Doporučuji, perfektní fórum nebo respektive část fóra určená pro lidi, kteří knihy nečetli a mají diskutovat a spekulovat o budoucím ději atd. Je to opravdu super čtení, některé ty teorie jsou hodně divoké, ale najde se tam taky spousta promyšlených a rozumných teorií, které se celkem vyplní a je zvláštní to číst z pohledu člověka, který ví jak se věci budou dále vyvíjet. Určitě to stojí za to: http://forums.televisionwithoutpity.com/index.php?showtopic=3204374&pid=13881687&st=75&#entry13881687
Tak jsem si na facebooku dělal test HBO, jaký typ vládce jsem...Nu a jsem prý pravý Lannister...pro zajímavost přikládám charakteristiku
Na základě tvých odpovědí budeš spíše demokratický vládce, který ale má dost sebevědomí usednout na trůn. Nejsi sobecký, chceš tu být pro své lidi, ale v některých případech nemůžeš vystát jiný názor. Máš výjimečné strategické myšlení. Jsi typický Lannister! Vybudovali mocné království v západních krajinách a jsou nejbohatším rodem v Západozemí. Tvoje motto je: 'Slyšte mě řvát!'
Jen ta demokracie mi k Lannisterum nějak nesedí:-))
Podle tvých odpovědí bys byl přemýšlivým králem, ovšem někdy trochu nejistým. Rád si věci pečlivě rozmýšlíš a zvažuješ všechny možnosti a názory jiných lidí. Buď opatrný, protože nerozhodnost by tě mohla připravit o trůn. Nejvíce se hodíš do rodu Starků. Jsou zdaleka nejstarší dynastií, jejíž rodová linie se táhne osm tisíc let do minulosti. Než celou říši dobyli Targaryenové, vládl rod Starků ze Zimohradu po tisíce let jako králové severu. Tvoje motto zní: 'Zima se blíží'.
Ale je to blbé, u dvou otázek bych nejraději zvolila 2 odpovědi a otázka bohů je neobjektivní!
Komentáře
(k mojí smůle samozřejmě)
Bohužel anketa bude jednoduchá, jednohlasová, žádné rozdělování více hlasů.
Je to opravdu super čtení, některé ty teorie jsou hodně divoké, ale najde se tam taky spousta promyšlených a rozumných teorií, které se celkem vyplní a je zvláštní to číst z pohledu člověka, který ví jak se věci budou dále vyvíjet.
Určitě to stojí za to: http://forums.televisionwithoutpity.com/index.php?showtopic=3204374&pid=13881687&st=75&#entry13881687
Na základě tvých odpovědí budeš spíše demokratický vládce, který ale má dost sebevědomí usednout na trůn. Nejsi sobecký, chceš tu být pro své lidi, ale v některých případech nemůžeš vystát jiný názor. Máš výjimečné strategické myšlení. Jsi typický Lannister! Vybudovali mocné království v západních krajinách a jsou nejbohatším rodem v Západozemí. Tvoje motto je: 'Slyšte mě řvát!'
Jen ta demokracie mi k Lannisterum nějak nesedí:-))
Ale je to blbé, u dvou otázek bych nejraději zvolila 2 odpovědi a otázka bohů je neobjektivní!