Nejlepší šermíř? To je těžký, když neznáme dvě třetiny adeptů. Nejspíš nějaký žoldnéř či svobodný jezdec, nejlépe ze Svobodných měst. Má praxi v zabíjení. Mimo by nemusel být ani Temnohvězda nebo třeba Jablkožrout.
Tak já osobně bych z těch šermířů o kterých je něco známo, vybral někoho ze skupiny: Bronn, Barristan (v nejlepších letech), Jaime (s oběma rukama), střízlivý Sandor, Garlan, Arthur Dayne, Syrio, khal Drogo, silný Belwas, Areo Hotah.... Pokud bych si měl vybrat jednoho, svěřil bych svůj život do rukou sera Barristana Selmyho...
Myslím že Jon Umber je dobrý chlapík. A raději za sebe nechám bojovat přerostlého seveřana než lannisterského psa. A jak to dalo Freyum zabrat, než ho na svatbě dostali na kolena.
Jon Umber mě taky napadnul první:) ale bez nadržování seveřanům bych nejlepšího šermíře hledal někde mezi čtyřkou Sandor, Syrio, Brienne a Jaime před "nehodou". Jinak Garlana bych tak nevyzdvihoval, nepřišlo mi že by se nějak moc projevil..
Garlan je výjimečný tím, že spolu s bratrem byl cvičen i v boji proti více nepřátelům najednou. Kapitána Hotaha bych mezi šermíře nepočítal (nešermuje, ohání se sekerou). Stejně jako Andorika Neusměvavého, Viktariona Greyjoye a Dagmera Rozseklého.
Kapitána Hotaha bych mezi šermíře nepočítal (nešermuje, ohání se sekerou)
To je pravda, ale spíš šlo o to, kdo se za vás bude bít v souboji jeden na jednoho a Hotah je podle mě dobrý. Sice nic moc neukázal, ale je to takový pocit.
Taky ji neznám, ale sejmula Erika z True Blood
Erika někdo sejmul? Ona už je na světě čtvrtá série?
Ty jo. Když se nad tím ale zamyslíme, mohl by člověk s takovou obrovskou nadváhou dobře bojovat? Vemte si, že máte na zádech třicetikilovej batoh a máte být rychlí a obratní...
Komentáře
Bronn, Barristan (v nejlepších letech), Jaime (s oběma rukama), střízlivý Sandor, Garlan, Arthur Dayne, Syrio, khal Drogo, silný Belwas, Areo Hotah....
Pokud bych si měl vybrat jednoho, svěřil bych svůj život do rukou sera Barristana Selmyho...
Jinak Garlana bych tak nevyzdvihoval, nepřišlo mi že by se nějak moc projevil..
K šermířům: co takhle Addam Marbrand?
http://sf-fantasy.suvudu.com/2011/03/cage-match-2011-jon-snow-versus-vin.html
Jinak jsem koukal, že v jednom z minulých kol sejmuli Saurona, tím celé klání degradovali na pozici někam za pouťové představení. :-D
A ještě druhý vysvtělení. Naklonění si lidí nebo věcí (jako ally).