AGOT BG (Brno, Bratislava...)

2456

Komentáře

• Ja vim, ze 21. Ledna je patek a v patek nemuzu. Obecne se mi vice hodi ctvrtek, streda, utery, pondeli, nedele.
  • Aqwarty píše:
    Ja vim, ze 21. Ledna je patek a v patek nemuzu. Obecne se mi vice hodi ctvrtek, streda, utery, pondeli, nedele.

Chapu, nemuze se to hodit vsem. Podstatne je, zda aspon nekomu.:)

A pripada mi, ze neustale dohadovani a posouvani terminu nikam nevede. Takze cekam, zda se ozvou, tak 2-3 lidi, nejake zbyle zkousim dotahnout z dalsich zdroju.
  • Jinak pokud jeste nekdo mate volno/cas, tak je tu jeste todle utery nebo streda. Klidne i pres den.
  • Leden je pro mě ještě docela daleko na plánování. Ale jinak souhlas, bude to chtít lepší způsob dohadování. Už mám jistej nápad.

Jinak tenhle týden nedávám, jedině příští, ale mezi svátky je to asi bez šance u ostatních...nebo ne?
  • Po vanocich je tam teoreticky prostoru hodne - jsem schopen byt v Praze, pokud by to vypadalo, ze se vazne bude neco dit. :-) Ale nejspis se mi do zadne mozna akce chti nebude. Ale za realne povazuju treba 28.-30. Takze kdo dalsi by mel zajem a cas?
  • tak sme po rokoch napísali aj v BA alternatívnu verziu boja o tróny. A myslím, že to bol zaujímavý príbeh, tak sem šupnem krátku anotáciu. Povážte koľko sa podobal na ten skutočný.

autor týchto riadkov, doteraz zvyknutý na Starkovcov hral prvýkrát za bohatých Tyrellov a peniaze, resp. sudy mu pomiatli hlavu. Dohodol si pakt o neútočení s krásnou a bloňdavou Ceresei a vybral sa s armádou smer Králové prístavisko a Arryn.

Medzitým stark zbieral svoje územia, Stanis a Grejoy budovali flotily a Lannisterska pani pripravovala... krutu zradu.

V treťom kole červené banery pretrhli mierové hranice, časť tyrellovskej armády nielen prehrala, ale aj zomrela a hlavné vojská zostali opustené ďaleko od domova.

Prvá tretina skončila smutne. A žiadne zvolávanie nových vojakov.

Jediným šťastím bolo, že Krakatica aj Jeleň sa vrhli takmer súčasne na Zlovlka a slušne ho zdecimovali. zároveň tiež uviazali svoje vojská. Lanister ryžoval zo zrady, ale vtedy prišla opakovane karta Mustering, vĎaka ktorej Ruža naplnila potenciál zásob ... námorným vojskom.

Zelená flotila rozdrvila lode Levov a Vlkov, bola odrazená Krakaticou, ale napriek tomu vytvorila námorný most od Zimohradu až po Králove prístavisko. Jedíná ale silná (2 jazdci - 2 pešiaci) pešia armáda stála v domovskom prístave pripravená udrieť na polovici mapy.

Mezditým Grejoy a Barathon roztrhali Starka na kúsky a nechali mu jedno územie, jednu armádu. Každý hromadil power tokeny, pretože sa očakávalo rozhodujúce volebné obodbie. Končilo 8. kolo.

Vtedy udrel osud. Najskôr zavelil nové voľby a potom predznamenal útok divokých o sile 10. Mocichtiví lordi (Kraken, Jeleň, Lev)uprednostnili boj o trón, meč a havrana, minuly dohromady viac ako 30 tokenov. Stark nemal žiaden a Ruža si jeden z troch nechal na Nočnú hliadku. Tým pádom divoký zničili poslednú armádu neboráka Starka a ostatným zobrali malé jednotky. Traja predátori si zrušili drobné zálohy v tyle a posledné dve kolá neveriacky sledovali čo sa deje.

Cez lodný most tyrell v 8. kole zobral Zimohrad a dva susedné hrady na severe. Ako svoj štvtý, piaty a šiesty hrad.

vznik obrovskej trojkoalície "všetci proti ruži" v posledných dvoch kolách stihol zobrať ruži dva hrady, ale nedokázal brániť široký loďný rádius, vďaka ktorému ruža získala tri nové hrady (všetky bez boja v tyle súperov)

A tak zazvonil zvonec a Lorasovi s instantnym killom pešiaka bol šťastný koniec.

koniec skutočného príbehu :)
  • Nejaka Brnenska sekce neporada nahodou zitra (v patek) akci? Urcite bych se zucastnil a mozna bych dotahnul jeste nejake hrace.:) Staci nabidnou prostor a deskovku - dobra nabidka, ne?:)

A co Praha a pristi patek nebo radeji jiny termin?
  • Brněnská sekce má na zítřek už bohužel v plánu něco jiného. Hlásíš svůj příjezd příliš pozdě, zpozdilý lorde Shako :)
  • Ok, tak co pozitri, tedy vlastne uz zitra tj. sobota? Je to dostatecne brzo, lorde Osanosi?:) Na dnesni vecer uz jsem nejaky plan nasel, na zitrejsi dopoledne a odpoledne mam zatim volno.
  • Shako píše:
    A co Praha a pristi patek nebo radeji jiny termin?

