Za koho byste hráli Hru o trůny?
Částečně z důvodu, že je tahleta herní sekce poněkud macešsky přehlížena (hlavně proto, že o oněch hrách většina z nás stěží slyšela) kladu tuhle otázku, která má onu hru aspoň v názvu... Kdybyste žili v Západozemí, na čí straně byste chtěli stát? Se Starkama na studeném severu a bojovat se ctí za Mladého vlka? Nebo s Lannistery, kteří by vám vypláceli žold ve Zlatě? Se Stannisem, právoplatným následníkem Roberta, nebo s Daenerys za mořem, užívajíc její štědrosti a kochaje se jejími draky? Mimo konflikt v Dorne nebo nahoře, mrznout na Zdi a hájit říše lidí před přízraky zimy?
Komentáře
Nehral som tuto hru,ale videl som Lannistrov v akcii a vyzeraju naozaj husto.
Nu tak predem vylucuju Lannistery, coz u me jiste nikoho neprekvapi. Jsem holt snilek a moralka je pro me na prvnim miste. A taky si myslim, ze to s tim zoldem nebude tak slavny. Ale nesmime pausalizovat, za takovyho Tyriona bych bojoval...
Bojoval bych proste za toho, koho bych si moh vazit. Cili Starkove jsou jasni, pak asi se Stannisem, je sice necitelnej, ale jinak je mi vcelku sympatickej, a pak Danny - to by bylo to pravy dobrodruzstvi:-)
Dorne bych nechtel, nemam rad hady:-) A za Zdi taky ne, zimu mam rad, kdyz je kratka:-) ale za Jona bych bojoval, to zas jo!
Kdybych si měl vybrat tak je to buď Hlídka nebo Dany. :wink:
urcite za Starky uz me vazne nebavi divat se jak postupne vsechno ztracej a pomalu je vyvrazdujou. Smrt Lanisterům :evil: :D
Smrt Lannisterum...seš muj člověk. Nezbývá, než doufat, že Tyrion ještě nějakýho Lannistera zkosí :-)
ja som veľmi chcel hrať za starkov, ale osud a protihráči chceli inak, tak som hral nakoniec za Jelene. Teda za stanisa, proti Vlkom a Levom. Boli sme totiž iba traja.
A mám pocit, že v hre majú práve Starkovci výbornú pozíciu. Je to vyvážené, ale sú fakt silný