Nojo, ale jedináčky to ovlivňuje od mala. Lyse ruplo v bedně až na Orlím hnízdě. Clegani jsou v pohodě a Freyové taky. Ale třeba takový Roose Bolton. Tam je jednoznačně vidět, že když byl malý, nikdo si s ním nehrál a nikdo ho nešikanoval. Proto v dospělosti stahuje kůži ze svých vězňů a dělá si z nich kabelky.
A nejedináčci nejsou? Celagani, Cattleblackové, Lysa, Kevan... :)
Co je na Kevanovi divného? Spořádaný otec od rodiny....hmm
Nejpěknější ženská v seriálu (prvním díle:-) je samozřejmě Dany...Sice by mohla mít štíhlejší nohy a lépe tvarovaná ňadra, ale i tak jasně vede....Ženy z bordelu? Tak pokud se někomu líbí dojičky krav z Tyrolska nic proti:-) Z chlapů je podle mě nejpěknější Robb a Jaime...Jon vypadá moc sladce a měkce.....
Opravdu ti připadá člověk, který zmrzačí svého mladšího bratra jen z toho důvodu, že si půjčil jeho hračku a háže kojenci o zeď v pohodě?:-)) Kdo je potom podle tebe v nepohodě? To musí být opravdu pořádnej magor:-))
Vy tady slintáte nad Sansou a vyčítáte mi antropometrickou charakteristiku Dany? Pokrytci:-)))
Tak to pozor, já se k Sanse stavěl (skoro :)) vždycky jako k mladší sestře. Ehm, ve světle Lannisterů a Targaryenů bych měl dodat, že Starkové nic incestního neprovozují. :)
Komentáře
Jinak zajímavý, já čekala, že se tu rozplynou všichni nad Dany, a ony to vyhrály holky z bordelu :-))
tak ale chápem to, všetci sú chalani v mojom tieni :) :) :)
Ale třeba takový Roose Bolton. Tam je jednoznačně vidět, že když byl malý, nikdo si s ním nehrál a nikdo ho nešikanoval. Proto v dospělosti stahuje kůži ze svých vězňů a dělá si z nich kabelky.
Nejpěknější ženská v seriálu (prvním díle:-) je samozřejmě Dany...Sice by mohla mít štíhlejší nohy a lépe tvarovaná ňadra, ale i tak jasně vede....Ženy z bordelu? Tak pokud se někomu líbí dojičky krav z Tyrolska nic proti:-)
Z chlapů je podle mě nejpěknější Robb a Jaime...Jon vypadá moc sladce a měkce.....
Ale co se postavy (=Dany) týče...
http://ohnotheydidnt.livejournal.com/57898477.html
je Emilii 23 a údajně randí s Maddenem ;o)