Praha za mě až v únoru. Určitě dám pak vědět a zkusíme konečně najít nějakej termín.
  • V patek od 17h jsem na Palube (v Praze). Hrat budu sice neco jineho, nicmene neni problem hostovat nejakou petici lidi, kteri by hrali AGOT nebo treba dvojci na BoW. kdyz prijdete driv, tak vam muzu i vyvestlit pravidla a nechat vas hrat.:-)

Pripadne v sobotu bych mel cas si i nejaky AGOT zahrat, pokud budou lidi.
  • Shako to načal ještě na d20, tak to pojďme rozjet tady. Zkouškové máme za sebou, další daleko před sebou, tak snad by neměl být problém najít zas nějaký vhodný termín.

Tak kdo by měl zájem zahrát v Praze AGOT deskovku? Co třeba příští týden? Mně by vyhovovala středa, čtvrtek nebo pátek. Ideální začátek je pro mě do 19 hod. (čím dřív tím líp).

Zatím řešme hlavně zájem, pro termín a čas bych případně vytvořil nějaký hlasování ala doodle.com.
  • pripájam simultánnu ponuku: kto má chuť zahrať si v Bratislave?
  • Já bych si rád zahrál, a to nejlépe s rozšířením, abych si ho vyzkoušel, zda nestojí za eventuální pořízení k základní verzi.
    Bratislavu mám dostupnější než Prahu, ale i do Prahy bych zajel, cestu mám zadarmo a času relativně dost :)
    Mám čas: tento víkend, příští týden pouze ve čtvrtek, přespříští týden zatím čtvrtek, pátek i víkend.
    A samozřejmě připojuji nabídku na hru v Brně, mám samotnou Hru, prostor i eventuální spoluhráče:)
    Jo a budu mít nejspíš někdy během března nebo dubna cestu do Ostravy, tak kdyby měl někdo zájem o hru tam, tak jsem taktéž ochotný ;)
  • A kdo má chuť si zahrát někde v podkrkonošských pláních?
  • Buď specifictejsi s tím v podkrkonošský pláních ? ;)
  • Dvůr Králové nebo Trutnov
  • aha tak to nic ...já tajně doufal že to bude něco blíž k Liberci
  • Sarven: Vikendy jsou plne tak to v nasledujicim mesici moc nevidim.. mozna nekdy na jaro/v lete.
    Osanos: Dej vedet, kdybys byl v te Ostrave. Zahral bych a treba sezenu i nejake lidi.
    Alek: Ct by sel - zatim temer kterykoliv breznovy ct je vyhovujici.
  • Přiští týden - Středa nebo Pátek bych mohl :-)
  • Montezuma3: Dvůr Králové i Trutnov by šel, ale deskovku nemám a pravidla neznám. Myslím že by se přidal i Westflame v nějakym rozumnym termínu.
  • Amaroune, takhle to zkazit...chjo :-) A platí pro tebe ta středa a pátek i přespříští týden? To by tedy mohl i Osanos...

S tím čtvrtkem je problém, že tam bývala liga kartičkářů, takže byly takové ty doplňky jako Aqwarty, Chroust či Andre zabití. Nevíte někdo, jestli ta liga furt pokračuje?
  • JJ předběžně platí... Já mám ve čtvrtek školu do večera a pak hned jdu na basket :-(
  • Alek: Liga sice uz skoncila, ale pokracuje se dale. Streda je super. Hlasuju pro ni:)
  • Pojďme v tom udělat trochu pořádek, zatím asi vede středa a čtvrtek. Založil jsem na to hlasování na Doodle. Kdo neznáte, je to fajn systém na hledání společných termínů. Nebojte, registrace není nutná, jen pls použijte váš zdejší nick. Vynechal jsem tam časy, ale předpoklad je začátek vpodvečer, v sobotu možno třeba odpoledne, jak bylo zvykem na předchozích srazech.

• Alek: Tak hod odkaz:)
  • Odkaz je v tom Doodle boxu, případně tedy http://www.doodle.com/4tu7z6883f6523ga
  • Já bych příští týden také zahrál v Praze zahrál. :)
  • Super! Tak to vypadá na pátek 18. 3., kdy mohou: Alek, Amaroun, Osanos, Jaime a Vašek.

Asi je možno hrát v Outpostu, ale jen pokud budeme mít hru. Jestli se nepletu, Jaime má? Na Palubě hru mají, ale zase tam hrozí, že tam bude natřískáno jako posledně, to byl snad taky pátek. Navíc je tam ten poplatek...
  • Pokud bude potřeba hry, tak mám základ.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi