,5 milionu dolarů.
  • drobne ot: ona je/bude pc hra na motivy SoIaF? jeden z mnoha obrazku
  • knedle: To je imho „jen“ (vypadá to docela dobře) fanouškovská modifikace nějakýho dílu ze série Total War. Jo, jinak, stačí se kouknout jak je to album obrázků pojmenovaný ;-) http://lmgtfy.com/?q=westeros+total+war
  • Máte pravdu oba. Tyhle obrázky jsou z Total War. Ale pc hra na motivy Písně se skutečně chystá. Už někdy před rokem psal GRRM o kontraktu s vývojářskou skupinou Cyanide. Od tý doby moc nových informací bohužel nebylo.
  • Doufám že to bude pořádně namakaná tahová strategie. Jestly z toho udělaj něco ve stylu RPG tak jim na to hodim bobek z hodně velký výšky.
  • Ty obrázky jsou z Mediveal Total War 2 a jde o modifikaci pod názvem Westeros Total War. Poslední verze je nějaká beta a už rok nebo i déle nebyla změna. Hra obsahuje několik frakcí, kde např Baratheoni jsou rozděleny na Renlyho bojovníky a Stannisovi bojovníky atd. atd. To, že se jedná o betu je tedy jasné, že ani rodokmen není naprosto přesnou kopií originálu (kontroloval jsem) a např. Cersei a Jaime nejsou sourozenci, chybí tam spousta hrdinů (kteří stejně za chvíli umřou), protože jedno kolo=2 roky a postavy prostě umřou po přeslici (pokud neumřou po meči dříve) a vystřídají je kapitánové a králové (myslím tím jména) naprosto vymyšlená. Ale jinak modifikace vypadá zajímavě a když proti sobě stojí armády Victoriana Greyjoy a Jofreyho (který zde má svou vlastní frakci), tak je to velmi zajimávé(můj osobní případ). Dokonce mám i screen, jak Jofrey bez koně poražen běží pláněmi a zdrhá před jízdou Victoriana, který ho po chvíli smete svým mečem z povrchu zemského.
  • Pokud vás zajímá, co se teď děje s natočeným materiálem a kdo to má na starost, tady je ukázka jejich předchozí práce. Na případnou další referenci, Avatara, si zajděte do kina. :-)
  • Skoro jsem zatoužil si DVD Johna Adamse pořídit domů. :)) Podobný video jsem viděl k Zodiacovi. Většinou to už dneska vypadá naprosto přirozeně, pokud člověk nemá srovnání se scénou, která je natočená opravdu naživo.
  • Vždycky mne fascinovaly davové scény s jedním člověkem.
  • Nevíte někdo, jestli už neproběhlo to schvalovací promítání?
  • Pravděpodobně včera, viz Westeros. Ale šlo jen o pár scén, ne o hotovej pilot, čili žádnej výstup z toho nebyl a ani asi nebude, všude se pořád odvolávaj na ten březen, kdy už uviděj celej pilot dodanej od trikovýho studia.
  • Hra o trůny dostala od HBO zelenou!

První info přišlo od Chicago Tribune, respektive od Mo Ryana na Twitteru (halt sociální média dnes vládnou :-)

Jedná se tedy o první sérii. Natáčet se začne v červnu v Belfastu, do TV by měla jít na jaře 2011. A jedna malá změna, série bude mít 10 dílů, včetně pilotu.

image
  • A teď už jen probíhá potvrzování ze všech možných stran. Asi nejdůvěryhodnější zdroj je zatím Parris, partnerka GRRM, která na fóru ujišťuje, že GRRM napíše na svůj blog zprávu hned, jak se vrátí z oběžné dráhy, kam se odebral po telefonátu z HBO. :-)

Jo a taky by mělo být víc fotek.
  • Super. Dík za info
  • teším sa
  • Hurááááááááááá. Miluju Aleka.

Nicméně bych mistrovi odcitoval jednu větu z konce jednoho z prvních dvou článků:

Píše:
    Meanwhile, Mr. Martin should have plenty of time to finish writing the last two books in what he has said is a seven-book series.
  • 10 dílů, naprosto skvělé číslo
  • keby posledné 2 knihy. čakáme stále na posledné 3 knihy...
  • Taky jsem si zatančil :-P JuchuchuchuCHU!
  • BTW mám pocit, že HBO má teď těch chystanejch seriálů nějak moc. Icefire, Boardwalk Empire, Pacific...
  • Chystaj toho ještě víc, neznam ty okolnosti, ale mam pocit, že to bylo vyvoláno tím, že jim několik velkejch seriálů skončilo. Ale zas bych neměl strach, že se v tom množství budou překrejvat. Pacific, Treme a další si to odbudou na jaře, Scorseseho Empire na přelomu roku a pak bude mít GoT volný pole - a to doslova, Tudorovci už budou ukončený, Legend of the Seeker byl údajně v posledních týdnech definitivně zastaven, ... :-)
  • Tak nevím jestli mám z toho zrušení mít radost. Je pravda že potom tu žádný jiný podobný seriál nebude, na druhou stranu byl Seeker docela dobrá oddychovka. No uvidíme ještě prý někdo z tvůrců psal na twitteru, že přípravy na třetí sérii pokračují, takže kdo ví.
  • Vůbec nevím proč, ale mě ten chystaný seriál nechává úplně chladnou. Asi že bojím, že to pokazí, přežvýkají a udělají z toho plochou jednohubku...
  • Zas můžeš bejt příjemně překvapená, kdežto my šeredně zklamaní - ale ne, tohle je HBO, to se prostě nemůže stát :-))
  • Poměrně zajímavý rozhovor s Romanem Papsuovem alias Amokem, autorem nejlepších portrétů hrdinů IF. Kvalita bohužel snížena googlím překladem z ruštiny. :-(

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi