Deskovka Hra o trůny

1234568»

Komentáře

• Aqwarty, Chroust, Alek, Mac, QiXi236, možná Alnag. To mi přijde jako smysluplný.
  • Dobre a snad i Mac ne? ..Tak dobre, snad se sejdeme v hojnem poctu.
  • Ono je těch Maců víc? Teda z jednoho sem zrovna píšu, ale toho brát nehodlam :-)
  • Jezis ja sem ale slepej, tak to se omlouvam :))) Jo a pujde jeste Pavel, znas ho z druheho klani, hral za Lannistery.
  • ok, super
  • Pokud se nestane něco vyloženě neočekávaného, tak dorazím.
  • U me se prave neco vylozene neocekavaneho stalo. Takze se omlouvam pritomnym, nedostavil jsem se, ale nebylo to neumyslne. Ted se to vsechno srovnalo a vratilo do normalnich koleji... jeste jednou se omlouvam a doufam, ze se podari domluvit jeste nejake dalsi setkani...

Jak jste si to uzili?
  • Škoda no, další setkání určo bude. JInak to bylo fajn, sic jsem byl opět rozsekán a opět bylo to vítězství Baratheona velmi nečekaný. Tohle jediný mě na tý hře snad dráždí. Mám chuť zavíst nějaký počítadlo, který budou mít všichni na očích a bude se každý kolo pepočítávat, jak má kdo blízko k vítězství. Já se vždycky zaberu do hry samotný a todle mi uniká. :-)

Report hry se mi psát moc nechce, už si to na moc nepamatuju, dovalím sem jen pár fotek. Snad ve zkratce, opět se udělali takový dvě fronty. V jedný jsme válčili Stark, Greyjoy a Lannister. Tam se to hodně přelejvalo, zprvu Stark hodně rost a rozpínal se, Lannister byl naštěstí krotkej a mamonil si svoje území bez choutek na velký rozpínání, takže jsem jako Greyjoy měl prostor ho trochu krotit. To se v jednu chvíli podařilo velmi dobře, ale záhy mi to vrátil, takže jsme se zdecimovali a pak už neměli sílu se zabejvat jihem. Tam byli síly poměrně vyrovnaný a sic se hodně bojovalo, nikdo se neměl k žádnýmu trháku. No a nakonec to urval překvapivě bleskově Baratheon (sic proti pravidlům, musím z vyššího principu mravního dodat :-)).

Ale jinak to byla snad nejdelší hra z těch dosavadních 3, končili jsme snad v 8. kole (max je 10). Já s Alnagem jsme to pak zabalili, Chroust, Pavel, Mac a QiXi236 pak ještě hráli asi karty...rozsekali jste Chrousta aspoň tady? :-)

No snad se hra líbila i ostatním a dáme si někdy repete.
  • Já ten report napisu. Snad si neco budu pamatovat. Jinak ano vitezstvi bylo proti pravidlum, sic,kdybych nezabral The Eyrie, mel jsem tam jeste jednoho panacka na druhe strane, kterej by zabral do 7 mesto, takze by to bylo defakto jedno.(Ale je proste proti pravidlum, ze do zony s neutralni armadou nemuzes napochodovat s kartou velitele,coz se stalo) Ja chtel dobit jako Bar The Eyrie, pac tohle se mi jeste nikdy nepovedlo :). V Agotu mi prisly super karty tak Mac jen ziral, ja se mu pak omluvil se slovy, kdyz mam ligu ci turnaj, ziram na protihrace stejne jako ty ted na me :)
  • To se opravdu nesmi:-)

No a kdy se opet sejdeme? Tuhle nedeli? Pristi vikend?
  • Mno, já jsem to tak brzo neplánoval, ale vlastně proč ne. Pokud budou mít chuť ostatní, tak klidně. Tenhle víkend asi ne, ale některej z příštích klidně. Takže pokud se najdou další tři čtyři lidi, já jsem za.
  • Nechcete udělat jeden sraz někdy v týdnu?... já o víkendech moc v Praze nejsem a rád bych se zašel někdy podívat. :-)
  • No to nevim, já bych proti nebyl, ale když vezmu, že jedno haní deskovky je tak na 6 hodin, to je tak, abychom se sešli nejpozdějc někdy ve tři hodiny (pak už tě z heren asi yyhoděj, nemluvě o nás dojíždějících nepražácích). A to nevim jesli je schůdný u ostatních...?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi