Fanouškovské tapety

«1

Komentáře

• Mám vlastní článek! Vítězství! :-))
    Né, vážně, díky za zveřejnění, a promiň za tu práci, co jsem ti přidělala...
  • Jo tak to jsou fakt parádní Wallpapery... O Wallpaperech jsem začal přemýšlet před nedávnem poté co začali vycházet kvalitnější obrázky... Dlouho jsem přemýšlel jak výtvarně zkloubit Oheň a led.. probíral jsem se docela dost texturama a obrázkama, ale nic mne nenapadlo tak aby to nevypadalo kýčovitě
  • Elanne: Krádné wally jako obvykle! :) Už abych měla knihu přečtenou, abych věděla o co jde :D
  • Né, vážně, díky za zveřejnění, a promiň za tu práci, co jsem ti přidělala...
    Nemáš zač. ;-) Tu práci s implementací alespoň nějaké galerie bych měl stejně a ještě mít budu (tohle je spíš provizorní řešení fungující jen pro obrázky na šířku).
  • Tapety jsou vážně pěkné.
    Moc díky za Aryu :)
  • Díky, samozřejmě příjímám dary, kdyby měl někdo zájem :-)

Jinak, a snažila jsem se udělat něco pro každého, třeba i Dany, i když jí zrovna nemusím, ale kdyby měl někdo extra přání, tak se můžu o něco pokusit.

• Arya je nejlepší - a tím tentokrát myslím opravdu tu tapetu (jinak to platí samo taky :-)... ten kontrast kajícího se neviňátka a drsňačky s kudlou v ruce.
  • Mně se nejvíc libí co se týče barev a stylu Jaime Lannister
  • Waw, to jsem netušil že je nás tu tolik Photoshopofilů :D
    Jinak wallpapery super.
    A abych se taky trošku pochlubil, tak tady odkaz na jeden co jsem nedávno dělal já Wallpaper 1680x1024
    Já mám radši jednodušší wallpapery s velkými čistými plochami pro ikonky. Takže fotky nic pro mne. Ale kdyby zveřejnily velký obrázky rodových znaků. Tak bych se docela vyřádil :-D
  • Jo to vypadá moc pěkné... ten sněhový poprašek v pozadí je povedenej...
  • jinak to platí samo taky :-)
    Jak jinak?

A jinak samozřejmě děkuji za Sansu. :)

• Tak nejlepší je samozřejmě Cersei.
  • Tak na komplu v práci už je wallpaper od Montezumy. Díky! Jinak Elanne, pěkná práce!
  • Moc hezké tapety. Ani nevím, kterou si vybrat dřív. Děkuji :)
  • Tak nejlepší je samozřejmě Cersei.
    Incest by neměl být přiznáván tak veřejně :)
  • Tak nejlepší je samozřejmě Jon :-))
  • Vynikající plakáty. Upřímně obdivuji všechny, kdo něco takového dokáži. A vlastně každého, kdo má nějaké výtvarné cítění.
  • Moc pěkné. Líbí se mi ten s Dany, protože se mi líbí Dany:-)
  • Super prácička..
  • Pěkné. Díky :)
  • Páni, House of Stark je moc pěkný. Tak ybych chtěla být takhle šikovná. Máte moje velké díky
  • I moje. Někdo je holt grafik, někdo skoro disgrafik.
  • Montezuna: Jsi opravdu moc dobrej. Nechce se ti udělat ještě house of Lannister a Dany s Drogem?:-))
  • Krása.Obzvlášť se mi líbí Cersei a Ned+Jon.
  • Montezuma3: Dost dobrý, já si teda potrpím na barvičky...no teda, hlavně tím zakrývám nedostatky :-)) Co mě ale zajímá jsou ty rozměry - takový giganti existujou? to je větší než moje televize :-))
  • Všem díky za díky a chválu. čte se to velmi pěkně :)

flanker.27: A někdo dokonce obojí, třeba já :D

Anomander: Mám v plánu udělat i ostatní rody. Až mne zase přepadne nějaká hodinka nudy :D U Lannisterů je ten háček, že zatím není žádná pořádná fotka Tywina.

Elanne: existují i větší. viz Zde nejrozšířenější jsou 1920x1080 (HD monitor), 1366x768 (notebooky), 1280x1024 (monitory 5:4) a 1680x1050 (monitory 16:10)
  • Trošku jsem se nudil, tak jsem udělal ještě jeden charakter wallpaper :)
    16:10 - 1680x1050
    5:4 - 1600x1280, 1280x1024
    16:9 - 1920x1080, 1366x768
    House Stark - zatím tam chybí Rickon (není žádná fotka) někdy v budoucnu ho tam dodělám, a upravím Robba a Cat až budou k dispozici nějaké lepší fotky. ;-)
  • Dík za wallpapery Ellane i Montezumovi.
    TO Elanne: No, já mám právě s těma tvýma opačný problém: rozlišení 1280 x 800 je dost málo, větší nemáš? Třeba ti Starkové nebo Sansa jsou super, ale na větších rozlišeních to ztrácí na kvalitě :(
  • Dobrá práce, až budu mít v týdnu chvilku čas, vytvořim na tyhle práce galerii jako maj teď ty oficiální fotky z GoT.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi