No kdysi jsem se vzaregistroval i tam, ale nefungovalo to nikdy. Ale jak říkám, já jsem spokojený člověk, jemuž bohatě stačí jedna ruka - nemusím mít všechno, žejo.
Moje chyba, chtěl jsem tu o tom napsat a zapomněl na to. Sorry.
Galerie fungovala spolu s fórem a fórum jsem o víkendu kompletně odstřih, čímž tak nějak zůstala galerie bez uživatelských účtů. :-( Vzhledem k tomu, že je galerie stejně na hranici své kapacity a komentovat se dá bez přihlášení, mi to přišlo jako nejvhodnější přechodné řešení, než vymyslím, co s galerií dál. Dá se s tím žít? :-)
No každá bude lepší, než tahl mrtvola :-) Zatím nevím, nejrealističtější asi je popřesouvat ty nej obrázky sem pod web, vytvořit nějaké malé galerie tady. Dřív jsem si myslel, jak to budu pravidelně aktualizovat, ale to prostě nezvládám, takže to bude spíš nějaká takováhle bestovka tady.
Komentáře
http://evrach.deviantart.com/gallery/
Nějak předpokládám, že pán Robb asi neskončil úplně dobře...
Pán Robb? Dokonce chvíli král, dalo by se říci zimní král, ale nebudu už víc spoileřit - věřim, že aspoň seriál (když už ne knížky) si nenecháš ujít.
Galerie fungovala spolu s fórem a fórum jsem o víkendu kompletně odstřih, čímž tak nějak zůstala galerie bez uživatelských účtů. :-( Vzhledem k tomu, že je galerie stejně na hranici své kapacity a komentovat se dá bez přihlášení, mi to přišlo jako nejvhodnější přechodné řešení, než vymyslím, co s galerií dál. Dá se s tím žít? :-)