Dubnové AGOT hraní

135

Komentáře

• Celovikendove? Vzdyt andre se bavil jen o jednom dni!
  • No tak nevim jake mas info,ale uz asi mesic a pul vim, ze to bude celovikendove, jen jsme se dohadovali kdy )). Tak ted to vis, tak se podle toho zarid.
  • Tak to my zas teď máme celovíkendové hraní Západozemí naživo, kdy si dá na kraji hlubokých hvozdů sraz výkvět matinovské šlechty. Že neuhodnete, za koho tam budu?
  • Nabízí se pochopitelně Jaime? Jenže vysokých, mimořádně pěkných a charismatických blonďáků moc není. Tak zkusím něco bližšího realitě a nepříliš vzdáleného od Lannisterů...hmm...tipuji Janose Slynta nebo Amory Lorcha...
  • No termín sa nám pomaly blíži a vidím tam 8 ľudí, chcelo by to nejak špecifikovať, čo a ako sa bude hrať, zatiaľ to vidím asi na jeden AGOT BG + BoW ?
  • Zapper: What about AGOT for 4 players and again for another 4 players?:)
  • Btw. I will see if I can attand. I will be doing "dirty work", but not sure when exactly.
  • Hrať AGOT v 4roch je utrpenie, pokiaľ nemáš 2. rozšírenie, ktoré je robené pre 4roch hráčov.
  • Aqwarty má přesně asi na mysli tohle rozšíření, on ho prý má. Otázka je, zda přijde, když mu Chroust dal zaracha :-)

Takže dokud se tohle nevyjasní, vidím to stejně jako Zapper - jeden AGOT BG a jedno BoW. S tím, že BoW je kratší, tak se to může otočit vícekrát. Minimálně Amaroun říkal, že by s ním dorazil... btw, Amaroun není na seznamu, takže to už by nás bylo 9 - no on stejně někdo určo odpadne v průběhu týdne :-) Ale i tak to jistě nějak vyřešíme...

Jinak se klidně dál hlašte, pořád je to otevřené, počet her přizpůsobíme ;-)
  • Já s tou sobotou teda počítám. Rád bych si vyzkoušel to BoW, pokud nevadí, že jsem to nikdy nehrál. Bude k AGOTu taky rozšíření (myšleno střet králů)?
  • Hej, rozšírenie a základ ako vždy zastrešujem ja a čoskoro, keď na čiernom rytieri doplnia 2. rozšírenie, tak aj to.
  • o koľkej hráme? a dajte mi pls nejaku navigaciu, aby som to našiel
  • No já bych to viděl na tu 13 hod. Zejtra ještě vyzvim od Andreho, jak to vypadá s Outpostem, měl se tam teď o víkendu zeptat. Takže pak to hned všechno upřesním a popíšu.
  • 12,15 vystúpim na hlavnom nádraží. tak prípadne mi daj aj nejaky tip na transport, alebo aspon adresu
  • Hlavní nádraží C > Florenc B/C prestup > Anděl B >
    http://www.hernaoutpost.cz/img/mapka.jpg
    > električka/peši > Outpost
  • Anebo sednout u hlavního nádraží na tramvaj devítku a vystoupit bez přestupu u Švandova divadla, ne?
  • Aj tak sa dá, na to som zabudol :)
  • Bude se hrat i v pozdnim odpoledni?
  • jj, 9 tramvaj je ideální

No uvidíme, jak bude dlouhá první hra, možná bychom 2 zvládli. Ty můžeš teda jak, Aqwarty?

Jinak do Outpostu jsem psal mail, tak čekám na vyjdření, ale snad nebude problém, nikdy nebyl :-)
  • A kedy to vlastne začíname? Ja by som kľudne dal jednu pre 6tich a potom jednu pre 4roch podľa 2. rozšírenia, pokiaľ aqwarty má :)
  • My jsme tenhle víkend hráli dvakrát nebo třikrát vyriantu pro šest a Tyrell je tam děsně slabej.
  • Ja si dovolím nesúhlasiť.
  • Tyrell je tam děsně slabej.
    A to vadí?
  • Přišlo mi už dřív, že Baratheon, Greyjoy a Stark mají příliš výhodnou pozici proti ostatním, zvlášť zelenému. Ale jinak samozřejmě nevadí. Olenu bych přirozeně upálil.
  • Ja si stojím za tým, že všetko je len o hráčoch, ich komunikačných schopnostiach, vypočítavosti a odhadu spoluhráčov. Dá sa vyhrať za každého. Navyše ide aj o nastavenie, ktoré možnosti z rozšírenia používate.

Jaime: Každý z rodov, keď sa poriadne pozrieš na mapu, tak má svoju slabinu. Stark nemá na začiatku lode na strane s Greyjoyom, navyše všetky hrady pri ňom produkujú len 1den mustering point a Eyrie nie je ľahké dobiť bez poľavenia obranného postavenia proti Greyjoyovi, ktorý ma od začiatku Valarian Blade. Baratheon pri dobrej hre Martella nemá šancu održať Storm's End. A pokiaľ Lannister, či Tyrell obsadí Blackwater, tak si Baratheon ani poriadne nezahrá. Greyjoy má zas naopak malý priestor na manipuláciu a veľmi ťažko sa mu udržujú, či dobíjajú územia vo vnútrozemí, keďže tam nemá ako využiť lode. A tým je ukrátený o tieto mustering pointy.
  • Věřím tomu, jenže cca půlroční praxe u nás zatím ukázala, že Tyrell prostě nemá šanci, ať za něj hraje kdokoliv.
  • Takže, aktualizované info je v článku výše. Je potvrzený Outpost, dva stoly. Zatím je teda přhlášeno 8 lidí. Nevidím tam ale Amarouna, který se snad hlásil a spoléhám na něj, že přinese BoW, případně i s někým zahraje - snad Osanos měl zájem. Takže pls o potvrzení. O totéž i Aqwartyho, pokud už má jasněji v tom čase, kdy by mohl. Díky.

Těm co tu jsou registrovaní, ještě napíšu PMku s případným kontaktem na mě, kdyby byl nějaký problém.
  • Teším. Prídem. Zvíťazím? :)
  • Teším sa taktiež a som AGOTovo pozitívne naladený, keďže som kupodivu tento víkend v Košiciach nehral. Začínam cítiť absťák :D
  • Alek: Muzu prijit mezi 15:30 - 16h. A vezmu rozsireni pro 4 ctyri hrace:)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • HraníKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi