hmm, já vůbec nevim co s tim. Jako určo to má spojitost s tím jídelníčkem a vařením, které probíhá v New Yorku (viz citronový koláček, který jsem tu sdílel). Na Making GoT jsou taky hezký pdfka jídleníčků na každý den.
Ale co s tím v té hře? jak se to ovládá? Já jsem s tím flashem fakt nekompatibilní :-)
hmm taky se vůbec nechytám, vždycky jen vidim jak se něco lije do kotlíku, ale nejsem to schopnej nijak ovlivnit, takže vždycky následuje Acolyte, you did not succeed:))
V zahranií jsou na tom stejně. Zatím jsme se dobrali jen k tomu, že ty jednotlivý jídelníčky by mohly být klíč - ten pondělní má jednu malou odchylku v té kresbě oproti ostatním, naříznutá jablka.
Hm, taky nevím co s tím. Dnešní jídelníček z Králova přístaviště se liší v druhém řádku oproti tomu mluvenému z videa. Ale jak získat ten klíč, to netuším :(
pěkné jídelníčky, každý končí citrónovým zákuskem ;-) a odchylku má každý z nich. Pondělek je v poho, a na každém z následujících dnů je naříznuto několik dalších jablek nebo pomerančů. Nic jiného jsem nezjistil. Třeba se musí něco stihnout naklikat v tom časovém limito, co to teče do toho kotle. A nebo je to nějaká chyba
Tak už to mám! A přiznávám se, že tuhle poslední puzzel jsem nedal bez cizí nápovědy na internetu. Odměna je celkem slušná. Takže tady je řešení: Jak jsem se správně domníval, řešením bylo v době kdy teče voda do kotle něco vyťukat na klávesnici, nějaké slovo, větu, heslo nebo kód. Spoiler! Vůbec nevím jak na to kdo přišel, ale ono heslo je "tears of lys", je potřeba to napsat bez mezer, takže: tearsoflys
Páni, tak na tohle bych opravdu nepřišla :). Odměna je skvělá, podle mě jsou tato a hned ta 1. s Aryou a Jonem nejlepší. Nemám 5 akolytů - je za ně také ještě nějaká odměna nebo výhoda či tak něco?
A hele, ono je 11. To znamená finální odměna pro mistry, kteří nasbírali alespoň 5 noviců. Já jich mám 30 a díky vám tedy můžu referovat. Bohužel není moc o čem, není to nic velkého. Ve videu vás pozdraví GRRM a pak si můžete stahnout tapety na plochu, mobil apod. Na výběr je 15 rodů: Arryn, Baratheon, Bolton, Cerwyn, CleganeClegane, Crakehall, Frey, Greyjoy, Karstark, Lannister, Stark, Swyft, Tully, Tyrell, Umber.
Někam to nasdílím, ale dneska už se mi tuze nechce :-)
Komentáře
Ale co s tím v té hře? jak se to ovládá? Já jsem s tím flashem fakt nekompatibilní :-)
Takže tady je řešení: Jak jsem se správně domníval, řešením bylo v době kdy teče voda do kotle něco vyťukat na klávesnici, nějaké slovo, větu, heslo nebo kód. Spoiler! Vůbec nevím jak na to kdo přišel, ale ono heslo je "tears of lys", je potřeba to napsat bez mezer, takže: tearsoflys
Nemám 5 akolytů - je za ně také ještě nějaká odměna nebo výhoda či tak něco?
Někam to nasdílím, ale dneska už se mi tuze nechce :-)
Takže my neúspěšní budeme trpělivě čekat na dobrou vůli Lorda Velitele :)
já totiž hlavně nevim, jak to udělat - je to docela velký, u každýho rodu x-tapet v různých rozlišeních, pro různé přístroje.