TV seriály

1101113151667

Komentáře

• nj, ten Camelot je docela nuda
  • Tak Camelot pořád stejný, nechci to moc hanit, protože to sledovat budu asi dál, ale seriál sezóny to nejspíš nebude :-/
    The Borgias - přesně to co jsem čekala, Irons dokáže asi cokoli. Co mě mrzí, je že na-nervy-jdoucí Holliday Grainger, mi vadí i tady, trochu jsem doufala, že se mi nějak zesympatiční :-)
    Btw, jsem nadšená z úvodních titulků, sice jsem doufala v něco ve stylu Tudorovci, ale tohle je nádhera.
  • Titulky Borgiů jsou obrazově super, souhlas. Hudebně mě teda neoslovily :-(
  • Já nvm mně ta hudba připadá dobová :-)
  • dobová jistě ano, a k tomu krutě nezajímavá :-)
  • Mně teda nepřišla ani dobová, spíš něco na způsob ERA. Potěšil mě ten úvodní pohled na Baziliku sv. Petra, ještě před přestavbou. Je jasný, že to bude hodně zachraňovat Irons, jinak mě to moc neoslovilo. To už se mi víc líbilo, jak to ztvárnili v Assassin's Creed Brotherhood. :-D

PS: Tu hudbu jsem myslel v úvodu, pak jsem si jí nevšiml vůbec. :-D
  • Budu se opakovat, ale Justified je vážně senzační. Na každou epizodu se těším víc a víc - jen abych se na jejím konci zase neskutečně těšila na další díl. Čekat tři čtvrtě roku na další sérii bude peklo.
  • dal sem prvni 2 dily Camelotu a zda se mi takovej "levnej"
    + ta mytologie je tak nejak divne naroubovana
    + artus mi pripomina kamosa Scooby Doo a to neni dobre
  • The Borgias mě docela baví. třetí epizoda byla dobrá. Opravdu vypečená pikantní rodinka ;-)
  • Spartacus: Uvidíme ako to dopadne s náhradou Spartaka, ale prequel s Gannicusom bol fakt luxusný.
    Pillars of the Earth: To mi prišlo trochu slabé. Príliš jednoduché a priamočiare, aspoň podľa mňa. Počiatočný setting bol spravený dobre, ale čakal som od toho, že sa to viac rozrastie.
    Camelot: Po zhliadnutí prvých 3ch dielov mi to príde pomerne slabé, ale nechajme sa ešte prekvapiť. Ale súhlasím, že za Artuša mohli obsadiť niekoho, kto nepôsobí ako žena.
    Borgias: No, tak tento seriál ma milo prekvapil. Celkom sa začínam namotávať. Snáď pribudnú komplexnejšie konflikty a možno aj viacej strán.
  • Já Camelot po třetím dílu zavrhla. Je to nuda, postrádá to logiku, Artuš by zasloužil přehnout přes koleno, Guinevra je strašně nevýrazná, Fiennes jako Merlin je divný - hodně divný. Řada WTF momentů tomu taky nepomáhá. Nejlepší postavou tam byl Lot. Škoda, že autoři neměli víc odvahy, když už měnili legendu, a nenechali ho žít.
  • Nevada: Súhlas, Camelot mal solídny pilot, ale potom už išiel do totálnych sračiek (každý diel bol horší než predchádzajúci). Mňa tam nebavil ani ten Purefoy - tej jeho drsňáckej pózy mám už dosť. Ako Solomon Kane bol super, ale stačilo.
  • Solomon Kane bol dobrý prvý 15 minút, potom sa to preformátovalo do nízkorozpočtovej sračky. Camelot síce zatiaľ nepresvedčil, ale ku jedlu je to postačujúce.
  • Já mám Purefoye ráda z Říma. Jeho Marcus Antonius se mi hodně líbil. Což mi připomíná, že mám dosledovat druhou řadu :o(
  • Tam spáchá sebevraždu. :-)
  • Ale súhlasím, že za Artuša mohli obsadiť niekoho, kto nepôsobí ako žena.
    Hehe, u mě je Bower skoro jediný důvod, proč na to koukám. Tenhle kluk má imo velkou budoucnost, převelká škoda, že nakonec z Hry o trůny vypadnul :-(

Borgiové asi maj potenciál, ale zatim si mě nedokázali zaháčkovat, chybí mi tam nějaké jasnější vyprofilování stran a vůbec, asi nějakej „vyšší cíl“, nějaký hrdina, komu fandit...
  • Koho mal hrať v hre o tróny? Ja by som ho nechal hrať maximálne Lancela po zranení :D
  • Neměl to bejt Royce?
  • jj, Waymar Royce. Dokonce si ho zahrál. Šlo o pilotní díl, který se pak kompletně přetáčel poté, co na základě toho pilotu dostal seriál zelenou od bossů HBO. A tam už to přeobsadili - změnili role Gareda a Willa (Will uteče) a Bower prý už neměl čas kvůli Camelotu.
    Bower jako Waymar
  • Heh, neviem, či už niekto z Vás videl 4tý diel Camelotu, ale mňa úplne uzemnil. Už mi to nepripadá ani ako dobrý seriál k jedlu :P.
  • vévoda Milánský je pěkný hovádko
  • Ten hodinový? ((chuckle))
  • oni všichni ty Sforzové jsou takový ......., možná kromě kardinála. Ten mi přijde docela v pohodě
  • Tak po pěti dílech musím říct, že mě Borgias zatím moc neoslovili. Je to překvapivě slabé. Jediné co mě zatím drží při sledování je postava Cezareho.
  • Naprostej souhlas... bohužel ani postava Ironse není zajímavá, jen trochu ten Cezare.
  • To je zajímavý... mne to přijde zajímavější než Tudorovci.. Proti kterým jsem teda dosti předpojatej... Ale co se týče uvěřitelnosti a herců tak jsem nadmíru spokojenej.. A ta renesanční hudba při svatbě.. hmm nadhera.. akorat nemůžu přijít co to je za skladatele :-) .... O dějiny Itálie jsem se nikdy moc nezajímal, ale teď se mi ty začíná propojovat Savonarola, machiavelli , Medicejové atd. :-)
  • Když už je řeč o Machiavellim, tak doporučuji si pročíst Vladaře, moc zajímavé čtení. ;-)
  • Olorin: Mnohem zajimavejsi je "Umeni vojenstvi" od tehoz autora. A nejvice se mi libi "Rozpravy o deseti knihach Tita Livia", od tehoz autora:)
  • Díky za tip, kouknu se na to. :-) Ještě mám v plánu (až budu mít čas) se mrknout na Caesarovy Zápisky o válce Galské a Zápisky o válce občanské, alexandrijské, africké a hispánské.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi