Hostina pro vrány 2

Alek

Na Talpressu se objevila obalka druheho dilu Hostiny! A je fakt super, imho lepsi nez ta prvni. Sice mi tam stale vadi ten odklon od puvodniho konceptu zaramovaneho obrazku, ale uz si pomalu zvykam a tenhle se fakt povedl. Jaj ja se tesim, akorat me teda trochu znervoznilo odstraneni predpokladneho data uvedeni do prodeje:-(

Alek reaguje:

27. 10. 2006 (12:58) X

jo a jeste odkaz, kdyby nekdo nevedel... http://www.krakatit.cz/talpress/obalky/hostina2.jpg

Malaria reaguje:

27. 10. 2006 (13:24) X

odkaz nefunguje...

Alek reaguje:

27. 10. 2006 (13:27) X

no nechci bejt jizlivej, ale mne jo:-) tak to jedine zkus nejak prepsat, nejak se tam proklikat...

Tyna reaguje:

27. 10. 2006 (14:13) X

Mně funguje. Ta absence "zarámování" mě taky mrzí, ale alespoň v jiných drobnostech dodrželi původní koncept. A to je dobře!

Oálka se mi líbí, líbila se mi i ta první. Alespoň to odpovídá ději. Schválně se nkdy koukněte na oficiální stránky GRRM, jaké obálky mají v cizině. Za vrchol nevkusu považuji tu, kde Cersei vpadá jako čtyřicetileté děvče z E55 (a to ještě takové, o které by nebyl moc zájem) http://www.georgerrmartin.com/gallery.html

Hanina reaguje:

27. 10. 2006 (14:35) X

Je to dokonalé. A Brienne si víc než zasluhuje být na obálce. Martina Pilcerová má tuhle sérii velice ráda, a tak udělala odlišný obrázek na každou z částí Hostiny. :-))

Eddard reaguje:

27. 10. 2006 (17:43) X

Jo, dobrá a hlavně vkusná! Líbí se mi ta melancholická atmosféra a šedivé tónování, podle mě určitě nejlepší a nejvýstižnější. Teď už jenom abych si ji (a to co je v ní) co nejdříve prohlédl na vlastní oči... Listopad pořád platí? :-)

Hanina reaguje:

27. 10. 2006 (18:05) X

Já myslím, že snad jo. Do Vánoc by měla být určitě. :-)

Gwaihir reaguje:

27. 10. 2006 (18:21) X

Vzhledem k tomu, že u předchozích dílů měly vždy oba díly stejnou obálku, tak mi připadá dost nešťastné to měnit.

Proč se vlastně nepoužívají originální obálky, tohle proti tomu působí téměř brakově.

Gwaihir reaguje:

27. 10. 2006 (18:24) X

To Tyna: Vždyť to není obálka knihy!!! Je to obálka nějakého časopisu.

«1

Komentáře

• Obě obálky na Hostinu jsou velmi zdařilé, ale nechápu, proč se nedrží už zavedeného stylu dávat je do nějakého rámu. A také proč najednou má každá část jinou obálku.

• Nesud´ knihu podle obalu :D

No ale obálka Hostiny přilákala i mýho brášku,kterej přečte tak maximálně časáky o horolezectví,fotbale nebo(když se fakt nahecuje) Kačera Donalda:)...ptal se mě na význam těch kostí na tom(Naggově) útese.Než sem mu pověděl o skutečnym rozsahu ságy,tak uvažoval,že si Hostinu přečte,ale od Trůnů se mu fakt začínat nechtělo:))

A ted´ nevim,proč to sem vlastně píšu,když to nikoho nezajímá a jen to zabírá drahocenný místo:D

• Black Paladin wrote:
    Nesud´ knihu podle obalu :D

No ale obálka Hostiny přilákala i mýho brášku,kterej přečte tak maximálně časáky o horolezectví,fotbale nebo(když se fakt nahecuje) Kačera Donalda:)...ptal se mě na význam těch kostí na tom(Naggově) útese.Než sem mu pověděl o skutečnym rozsahu ságy,tak uvažoval,že si Hostinu přečte,ale od Trůnů se mu fakt začínat nechtělo:))

A ted´ nevim,proč to sem vlastně píšu,když to nikoho nezajímá a jen to zabírá drahocenný místo:D

Od toho to tady je. A náhodou to bylo docela zajímavý, netušil jsem, že by tahle obálka mohla někoho tak zaujmout, kyž já jí pořád nepřišel zrovna na chuť.

• podľa mňa najkrajšia obálka série

• Gwaihir: Nevím, co máš na mysli ty, ale já mluvím o obálce Hostiny pro vrány, která vyšla v Chorvatsku. Je u ní napsáno: A Feast for Crows

Algoritam, forthcoming (Croatia) Cover art by Esad Ribic.

