The Maester’s Path

The Maester’s Path je marketingový projekt HBO na podporu jejich TV seriálu Hra o trůny. Akce započala distribucí truhlic (osobám, které o Hře o trůny píší), které obsahovaly mapu, svitky a flakónky s vůněmi Západozemí. Dalším krokem pak bylo spuštění webu, na kterém již mohou všichni plnit různé úkoly a za ně jsou odměňováni. A odměny stojí za to!

Následuje popis od knedleho.

Číst celý článek zde
«1345

Komentáře

• Tak tak, odmena je super :) HBO marketing rozhodne nezanedbáva.
  • sakra, to zas budu muset googlovat slovicka :/

• O co jde? Nakopněte angličtiny neznalé, prosím.
  • Netřeba, stačí si hrát s obrázky těch symbolů s tím, že ten návod je v tomto pořadí, zleva doprava: Dothraki Sea, Winterfell, Pentos, Inn at the Crossroads, and King’s Landing.
  • a odměna opravdu stojí za to ;)
  • mne to asi nešlape. je tam 5 sústredných kruhov ale v tej pomocke su len tri znamenia... heh...
    budem trápny, ale exaktnejšia rada, alebo návod by neboli? dakujem :)
  • k cemu tam jsou ty referery? ceka te nejaka odmena?
  • To asi nedám. Sice jsem (doufám) pochopila princip, ale nedaří se mi to seskládat.
  • heh, navrhujem printscreen úspešneho riešiteľa :) alebo podobné jednoznačné riešenie :)
  • Ejhle jehle. Já to seskládal nečekaně rychle
  • Uííííííííííííí, podařilo se!!! Jsem nadšená :o))
  • ukol chapu, jdu na to
  • Tak jsem se do toho pustil znovu a už jsem to vymňouk. Prostě to musíte nastavit tak, abyste pod těmi 5 výsečemi, které se vztahují k místu, vždy jen ty ingredience podle toho návodu. Takže aby pod Winterfell byly jen symboly Godswood, Crypt a Pepper. Kružnic je ale taky 5, takže tam budou dvě volné, nesmí tam být jiný symbol. Zajímají vás jen ty výseky pod šipkami daných míst, čili to chce nastavit ingredience pro těch 5 výsečí, ve zbylých 7 můžete mít cokoli. Hmm, srozumitelné? :-)
  • Pro mě bylo paradoxně těžší pak odhalit tu výhru, zprvu jsem si jí nevšim a myslel si, že přijde až s dalšími koly :-)

knedle: referery nevím nač jsou, já si zprvu myslel, že se k nim váže ta odměna, proto jsem je sem zkusil vložit do článku. Až pak jsem si všim odměny.
  • tak mam, doporucuju zacit winterfellem - odměna mě zahřála
  • tipl jsem vam reseni - jen pro ty, co si nechteji hrat :)
  • nicmene jsem nepochopil, zda se mi nekde ukazuje, ze mam "prvni clanek retezu" - ocekaval jsem , ze budu mit vyplnenu jednu tu hlavu a prd...
  • :D odkaz zrovna jsem udělal screen. Knedle byl rychlejší.
  • Jen aby ti HBO 3tecky nezavřelo :-)

Já mám hlavu vyplněnou, ale hrál jsem to dvakrát a mezitím se přelogoval, tak třeba to zprocesoval až později. Ale všude by ti měl ukazovat, že jsi akolyta a kdykoli si můžeš odměnu pustit, což jsem já učinil už 4x.
  • puzzle jsem udelal 2x, video pustil 3x a furt hlava prazdna

jdu z opery do chrome...
  • Hm, teď se zase hloupě zeptám. Jaká hlava?
  • Já mám tu hlavu taky prázdnou.
  • Těch pět škeblí nahoře vpravo, vedle vypínače zvuku a tlačítka Log out. Označují tvou úroveň mistrovství. Jo, teď mi to došlo, kdo to kdy slyšel, aby v Citadele studovala žena? Hybaj pryč! Anebo víš co, možná si tě necháme a vyloučíme sarvena, který podezřele dlouho mlčí. Buď to ještě řeší, nebo se opájí tou odměnou :-D
  • tak nic - dalsi kolo za mnou a furt novice - grrrr
  • Hmm, děkuji že jsi mě vzal na milost! Budu muset projít výcvikem u Mužů bez tváře, abych nevzbudila další pohoršení :o)))

P.S. Tu hlavu mám taky prázdnou a přitom mi to napsalo, že jsem akolyta.
  • Tak možná tady je význam těch referalů - je asi třeba vzít ten odkaz, co vám to po splnění ukáže a získat 5 lidí, kteří na něj kliknou. Sarven to zkouší šířit na FB, tak uvidíme, jestli dá feedback...
  • je to tam napsane, musite naverbovat 5 lidi
  • Tak ještě jedna aktualizace k tomudle. Když kliknu po přihlášení do hry na odkaz Novices, píše mi to že jsem zatím získal jednoho (asi se bere takový, který první kolo zvládne) - tak možná to je ta jedna svítící hlava...
  • Takže stačí když kliknou na odkaz nebo musí zahájit hru?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi