Hra o trůny ožívá

12930313335

Komentáře

• To tlačítko Spoiler byl dobrý nápad. Teď je to tu samá Zeď a všude kupa černé
  • No jo, to je problém s tim rozdílem, že někteří mají jeden díl seriálu navrch. Věřím, že pak se to zklidní :-)
  • Já si nestěžuji, mě se to líbí :D prostě Noční hlídka
  • Arutha2321+Amaroun: Gendry mě napad taky, ale pak jsem to zavrhnul, nějak by to nesedělo k tomu, co s nim (a okolo něj) bude dál.
  • To je jen promo.
  • no ty kravo - jazykolam: i rytířský řeholní řád

hádej co to je?
  • :) no seriál asi zrovna moc neviděla..
  • NTV. Chvílemi jsem přemýšlela, jestli fakt popisuje Hru o trůny...
  • Ty fanouškovský sestřihy moc nemusím, ale tohle je udělaný skvěle.
  • Už se prodávají i nějaké další nové korbely, také kovové klíčenky a nějaké placky s erby na krk, které jsou dražší než ty trička.
    Nevíte někdo jestli se to bude prodávat i u nás?
  • nové video - trailer chlubící se pozitivními recenzemi:

plno nových záběrů, bohužel strašně krátkých, moc sem se v nich nezorientoval

minimálně by mě zajímal záběr 2 (4 zbrojnoši proti 1 v chodbě) a 3 (černě oděná postava tasící meč za sebe - jon?)
  • ten prvý záber vyzerá na Cereseinu čistku od starkovcov.
  • Tipuji, že je to septa Mordane
  • Už se těším na nějaké ankety - nejsympatičtější postava, nejlépe obsazená role, nejpěknější žena či muž atd....Milujem ankety:-))
  • Jaime, Jaime, Cersei, Jaime... Já taky ;)
  • Podle mě zatím (s předstihem) vede Jaime, Tyrion a Arya. Ale těžko takhle na začátku seriálu soudit.
  • Cersei, Jon, Cersei, Jaime :-)

Aleku hoď nám sem ankety, ať se konečně dozvíme, jestli je Sansa oblíbenější než Dany :-))
  • Aleku hoď nám sem ankety, ať se konečně dozvíme, jestli je Sansa oblíbenější než Dany :-))
    To je přeci jasné, že Dany. Sansu nemá nikdo rád. Kromě Malíčka a mě. A pokud se ještě někdo najde, tak to určitě není divák, neznalí předlohy.
    Myslím, že na konci první řady už nebude mít na straně diváků fanoušky žádné.
  • Sansu nemá nikdo rád. Kromě Malíčka a mě
    Pozor, ještě jsem tu já a mohl by se objevit ser Těžkohlavý.
  • JAIME
    26. Duben 2011 - 14:11

Jaime, Jaime, Cersei, Jaime... Já taky ;)
    Takhle to vypadá že Jaime je Narcis :-)
  • Jaime je Narcis :-)
    Jaime je ultramakromegagiganarcis:-) to celé na miliontou..

Pokud někdo považuje Cersei za nejsympatičtější postavu, tak to ve mně vyvolává ještě větší údiv než u Sansy. Jaime po prvním díle taky nevypadá jako sympaťák. Tedy pokud nepovažujete vyhození malého kluka asi z pátého patra za fajn zábavu:-/ Je jasné, že ti co znají předlohu a Jaimeho vývoj, tak se na to dívají jinak, než ti co ji neznají..Ale Cersei? Proč Cersei???
  • Nemyslím úplně, bratře kickchmurasse :) Jaime je výbornej typ od začátku, jak v knize, tak v seriálu - tady mu dali jednoznačnou roli hlavního záporáka a má na ní velice dobrý prostor. Navíc je skvěle zahranej. To, jak posvačil Jona, je pro mě zatím zdaleka nejlepší scéna. Cersei je nesmírně ženská. A Jaimeho navíc nikdy nepřitahovaly hodné ženy ;) A Narcis? Vždyť je tam jednou Cersei...
  • Mám ráda postavy co jsou zajímavý. Cersei je prvotřídní mrcha a já jí za to mám ráda (to neznamená, že mi třeba Arya není sympatická. Postavy jako Arya, Jon, Robb, Ned miluju, byla by blbost říct, že ne) Ale obecně mám slabost pro hajzlíky - Jaime, Cersei, Lannisteři obecně, Viserys, Malíček, Melisandra...
    Sansa, Dany a ta její parta na jihu, jsou pro mě postavy nezajímavý, Dany a její linka dokonce zbytečná. Sansiny kapitoly jsou dobré, protože posunují děj ale sympatie na nule.
  • Mám to skoro do puntiku stejně. Že by krevní pouto?
  • Dvojčata. A ještě Lannisteři.
  • No a taky to .................................................................. ;)
  • Sansu nemá nikdo rád. Kromě Malíčka a mě.
    A je otázka jestli ji Maliček opravdu má rád. Sansu vytáhl z Králova přístaviště jen pro zisk, přece jen je z jeho pohledu dědičkou Zimohradu, i když ten je teď podřízený Hrůzovu.
    A navíc z hrůzného zážitku s Lysou v posteli se přitížilo jeho zdravotnímu stavu, takže trpí počátky šedého zákalu a předčasné demence a tudíž si ji plete s Catelyn.
  • JAIME: No...to asi taky :-))
  • Sansa má vypadat jako Catelyn zamlada a protože je Malíček obšourník, jeho sexuální touhy jsou jednoznačné. Dokonce podle mě hrajou větší roli než jeho jinak perfektní hra o trůny.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi