Hra o trůny 1x01 - Zima se blíží

1234579

Komentáře

• A co já?
  • Jasný, takže jinak, kromě svého drahého dvojčete JAIMEHO, jsem jedináček. Tyrion se pochopitelně nepočítá...
  • Počítá se za půl.
  • Nemohu si pomoci, ale co se krasy tyce, asi nejvice mne uchvatili ty holky se kteryma si uziva Tyrion na zacatku v bordelu:)
  • JAIME: do toho mě netahej, to ty s ním pečeš, já rozhodně ne! ;-)

Jinak zajímavý, já čekala, že se tu rozplynou všichni nad Dany, a ony to vyhrály holky z bordelu :-))
  • Tak o Dany snad netřeba diskutovat ;-) Ale mě zaujala třeba ještě Doreah (ale to už je 2. díl, tak nebudu spoileřit).
  • - reakcie: viserys ANI náhodou (našťatie), Jaime príliš ...., Jon príliš kučeravý....

tak ale chápem to, všetci sú chalani v mojom tieni :) :) :)
  • Nepochybně, pokud jíš tak rád jako GRRM :) Cersei pro mě, co se sexapealu týče, Dany jednoznačně předčí. To je prostě pěkná ženská, Dany je holčička.
  • Jedináčci jsou divní lidé: malý Robert Arryn, Malíček, Varys, Ygritte,...
  • A nejedináčci nejsou? Celagani, Cattleblackové, Lysa, Kevan... :)
  • a co needinacci od Freyu ?
  • Nojo, ale jedináčky to ovlivňuje od mala. Lyse ruplo v bedně až na Orlím hnízdě. Clegani jsou v pohodě a Freyové taky.
    Ale třeba takový Roose Bolton. Tam je jednoznačně vidět, že když byl malý, nikdo si s ním nehrál a nikdo ho nešikanoval. Proto v dospělosti stahuje kůži ze svých vězňů a dělá si z nich kabelky.
  • Bolton měl bráchy, jmenovali se Eddard Stark a Marwyn, ale to se zjistí až v druhé polovině šestého dílu ;)
  • teda Freyovci su najviac v pohode ako sa da. mat stareho Freya nad sebou, to mu sa vravi škola hrou :D
  • A nejedináčci nejsou? Celagani, Cattleblackové, Lysa, Kevan... :)
    Co je na Kevanovi divného? Spořádaný otec od rodiny....hmm

Nejpěknější ženská v seriálu (prvním díle:-) je samozřejmě Dany...Sice by mohla mít štíhlejší nohy a lépe tvarovaná ňadra, ale i tak jasně vede....Ženy z bordelu? Tak pokud se někomu líbí dojičky krav z Tyrolska nic proti:-)
    Z chlapů je podle mě nejpěknější Robb a Jaime...Jon vypadá moc sladce a měkce.....
  • Nejpěknější ženská v seriálu (prvním díle:-) je samozřejmě Dany...Sice by mohla mít štíhlejší nohy a lépe tvarovaná ňadra, ale i tak jasně vede
    Hele, učitelskej, daj si pozor :))
  • Clegani jsou v pohodě
    Opravdu ti připadá člověk, který zmrzačí svého mladšího bratra jen z toho důvodu, že si půjčil jeho hračku a háže kojenci o zeď v pohodě?:-)) Kdo je potom podle tebe v nepohodě? To musí být opravdu pořádnej magor:-))
  • Hele, učitelskej, daj si pozor :))
    Proč? Vždyť ta herečka je plnoletá?:-))
  • Proč? Vždyť ta herečka je plnoletá?:-))
    Jo? asi jo, ale na imdb ani na wikipedii jsem nenašel datum narození, pouze zde je playing age 16-25

Ale co se postavy (=Dany) týče...
  • Tuším, že v jednom rozhovoru říkala, že nedávno oslavila 19. narozeniny.
  • Ale co se postavy (=Dany) týče...
    Co? Vrána nazývá havrana černým:-)) Vy tady slintáte nad Sansou a vyčítáte mi antropometrickou charakteristiku Dany? Pokrytci:-)))
  • Podle tohoto článku
    http://ohnotheydidnt.livejournal.com/57898477.html
    je Emilii 23 a údajně randí s Maddenem ;o)
  • no vidíte, a teď jsem přišel já a je tomu konec! ... jak říkam, na první pohled! :)
  • Dany jsem ti rád přenechal, sarvene.
  • A víte co, i v tom článku od Nevady je nejhezčí Viserys (pokud teda počítám mužské pokolení, aby bylo jasno). Prostě Targaryeni jedou :-)
  • ťažko môžeš prenechať niečo čo si nemal :) ale nemám v sebe toľko škodoradosti, aby som ti prial Ceresei :)
  • Vy tady slintáte nad Sansou a vyčítáte mi antropometrickou charakteristiku Dany? Pokrytci:-)))
    Tak to pozor, já se k Sanse stavěl (skoro :)) vždycky jako k mladší sestře. Ehm, ve světle Lannisterů a Targaryenů bych měl dodat, že Starkové nic incestního neprovozují. :)
  • Alek: Zaujalo mě to, že je přímý potomek Charlese Dickense...
  • A víte co, i v tom článku od Nevady je nejhezčí Viserys (pokud teda počítám mužské pokolení, aby bylo jasno). Prostě Targaryeni jedou :-)
    Tak s tímto tvrzením poněkud nesouhlasím. Na civilních fotkách je Viserys sice sympaťák, ale Robbových kvalit rozhodně nedosahuje :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 1. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi