AGOT BG (Brno, Bratislava...)

1356

Komentáře

• Heh, práva som narazil na túto stránku a je super, že tu je nejaká skupina hráčov AGOT-u. Hral som základ a to už aspoň 10x :), pokiaľ by sa dalo, tak by som sa veľmi rád pridal. Teda myslím, čo sa týka oblasti Prahy.
  • Já se omlouvám, ale v tom zamýšleném termínu nakonec pojedu na tři dny na hory, takže nemůžu (čtvrtek 17.3 - sobota 19.3.). Jak se tak dívám, se Zapperem je na ten pátek vás i tak dost ;)
  • Osanos: ok, nic se neděje, tak příště.
    Zapper: skvělý, určitě, tos to hrál víckrát než většina z nás :-)

Takže 18.3. si zapište do kalendářů. Jak to vidíte předběžně časově? Jste nějak limitováni (třeba že dřív než v X začít nemůžete?). IMO čím dřív, tím líp, vzhledem k délce hry.

Počítám tedy s těmito: Alek, Amaroun, Jaime, Vašek, Zapper. To je ideál pro základní hru. Tu má tedy Vašek a Jaime, takže když jí jeden z nich přinese, můžeme hrát třeba v Outpostu. Kdybychom chtěli rozšíření (pro 6. hráče), museli bychom na Palubu anebo jí někde sehnat.
  • No ja by som to najradšej zahral aj s rozšírením a kľudne aj v 5tich hráčoch. Minimálne tie prístavy z rozšírenia by sa zišli, keďže dosť balancujú hru ohľadom lodí. Časovo, keďže sa dohadujeme na búci piatok s dostatočným predstihom, tak sa dokážem prispôsobiť.
  • Časově se přizpůsobím, to nebude problém.
  • Vašek: nechodíš náhodou na Zatrolené hry ? :-D
    18.3 se mnou taky předběžně počítejte, ale do konce týdne bych to asi měl vědět....
  • Já bych se velmi rád zúčastnil, ale nikdy jsem nehrál... Počítá se i s nováčky nebo případně plánujete někde nezávaznou chlastačku/kecačku - nejlépe s obsluhou ve stylu Eurona?
  • Amaroun: Na ZH hry chodím.
  • Hiccup: Máme vcelku zkušenost, že to nováčci rychle pochopí. Já sám to vždycky zpola zapomenu, ale během prvních dvou kol se chytne každý (hra má max. 10 kol). Takže to by byl 6. hráč, čili ideál, pokud seženem rozšíření (má někdo?). Chlastačku/kecačku po hře už většinou nestíham, páč nejsem z Phy a poslední bus mi jezdí někdy ve 23 hod., hra trvá tak 3-5 hodin, takže jsem tak tak rád, že to stíham. Ale posledně se někteří nakonec někam vydali, pokud se nemejlim...
  • No, ja mám obe, aj 1. rozšírenie aj základ, ale nechal som to doma na Slovensku. O 3 týždne sa chystám domov, tak to potom môžem doniesť. Takže zatiaľ u mňa nič.

Hiccup: Mrkni na internete pravidlá AGOT-u, tuším su niekde aj preložené české, takže pokiaľ to nájdeš, tak si to prečítaj, sú tam aj obrázky, takže v pohode sa vieš pripraviť.
  • Měl by někdo zájem v Ostravě či okolí? Hru mám, ale chybí hráči a trochu tápu v pravidlech. Chtělo by to někoho, kdo to už hrál a vysvetlil mi to pořádně...
  • Tak AGOT základ + rozšírenie budem mať v Prahe, takže na koniec to môžem doniesť ja.
  • Super! Páč to rozšíření bysme jinak museli žebrat asi na Palubě.
  • Takže presný termín a lokácia?
  • No termín je jasný, pátek 18.3. Časově nikdo omezení nehlásil. Takže bych to stanovil třeba na 17 hod.? Klidně řekněte...

Lokace: no když Zapper přinese základ i rozšíření, pak můžeme klidně zkusit Outpost. Napíšu tam.
  • Tak Outpost mi psal, že bude volno.

Takže když to shrnu. Pátek 18.3. 17 hod. Herna Outpost (www.hernaoutpost.cz). Obsazení: Alek, Amaroun, Jaime, Vašek, Zapper, Hiccup. Hru i rozšíření přinese Zapper.

Nějaké opravy, nesouhlas?
  • Tento patek je koukam jiz plny, ale od Dubna mam patky volne, takze se zase rad pridam na nejakou partii:-)
  • Jo potvrzuju účast.. Asi vás tam najdu podle hry rozbalené na stole což? :-)
  • jj, ještě napíšu soukromou zprávu všem účastníkům s kontaktem na mě, kdyby byl nějaký problém...

Aqwarty: super, snad se trochu ta frekvence hraní zlepší :-)
  • Ok, pátek od pěti vyhovuje. :)
  • keby sa náhodou po rokoch objavilo mračno hráčov v Bratislave, tak poprosím, aby 2w počkali. odchádzam až slobodným mestám neďaleko Stínov Ašaje, takže chvíľu nebudem v BA.
  • ok, v pátek vypadám taky nadějně
  • Tak nakonec budeme mít zítra minimálně jedno místo na hraní volný. Má někdo zájem? Bude se hrát AGOT deskovka, v Outpostu od 17 hod.
  • No, zel nechodi zadny oznam, ze se tady neco deje, takze se tady objevim jednou za cas... takze kdyztak pisnete PMku.
    Jinak v patek nemuzu.

Kubulinek: Ostrava je dobra, nahod nejaky termin;-)
  • Shako: Do konce tohoto týdne jsem naprosto nedostupný. Ale během příštího bychom se už mohli domluvit. předběžně: co pátek nebo víkend 25.-27.3.?
  • BTW, Jaime je na dnešní hraní taky prý nejistý, takže to už jsou volná 1-2 místa. Nějaký zájemce?
  • Uff, tak v 4 sa to neoplatí hrať, skús napísať ešte Aqwartymu, on písal, že by mohol, ale bolo vtedy plné obsadenie.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi