Hra o trůny ožívá

18911131435

Komentáře

• Kliid, zatím bych řek, že tomu děláme akorát slušnej marketing. :-) A tuhle pozici a dobrý vztahy bych rád udržel/rozvíjel, takže tomu bude odpovídat i politika webu v budoucnu.
  • Amaroun - u titulků přesně nevím, ale dabing bude mít rozhodně přednost. Titulkovanou verzi buď budou dávat po dabované, nebo jiný den.
  • heavy_head píše:
    No ty se směješ, ale jestli zruší výše zmíněné uložiště, tak víme kdo za to může. :-D Já být adminem, tak to tu pořádně promažu. Pro jistotu.

Na neštestí to není jediný uložiště :-D co budem dělat?
  • Jenže moje oblíbené. Tedy, ne, že bych tam chodil něco stahovat, za koho mě máte... :-)
  • heavy_head - přesně tak, všichni jsme tady Mirkové Dušínové, hotová ztělesněnost nevinnosti. :-)
  • heavy_head píše:
    Tedy, ne, že bych tam chodil něco stahovat, za koho mě máte... :-)

Taky tak chodim pozorovat ten design.. ty barvy, ten kontrast..je to procítěný až běda

Někdy tam tŕavim celé hodiny pozorováním té nevinné krásy :-D
  • Já jim dokonce sem tam pošlu i SMSku :-)
  • Na Digizone je další potvrzení vysílání GoT bez nějakého zpoždění. Český překlad snad bude Hra o trůny. A jsou i takové náznaky, že by se v ČR mohla objevit služba HBO GO, což je vlastně online videotéka, ale HBO ČR se k tomu zatim moc nevyjadřuje.
  • Nevíte někdo, jestli bude na překladu spolupracovat Hana Březáková?
  • Nevim ale dobrá otázka :-)
  • Její absence by asi nevadila, přece jen může případný překladatel šáhnout po českém vydání knihy, ale jako jistá záruka by mi tam nevadila. Tedy pokud by jí zase neposedl ďábel a nezačala překládat rodová jména do češtiny. :-))
  • Mě teda jako překladatelka nějak zvlášť neoslnila zatím. Zvlášť první díl je dost děsnej.
  • Mě teda Jaime taky nějak zvlášť neoslnil zatim. Zvlášť v prvnim díle je dost děsnej :))
  • Tak abych nějak shrnul ty reakce a hlavně ukázku. Žádný únik se konat asi nebude, už vůbec ne uveřejnění, protože v tom je použita hudba s Gladiátora, LOTRa apod. Původně měl být promítnut celý pitolní díl, ale ještě není hotový (CGI), takže udělali kompilát tří dílů.

Vzhled scén je hodně upraven, už to není všechno tak šedivý, mrtvolný, jen na Zimohradu to zůstalo.

Jamie a Cersei jsou ve veži poměrně dost oblečení, sorry. :-)

Nejpůsobivější z celé ukázky byla Zeď, shodli se ti, co to viděli. Zapůsobil také Železný trůn a pohled na celé Královo přístaviště.

Za nejlepší scénu pak na WiC považují rozmluvu Viseryse a Dany, kdy Dany reaguje na Viserysovu facku slovy: Dany: “I am a khaleesi of the Dothraki! And if you raise your hands at me again, you will no longer have hands.” Pak následuje rozmluva Dany s Jorahem a uvědomění, že Viserys nikdy nezíská železný trůn.

Vůbec prý scény za mořem působí skoro nejlépe, říkal chlápek, který není se ságou tolik obeznámen. Je to jasný, ten příběh je dost přímočarej a srozumitelnej. Kdežto v Západozemí se hraje víc her.

No a konec to už je známý voiceover Staré chůvy následovaný voiceoverem Aemona, “The Stark words are always right eventually, winter is coming. This one will be long… and dark things will come with it.”

Další info zítra, kdy se koná ten panel s herci a GRRM (btw, prej vypadal docela zdravě :-)
  • safra - at to pusti ven bez hudby, at mame nad cim slintat...
  • I tak by to asi nebylo dobře to pustit ven, páč podle popisu tam ukázali i klíčový cliffhangery...
  • Datum premiéry bylo odhaleno. Neděle 17. dubna 2011.
  • Tak! 17. duben označen v kalendáři. A to hodně výraznou barvičkou. :)
  • V IF kalendáři? :-)

Ještě doplnění k datu. Je to 100 dní ode dneška. Mělo by následovat oznámení o datech pro státy mimo USA.

image
  • jsou nove fotky - 11 kusů :

http://www.makinggameofthrones.com/production-diary/2011/1/7/latest-set-photos.html

(a catelyn vypada furt divne)

pokud jsem spravne pochopil, je novy trailer - ve kterem je ukazan napr zelezny trun - ale zatim jsem jej nenasel a nejak jsem ani nechytil, kdy a kde bude vypusten

Danearys si zalozila twitter ucet:

http://twitter.com/#!/EmiliaClarke

jeji web:

http://emiliaclarke.com/wordpress/
  • Heh, tak to bylo těsný, právě jsem vydal článek. Aspoň v sobotu nejste rychlejší než já :)

Představení TV kritikům
  • Zpráva od HBO ČR přes Twitter:

Děláme vše pro to, aby premiéra na českém HBO následovala ihned po americké premiéře (18. 4. - pondělí)
  • "Nová" info, kterou jsme stejně už všichni věděli: GoT bude za hranicí ratingu R.

zdroj: http://www.accesshollywood.com/_article_42031
  • Tak bez toho by to mohli jít rovnou zabalit. :-) Každopádně jsem rád, že to vidím černý na, ehm, světle modrým.
  • Hehe, no tady na webu to taky nejsem schopný dohledat, ale strejda glogl poradí, je to ona?

image
  • Všichni Sansofilové honem na web HBO, http://itsh.bo/achKCB ;-)
  • Hmm, hned jsem dostal chuť na citronový zákusek! ;-)
  • kdo všechno z herců má twitter? Arya, Sansa, Myrcella - ještě někdo?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi