Představení rodů a postav Hry o trůny

2»

Komentáře

• Ale je skvělej, mně jeho vzhled vyhovuje. A smích u něja taky neva, on nebyl žádnej suchar. Stejně tak Tyrion vypadá dobře a nesouhlasím s tím, že je málo hnusnej. Dneska jsem zrovna čet jednu kapitolku, kde i Jaime Tyrionovi říká že on není žádný netvor, je to prostě jen prťavej perverzák. :-)
  • Tak mně taky je vzhled vyhovuje. Na Ohaře mi celkem typologicky sedí, je to chlap jak hora (ne Hora:-). Možná jsem si ho představoval trošku mladšího, ale to je fakt detail. Celkem se mi líbí i jeho brácha Hora...
    Tyrion mi připadá jako dobrej výběr, ale uvidíme jak ho jeho představitel zahraje, protože to je dost náročná role (aspoň myslím)
  • Tak já zase něco ve středu zkusím přeložit :-)
  • Tak nám v představovačce přibyl Malíček http://www.youtube.com/watch?v=4CHQHuHqOxQ
  • Tak ten je dokonalej... o víkendu se snad konečně dostanu k nějakýmu překladu...
  • Nevím čím to je, ale vždycky když Malíčka vidím, tak mám chuť vrazit mu dýku do oka.
    (Kecám, vím čím to je.)
  • Když já vidím Aryu, lituju, že nemám ty dýky dvě ;)
  • Zatracený prstík. Jen ho chvilku nechám bez dozoru, už hned zase něco zkouší na Sansu. Jednoho dne mu vyříznu játra lžicí skrz frňák.

Každopádně tenhle Malíček se velice povedl. Ten pedofilní pohled v čase 1:08 je velice dobře zahraný.
    Tedy doufám že to jen hrál.
  • Když já vidím Aryu, lituju, že nemám ty dýky dvě ;)
    A co bys dělal se dvěma, jednorukej, he? :oP

Ale souhlas s tím, že Malíček je perfektně vybraný a ta role tomu herci padne jak nočník na zadek.
  • Jednu bych jí zabod do nosní dírky a druhou oholil knír. Postupně!
  • Ale to bys ji musel nejdřív chytit. Bez šance...
  • Jaime, to je zralý na léčení. Ordinuju dvakrát denně profil Arye, sám jsem dneska užil a je mi fajn :-)
  • Alek: Nechtěl jsi říct zneužil? :)
  • Nojo, předávkoval jsem se. Nene, já určitě na Aryu nekoukám jako Malíček na Sansu. :-) btw, to je fakt úchylnej pohled v tom profilu. Až tak jsem si to v knize nepředstavoval. Stejně tak v knize mi Arya nepřišla jako takový číslo a komický prvek, jak to vypadá z toho profilu. A tyhle změny/vyprofilování mi vůbec neva, naopak!
  • Ze všech nejlepší mi přijde Robert. Děsivá naopak Sansa.
  • Starkové jsou rozhodně moji favorité :)

I když Khal Drogo a Daeneryn Targaryen jsou také naprosto perfektní :)
  • Jaimie - zajímavé, myslela jsem si, že jsem snad jediná, co čím dále se prokousávám příběhem, tím více mám ráda Roberta krále. (Neomlouvám jeho chyby, ale zpočátku mi byl mnohem méně sympatický než teď....hodně třeba přidal jednoruký kovář na Zdi.)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi