Fantasy komedie

1235»

Komentáře

• Hmm, to jsou prostě pošahaný amíci
  • V USA jsou v tomhle směru hodně divní. Ve filmech a hrách jim nevádí, když někomu kulometem ustřelíte hlavu, ale běda vám, když tam ukážete ženský ňadro. :-D
  • Olorin píše:
    V USA jsou v tomhle směru hodně divní. Ve filmech a hrách jim nevádí, když někomu kulometem ustřelíte hlavu, ale běda vám, když tam ukážete ženský ňadro. :-D

Přesně na to jsem narážel, vadí mi víc tenhle princip než zakrytí Portmanky :-)
  • A je potřeba zrovna tohle řešit? Vždyť stejně budou k dispozici obě verze, tak se každý koukne na jakou bude chtít... a hotovo :).
  • Žiadne dve verzie nebudú, v kinách to pôjde pekne so všetkými fuckmi a ritkami :)
  • Amíci sou pokrytecký slaboši, jejich vůle, morálka, víra a kultura je příliš slabá a proto je dokáže na duševní úrovni ohrozit i jediný pohled na ženské ňadro.

Občas přemejšlim, že bez ohledu na to co tvrdí ve filmech probíhá všechna soulož ve Spojených státech pouze pod peřinou, ve tmě a v noční košili, samozřejmě jen v misionářské poloze.

Ostatně viz pravidla Puritanartu
  • Sirien: Docela drsný zhodnocení..

K těm elektromobilům, máš samozřejmě pravdu. Nakoupil jsem to na nějakém blogu s tématy jako: kvůli biopalivům se kácí lesy. A pak prodal dál, jak jsem si to pamatoval. A vzhledem k tomu, že blogy mají za zdroje často noviny či jiné blogy, tak to může být dost pokroucený.

Nicméně myslím, že toto vycházelo z tohoto. Popřípadě z něčeho obdobného. I když z toho taky čiší jistá tendenčnost, proto uvádím i trochu neutrálnější článek
  • ...asi jo. Před pár dny mě totiž opět dopálil puritanart zcenzurováním jednoho mého tamnějšího oblíbeného autora, což se rozhodně nestalo poprvé. Dneska už nedokážu říct "Deviant"art bez sarkastického přízvuku. Prostě a jednoduše mám teď zase období lehkého dopalu a pohrdáním vůči kultuře USA, tak sem je asi zapomněl šetřit :)

Nemluvě o tom že jejich snaha cenzurovat mladistvým hry, filmy a časopisy je de facto kontraproduktivní dle všech mě známých sociologických, psychologických a sexuologických výzkumů a navíc v době internetu i proti obyčejné logice, což mě poněkud drásá nervy a přijde mi to jako urážka lidského rozumu vzhledem k mé přísně racionální výchově a myšlení.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi