21.3. Pobočníkův Turnaj
Královo Přístaviště se obléklo do slavnostního. Koná se veliký turnaj na počest jmenování nového pobočníka krále a zároveň k setkání dvou velmi dobrých přátel z mládí - Roberta Baratheona, toho času krále a Eddarda Starka, právě nově jmenovaného pobočníka. Davy bouří, arénou se rozléhá třeskot lámajících se dřevců a bolestivý (i hněvivý) křik padlých turnajových rytířů. Příslušnící mocných větví rodu Baratheon se sešli, aby před zraky svého...
Číst celý článek zde
Komentáře
Jinak bych pak jen uvítal kdyby se tu objevil seznam legálních CP pro turnaj.
Jinak předpokládám že bude standard joust a klasika jedna proxy karta....
Právě jsem zarezervovala pro jistotu obě klubovny, abychom se tam nějak vešli :-)
Později buď tady nebo individuálně provedu nějakou formu navigace (kdyžtak mi dejte vědět, na jaká nádraží dojedete, možná i pro řidiče se nějaké info najde), ale už s předstihem (ať na to sama nezapomenu) upozorňuji, že je třeba se tam přezout, jinak nás dovnitř nepustí ;-)
Řidiči mohou parkovat buď na místě bankomatů (Kaufland) a nebo odbočit do té malé slepé uličky těsně před zastávkou - je tam malé parkoviště u školy.
Nicméně bych navrhovala nějaký hromadnější sraz na zastávce nebo před budovou, abychom se tam netrousili po jednom a abyste nebloudili uvnitř :-) Jinak zkuste na vrátnici nezmiňovat slovo "turnaj", protože když jsem to zkusila posledně, tak po mě chtěla povolení úřadů pro pořádání takové akce ;-)
Poslední turnaj na tom byl co do počtu lidi podobně, začínalo se stejně a končilo se v osm, nemýlím-li se :-)