2. AGoT večer pro nováčky v Brně
Takže druhý večer na téma AGoT se vcelku vydařil avšak zcela se lišil od toho minulého. Tento týden totiž nepřišel (povětšinou nemohl) nikdo z hráčů co by chtěli opravdu hrát a byli tu na 1. večeru. Ale i tak se mi podařilo zlanařit pár normálních hráčů deskovek k partičce nad CoreSetem. Nejprve jsem dali jednu ve 4 hráčích a pak tři ve třech. Ty hry ve 3 byly hodně dobré a skončili jsme až k 2 hodině ranní. Hra se vcelku líbila všem, výrazněji snad jen jednomu hráči, ale i tak jsme si ji užili. Rozhodně nejsilnější se opět prokázali Baratheoni, kdy dokázali přes mass power grab nabrat neuvěřitelné množství power a melisandra blokovala ostatní renown. Jen jednou se mi podařilo vyhrát s Targaryeny, kdy jsem na Seductive Promise přebral jednu armádu Baratheonovi a připravil ho tak o 3 power a ještě ho oslabil. Nakonec jsme vyhrál po tuhém boji. Uvidíme jestli se AGoT vryl do srdcí ostatních hráčů...
Komentáře
Pokud se bude účastnit turnaje, budu jen rád. Zdá se, že to bude mimořádně veliký turnaj, zvláště pokud dorazí i Rag, tak se budeme blízce přibližovat v počtu zatím nejkvětšímu turnaji, co se u nás konal :)