Tanec s draky vyjde 12. července 2011!

1568101115

Komentáře

• I don't wanna close my eyes,
    I don't wanna fall asleep,
    Cause I'd miss you babe,
    And I don't wanna miss a thing,
    Cause even when I dream of you,
    The sweetest dream would never do,
    I'd still miss you babe,
    And I don't wanna miss a thing.
  • http://grrm.livejournal.com/206442.html
    Hajzlík jeden. Na chvíli jsem mu na to skočila!
  • Já jemu ne, ale Towers of the Hand, který o tom referovalo. Ale spíš to bylo tim, že to bylo v angličtině, tam holt člověk není tak ostražitej :-) Až někdy v půlce textu jsem se začal chytat.
  • Jako kdyby tam bylo, že to rozdělí na dvě části, tak to sežeru i s navijákem. A to bývám na apríla sakra ostražitá.
  • Přesně, jak došlo na víc jak dvě části, rozjely se mi větráčky :-)
  • Na Apríla pro jistotu nevěřím nikomu a ničemu. Ale trošku jste mne zklamali, právě jsem se chystal vymyslet a napsat sem nějakou kachnu. :D Ale teď večer už by jste mi na to asi neskočily.
  • minulý rok som mu na to skočil. ale teraz ma varovala tá ikonka/avatar. používa prvoaprílovu myslím. takže som hneď tušil odiaľ vietor fúka. pravda čítal som to druhého, možno preto :)
  • Tak mi uplně vytryskly slzy štěstím. Hašišmárja, já jsem se dočkala!
  • Neraduj se, kaj jsou šestý a sedmý :-) Aby to nedopadlo jako s Kolem času - Jordan si umřel...a nic :(
  • Já si tipuju že The Winds of Winter vyjde za rok a půl :-)
  • Já jsen doufám, že 7. díl vyjde dřív než nebudu schopná četby :)))
  • kolo času žial išlo tak dole vodou, že už stratilo väčšinu kvality, ktorú malo na začiatku. a ani vtedy sa nerovnalo Piesni. imho.
  • Já co mi říkal známý co dost pozoruje zahraniční fóra - tak Martin snad neměl vyřešený tu postupnost setkávání hlavních charakterů... Jinak snad už to má v nějakém konceptu... Ale nvm třeba to někdo ví líp :-)
  • sarven
    jde samozřejmě o dvě odlišná díla, přičemž kolo času je ještě rozsáhlejší. A taky to člověk čte s odstupem, že :-) Na druhou stranu tam byla Nyneiva, se kterou jsem se mohla ztotožnit jako s málokým (krom Esme Zlopočasné) a Perrin, kterého jsem mohla obdivovat :-)
  • no ale teoreticky sagu by to mal ukoncit , dokym sa nezacne tocit tanec (ked to budu amici pozerat ) ,teoreticky.
  • Jo to by měl, jina mu herci pomřou a Arya jako důchodkyně by asi neprošla :-))
    Jen aby tím neutrpěl děj - rychlokvašky... :-))
  • Já myslím, že děj neutrpí, páč jak už zmiňovala Amaroun, taky jsem narazila na to, že GRRM má příběh v podstatě vymyšlen, jen to musí hodit na papír, což je evidentně problematické:)
  • Právě, že ta nejproblematičtější část :( Vzpomenu-li opět Jordana - ten taky nechal osnovy, umíral pár měsíců, vybral nástupce, co to dokončí,...ale tam stopa končí :(
  • Není nic horšího, než když v psaní pokračuje někdo jiný než autor sám. Hašek, Adams a Herbert by mohli vyprávět, respektive jejich čtenáři. :-)
  • Problémem asi bude, že do dopisování cizího díla se většinou nepustí uznávaný vynikající autor stejného kalibru či většího než ten původní.
    I když...u Conana tomu je spíše tak, že ledaskterý je lepší než od Howarda, což bych odůvodnila právě tím, že se do toho pouštějí rekreačně lepší autoři než byl Howard sám.
    A nebo použijme ještě onačejší příklad - první dva díly červeného trpaslíka jsou výborné, oba třetí díly a) i b) od obou autorů ale zvlášť - ty už zkrátka to kouzlo nemají.
  • Jo, na Conana jsem zapomněl.
  • Jenže - nedá se čekat, že by Kolo času začal dopisovat Sapkowski...:( A i kdyby to udělal, tak by to mělo dozajista naprosto jiný směr a to i kdyby se držel osnovy - viz jeho překopané pohádky :-))
  • keď Nynieva a ostatné holky osemdiesiaty krát zúrivo potiahly za svoj cop vlasov, ako prejav toho, že nesúhlasia/rozmýšľajú/kritizujú tak som myslel, že vyskočím von oknom.
  • jo a ještě to věčné upravování sukní :-D Z toho jsem taky chytala psotník :-)) Připomínalo mi to Marfušku..."to jsem ji hezky chytla za cop, zacloumala s ní a hned se mi ulevilo!" :-D
  • Noc trifidů je bezvadná... A to psal někdo jiný už
  • To jsem nečetla, mne příšerně naštval Den trifidů, pač jsem nabyla dojmu, že ženskou viděl jen jednou v životě pouze v ZOO :-))
  • Už zase pohřbíváte?! :-)

Jinak je možný, že se Tanec brzy objeví, páč ho měl německý Amazon v minulých dnech prodávat :-D
  • Jinak je možný, že se Tanec brzy objeví, páč ho měl německý Amazon v minulých dnech prodávat :-D
    Němci jsou bohužel na warez moc slušní :-(
    Zatím co jsem koukal tak nikde nic...
  • Jo kdo bude mít první ebook, tak ať na mně mrkne :-)
  • Tak tak, stačí mrknuť raz :))

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SágaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi