Představení TV kritikům

124»

Komentáře

• Aha, tak na Westeros je vysvětlení, tamní admin byl totiž pozván do Belfastu na natáčení a tam se to dozvěděl. Jenže o tom ještě nechtěli mluvit a nebylo jisté, jestli to v seriálu nakonec bude. No nakonec to pánové na TCA prozradili, tak snad to tam bdue. Každopádně má jít o Nedovu noční můru. Otázka, kdo je ten v oprátce pořád zůstává, obojí je možné a vlastně jde-li o noční můru, mohlo by sedět, že v ní Ned vidí sebe - viz jeho oblíbená věta o tom, že žádný Stark se z jihu nikdy nevrátil či jak tu hloupost říkal :-)
  • knedle píše:
    tusite kdo je treti klecici pred Robertem? nejakej tip?

Narazila jsem na netu na obrázek

http://sklad.obrazku.cz/obr596588_52372233264b532ffef6b.jpg a podle stylu účesu to opravdu vypadá na Sansu.
  • nevada - pekna profilova fotka, zrcadlo? ;)

sansa - asi jo - ja s ni i pocital, ale rikal jsem si, ze u privitani krale by mel byt po boku svych rocicu spis mel nejstarsi potomek = rob a ne dcera...
  • No, Sansa byl druhý hlavní kousek, pro který si Robert přijel. :-) Ale Robb tam samo je, viz obrázek zepředu od Nevady. Vedle Neda je Robb, Sansa, Arya a Bran.
  • nevadou linkovana fotka je jasna - ta klecici me vrtala hlavou
  • knedle píše:
    nevadou linkovana fotka je jasna - ta klecici me vrtala hlavou

Jj, nevypadá to, ale Robb tam asi bude (viz ta liška), stejně tak mrňata.
  • a vidis, toho jsem si nevsim / taky tam jde videt kousicek hlavy s tmavymi vlasy

takze rob "se schovava" za tatuldou a arya a bran nejsou videt vubec, ac tam asi budou
  • A viete, kto že to je úplne napravo s bielymi vlasmi? ;)
  • Už jo, ale sám bych to nepoznal.
  • knedle píše:
    nevada - pekna profilova fotka, zrcadlo? ;)

No jasně :oD
  • Já myslím, že film může být lepší než kniha. Záleží na vkusu jednotlivce. U LOTRA mi přijde lepší kniha, ale věřím, že spoustě lidí se film líbí víc.
    Na seriál se těším a na herce si už začínám zvykat např. Cersei. Zatím nedokážu vůbec skousnout Roberta.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi