no ja mam Malaz docitany do posledneho dielu co vysiel u nas - Vichr Smrti (tusim 7cka) a musim povedat ze su to knihy na ktore sa po GRRM tesim najviac ked vyjdu. Moji oblubenci su Anomander, Dassem Ultor, Tehol, Rychlej Ben, Coltain, Sumar, Whiskeyjack, Paran, Kotilion. Takisto fandim Palicom mostov, Zachlumcanov aj Rudej garde (aj ked si idu po krku) a postupne aj Karsovi
to Chmur: ja som Karsu tiez nemusel, ale postupne sa to zmenilo ako pri Jaimem. navyse je to popri Conanovi konecne poriadna barbarska postava a ma super hlasky.
to Olorin: V stvorke sa vyskytuju :-)Kedze SE zabija svoje postavy v snad este vacsej miere ako GRRM nebudem ti kazit prekvapenie :-)
V neděli bychom se mohli dočkat zas nějakého nového oficiálního matroše od HBO, údajně opět nějaké miniukázečky a obrázku. Už by to chtělo, horkými favority jsou Tyrion a Dany (pokud lidi z HBO sledují WiC blog, jakože asi ano).
Konečně. Budu asi vděčný za cokoliv, ačkoliv nějaký alespon trochu plnohodnotnější trailer by mě potěšil daleko více než jen něco na způsob toho prvního teaseru. Každopádně slíbili i nové promo foto takže super. Myslím, že to bude closeup nějaké postavy, protože většina lokací se bude více či méně upravovat v post produkci a budou se přidávat efekty atd, takže nějaké záběry Zdi nebo Králova přístaviště asi nemůžeme očekávat. Já osobně bych rád viděl Lenu a Nicolaje (Cersei a Jaime)
Já jsem přesvědčený o tom, že seriál spatří světlo světa dříve než Tanec. Už tolikrát jsem někde četl o tom, že George už je skoro hotov, že už finišuje a stejně dál a dál plynou roky jako voda a kde nic, tu nic :))
K těm materiálům co mají být zítra uvolněny - uvítala bych (sou)boj Cleganů a Pobočníkův turnaj celkově nebo nějaké záběry z královy návštěvy Zimohradu (jestli je to už natočené).
Turnaj by měl být natočený, aspoň to tvrdil Finn Jones, který své natáčení z větší části už dokončil. Zimohradu zatím asi moc nebude.
heavy_head píše: Myslíte si, že seriál bude na světě dřív než Tanec? Asi jo, ne?
Tohle vidím jako jistý. Kdyby to GRRM dokopal do konce roku, tak by se to mohlo propojit, o což možná bude i snaha. Už teď se údajně v některých knihkupectvích v USA objevují plakáty upozorňující, že právě tahle sága bude na HBO.
hlavně aby to nemělo tolik dílů jako Tudorovci a nerozbředlo to podobně.. pátého dílu se po zkušenostech s některými kapitolami čtvrtého pomalu začínám bát i u literární podoby.. hlavně kapitol o Daenerys, které mě už trochu nudily i dřív.
veľmi dobré oči, alek. dosť možné že to je on. chudší a bez brady. alebo sa dosť podobá. inak keďosm videl chalanov, ktorí budú hrať trpaslíkov, bol som celkom prekvapený. čakal som zavalitých chlapov, a to su chalani z fitka :).
ale podľa usadenia stola, by to mal byť predstaviteľ jedného z trpaslíkov... hm
Nevada - hele Case je brblal (u a do vseho) - pokud bych spocital nase vstupy v tom klubu, imho jich nebylo vice nez 10 za poslednich 5 mesicu... - takze sme se spis flakali
Komentáře
to Chmur: ja som Karsu tiez nemusel, ale postupne sa to zmenilo ako pri Jaimem. navyse je to popri Conanovi konecne poriadna barbarska postava a ma super hlasky.
to Olorin: V stvorke sa vyskytuju :-)Kedze SE zabija svoje postavy v snad este vacsej miere ako GRRM nebudem ti kazit prekvapenie :-)
„Když si chcete udržet velení všech klanů, tak musíte být horší než všichni ostatní dohromady."
heavy_head píše:
Myslíte si, že seriál bude na světě dřív než Tanec? Asi jo, ne?
Tohle vidím jako jistý. Kdyby to GRRM dokopal do konce roku, tak by se to mohlo propojit, o což možná bude i snaha. Už teď se údajně v některých knihkupectvích v USA objevují plakáty upozorňující, že právě tahle sága bude na HBO.
inak keďosm videl chalanov, ktorí budú hrať trpaslíkov, bol som celkom prekvapený. čakal som zavalitých chlapov, a to su chalani z fitka :).
ale podľa usadenia stola, by to mal byť predstaviteľ jedného z trpaslíkov... hm