AGOT BG v Bratislave

mám stolovú hru AGOT - základné prevedenie, do Prahy sa žiaľ nedostanem a rád by som si zahral?

Dáme Bratislavské kolo? Hear me roar!

Komentáře

• A bude prasátko? :-)
  • já bych klidně někdy dal, mám to blíž než do Prahy. Nejlepší nějaký pátek nebo sobota.

Zakládat na to zvláštní thread nebudu, ale klidně můžem dát základní hru i v Brně. Mám hru, prostor i případné další spoluhráče :)
  • ak sa heavy hlásil :) tak sme traja. nájde sa ešte niekto z BA a ideme na to!
  • Já o voze, sarven o koze. :-)
  • Tak bude sviňa nebo koza? To jsem z toho jelen :-)
  • Jestli az zase budu nekdy v Blave, tak se klidne seznamim s par AGOTari... A do Brna taky nekdy mirim, takze tam to vidim podobne - jen nejspis v blizsim terminu. Kazdopadne me tesi, ze vas to tak inspirovalo. Aspon to vsechno nemame pod tou dizkuzi k AGOTu.

Jinak v Praze delame i vikendove akce (tj. zaciname v patek odpo a koncime v nedeli), vcetne prespani pokud je zajem. Takze pokud se nekdy domluvime, tak klidne muzete prijet. Dohodnem nejak dalsi hrace a muzeme hrat treba AGOT na nekolika stolech zaroven. Nebo treba i turnaj, pokud by nekdo chtel hrat AGOT dva dny v kuse (pripadne neco jineho):D Neni problem - staci mi aspon tech 5 hracu, kteri jsou ochotni prijet si zahrat a klidne to zorganizuju.

EDIT: Predelal jsem tu svoji dizkuzi, at se tam muzeme domlouvat na jina mesta. Asi nema smysl plevelit to tu, az takhle. Takze co se presunout tam? A todle zrusit?
  • nie, prosím si svoju nezávislú samostatnú skupinu! :D :D

inak i to je jedno, aj keď sa trochu obávam, že ak sa to dá do jednej skupiny tak BA sa stratí. na druhú stranu, zdá sa, že sme tu max 2-3 slováci, takže aj tak asi nie je koho verbovať.

takže vlastne kľudne to spojme :)
  • Rušit nic nemusíme, neboj sarvene. A třeba se dohodnem na nějakém kompromisním místě na Moravě...? :-)
  • Třeba u mě doma, na mém horském sídle? :-)
  • heavy_head píše:
    Třeba u mě doma, na mém horském sídle? :-)

A to je kde?
  • V šumné Ostravě. To ti je krásný a drsný kraj...
  • heavy_head píše:
    V šumné Ostravě. To ti je krásný a drsný kraj...

Proc ne, navrhni kdy:)
  • To byl jen takový nápad. :-)
  • volanie osamoteného na púšti: sú tu ľudia, ktorí by si zahrali AGOT Boardgame (second version)
    v Bratislave?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi