TŘETÍ LIGOVÝ TÝDEN
Minulé období bylo ve znamení Lannisterských snah ustanovit svou hegemonii v centrálním Westerosu a rovněž zesílily nájezdy rodu Greyjoy na severu. Nápor lvů ve středu kontinentu měl za následek rozjitření vztahů s rodem Baratheonů. Na severu došlo k třenicím a rod Starků se snaží vypořádat se s problémem krakatic na palubách válečných lodí. Jejich zaneprázdnění však znamená dočasné ochlazení vztahů s rodem Baratheon, který by od svého spojence očekával...
Číst celý článek zde
Komentáře
Nevím, jestli to bylo tím, že tento týden byly rivality vyhlášeny dvě nebo tím, že druhá se týkala v Lize nejhranějšího rodu (Starků), ale naši pozornost upoutala :-)
Vzhledem k tomu, že Raius i Delf hrávají Starky, tak jsem se rozhodla využít momentálního nepřátelství s rodem Greyjoyů a donutit se k jejich stavbě. Donutit, protože je to mnou nejméně oblíbený rod. Měla jsem pocit, že se mi snad i něco smysluplného povedlo a nebudu to hrát úplně s odporem ;-) a těšila jsem se na vyhrocený střet.
Podobně ovšem smýšlel Delf a s karetní pomocí od Raie složil Baratheony ("Dandali bude hrát Lanni, vezmu si Bara").
Takže Delf šanci na rivalitu neměl žádnou, já jedna ku dvěma, pochopitelně mi to nevyšlo a jako už potřetí jsem se s Raiem v rámci Večera ani jednou nestřetla :-D
Tímto tedy vyjadřuji mechanice rivalit svou jednoznačnou podporu :-)
Chce to sice asi trošku komunikace, abychom to příště skutečně využili, ale Ostrava má tak trošku díky tomu dva nové decky :-)
i bez RIVALITY je rivalita dost velká :-D
Taky jsem viděl poprvé v akci Brana z CS a bylo to opravdu elegantní dobrání tří karet přes Kings of Mountain and Vale a následné změna plotu a zahrání resetu.