Aha, tak na Westeros je vysvětlení, tamní admin byl totiž pozván do Belfastu na natáčení a tam se to dozvěděl. Jenže o tom ještě nechtěli mluvit a nebylo jisté, jestli to v seriálu nakonec bude. No nakonec to pánové na TCA prozradili, tak snad to tam bdue. Každopádně má jít o Nedovu noční můru. Otázka, kdo je ten v oprátce pořád zůstává, obojí je možné a vlastně jde-li o noční můru, mohlo by sedět, že v ní Ned vidí sebe - viz jeho oblíbená věta o tom, že žádný Stark se z jihu nikdy nevrátil či jak tu hloupost říkal :-)
sansa - asi jo - ja s ni i pocital, ale rikal jsem si, ze u privitani krale by mel byt po boku svych rocicu spis mel nejstarsi potomek = rob a ne dcera...
No, Sansa byl druhý hlavní kousek, pro který si Robert přijel. :-) Ale Robb tam samo je, viz obrázek zepředu od Nevady. Vedle Neda je Robb, Sansa, Arya a Bran.
Já myslím, že film může být lepší než kniha. Záleží na vkusu jednotlivce. U LOTRA mi přijde lepší kniha, ale věřím, že spoustě lidí se film líbí víc. Na seriál se těším a na herce si už začínám zvykat např. Cersei. Zatím nedokážu vůbec skousnout Roberta.
Komentáře
tusite kdo je treti klecici pred Robertem? nejakej tip?
Narazila jsem na netu na obrázek
http://sklad.obrazku.cz/obr596588_52372233264b532ffef6b.jpg a podle stylu účesu to opravdu vypadá na Sansu.
sansa - asi jo - ja s ni i pocital, ale rikal jsem si, ze u privitani krale by mel byt po boku svych rocicu spis mel nejstarsi potomek = rob a ne dcera...
nevadou linkovana fotka je jasna - ta klecici me vrtala hlavou
Jj, nevypadá to, ale Robb tam asi bude (viz ta liška), stejně tak mrňata.
takze rob "se schovava" za tatuldou a arya a bran nejsou videt vubec, ac tam asi budou
nevada - pekna profilova fotka, zrcadlo? ;)
No jasně :oD
Na seriál se těším a na herce si už začínám zvykat např. Cersei. Zatím nedokážu vůbec skousnout Roberta.