• muhahahaha, tak termín už se na talpressu zvolna přesunul z listopadu na prosinec:)))))

• To bohužel není moc směšné :?

• to je bohužel něco s čím jsem počítal od začátku, a avizoval jsem to už i na webu, proto jsem teď s tou změnou ani nedělal žádný halo...

• :evil: :evil: :evil: :evil:

By bylo překvapení, kdyby jim to jednou vyšlo...

:evil: :evil: :evil: :evil:

• Peter wrote:
    muhahahaha, tak termín už se na talpressu zvolna přesunul z listopadu na prosinec:)))))

a kde je to napsano?

• gessy wrote:
    Peter wrote:
    muhahahaha, tak termín už se na talpressu zvolna přesunul z listopadu na prosinec:)))))

a kde je to napsano?

najdi si na webu talpressu "připravujeme" druhý díl hostiny...

• ze by to presunuli z duvodu opravy jmen? :lol:

• gessy wrote:
    ze by to presunuli z duvodu opravy jmen? :lol:

to snad ne, udelat to uprostred sagy je vo hubu, udelat to v ramci jedne knihy rozdelene do dvou svazku je sebevrazda:-)

• to asi tazko...kedze je to upravene a mozno uz aj v tlaci

• ... to byl jen džouk... :lol:

• Omlouvám se, že jsem jdu jako Hani-a - nějak se mi vykouřilo z hlavy heslo :lol: a přes Haninu se sem nedostanu . Ale jedna snad aspoň trochu potěšující zpráva - Hostina 2 by měla definitivně vyjít pátek 8. prosince, jak mi bylo sděleno, akorát pod stromeček. A jména se tam neměnila, čili jedna "vražda" opravdu stačila. Snahu o nenásilný návrat k původní podobě toho, co se ještě dá, vyvinu v zatím nedohledném Tanci s Draky. Jinak všechny srdečně zdravím. :)

• Děkujeme za info. To datum mě potěšilo, už nemůžu dospat. :wink:

• Tak tak, díky moc Hanino... Jdu si pro spacák a příštích pár dnů mě najdete před branami brněnského Arakisu ;-)

• 8. prosinec je super, cekal sem to az tak v lednu... aspon budou predcasny vanoce :D asi to nevydrzim...

• Pěkný podpis Gregore... 8) Tvoje práce nebo si to někde našel??? Respektive kde?

• no chudak Rhaegar, takhle ho srovnavat s Gregorem, to si snad nezaslouzi:-)

• Eddard wrote:
    Pěkný podpis Gregore... 8) Tvoje práce nebo si to někde našel??? Respektive kde?

dik, moje prace :wink:
  • Zítra by měl být den D... teda jestli Hanina nemlžila. Jestlipak už máte vyhlídnutý obchůdek, kam se půjdete na obálku "podívat"? :-) Něco mi ale říká, že dřív než v pondělí ji mít nebudu...

• No tu prazskou fantasy klasiku asi projdu, stejne jdu okolo, ale nepocitam s tim, to by se moc vytahli, a tomu nikdo neveri...

• Já si to objednám po netu (spolu s dalšími knihami), protože u nás bych se na to načekal

• Na FP upoutávka na Hostinu 2, vyšlo 9. 12., možná právě teď :wink:

• Máte už hostinu pro vrány doma?

Ja jeste ne, ale akorad si ji objednávám tady - http://www.daemon.cz

na http://www.fantasyshop.cz/ ji jeste nemaji, ale urcite tam pribyde kazdym okamzikem.

• Já si ji z Daemonu objednal už v sobotu, ale jelikož jsem na koleji, tak se k ní dostanu až v pátek po příjezdu domů a vyzvednutí z pošty (za předpokladu, že mezitím dojde, na Daemon je sice spoleh, ale kdo ví, jak vytížená bude pošta).

• Talpresáci jsou pošuci. Je pěkné, že ji už konečně vydali, ale že by ji taky rozvezli do prodejen, to je ani nehne... Grrrrr. Celý týden jsem chodil do brněnského Arakisu jestli už... a hovno. Na to, že vyšla 9. si dávají trochu na čas. Co vy, už se vám někomu vyjímá na poličce?

• no ja ji mam uz od utery, ale byl to boj, sazel jsem na Jednorozce a ten zklamal, pak jsem zkusil Kanzelsbergera, coz byla teda totalni deziluze, jejich fantasy sekce je k zasmani, Luxor je mnohem lepci (btw, dneska jsem tam Hostinu uz videl a verim ze ji tam meli uz v utery), ale nakonec jsem vsadil na jistotu a jel do Daemonu.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi