Tanec s draky

1131416181944

Komentáře

• již od Náchoda se ptá, kdy už to vyjde.
  • Noooooooooooo! King Kong is death. :( Co si jen počneme?
  • Jen aby to bylo brzo přeložené do češtiny!
  • Myslím, že King Kong bude mít ještě dva syny, kteří nás ještě vydatně potrápí. (Pokud nenastane potrat a třeba se jednoho z nich nebo obou nikdy nedočkáme...)
  • Pokud nenastane potrat a třeba se jednoho z nich nebo obou nikdy nedočkáme...
    Jen to ne! Čím delší a čím dřív, tím líp! :-)
    P.S. - nevíte, jestli žije Sandor? (a jestli sehraje ještě nějakou roli?)
  • Já doufám ,že Sandor žije.
  • To už se tady "hodněkrát" prodiskutovávalo. Výsledkem jsou (většinově) dvě teze: 1) je opravdu tuhej 2) je z něj teď mnich na tom ostrovním klášteře v Hostině. Můj osobní názor je, že tak jako tak už asi žádnou další roli nesehraje...
  • Můj osobní názor je, že tak jako tak už asi žádnou další roli nesehraje...
    To by byla škoda :-(
  • Jestli žije, tak roli imho sehraje. Je to jeden z mála lidí v království, kdo je schopný zabít Horu. Zvlášť v upgradované verzi.
  • Zvlášť v upgradované verzi.
    Cože Hora nezařval a udělali z něj terminátora?
  • Tomu moc nevěřím, nevypadalo to, že by (pokud to byl on) se ještě někdy chtěl vrátit ke svému starému životu...

Montezuma3 - Ty jsi nečetl Hostinu pro vrány?
  • Jestli žije, tak roli imho sehraje. Je to jeden z mála lidí v království, kdo je schopný zabít Horu. Zvlášť v upgradované verzi.
    No, to je lepší verze :-). A taky doufám, že přežije Brienne a spol. Přijede statný zlatoruký rytíř na bujném oři a v poslední chvíli rozsekne povaz, ale bohužel (nebo bohudík), SOIAF není pohádka :-)
  • Třeba by právě kvůli té jeho změny měl o důvod navíc navždy skoncovat s tím zlem v podobě jeho upgradovaného bratříčka a poté navždy zmizet na odpočinek a strávit zbytek života zametáním a modlením.
  • tancuj, tancuj vykrúcaj, len mi Konga nerúcaj! :)

tešíme sa (ak to je pravda) a dúfame, že najväčšie problémy má GRRM za sebou. čakať ďalších desať rokov na koniec by bolo drsné
  • Naštěstí se pravdu (možná) dozvíme už v červenci, respektive koncem roku/ začátkem příštího. ;-)

reakce na téma Sandor
  • Teda tady je spiolerů jak lannisterskejch vojáků.
  • Omluva za spoilery, ale nedá mi to: Jak podle vás dopadne Cersei?
  • A taky doufám, že přežije Brienne a spol.
    No, u Brienne už doufám. že to nezvládne. Podrick budiž, ten by se mi jako POV líbil. Brienne mi na konci vadila. A nic tak neoživí tuhle ságu jako (ne)pěkná smrt.
  • JAIME: Kdyby ta kniha vyšla před rokem, tak dejme tomu, jenže je už na trhu 5 let, to je sakra dlouhá doba, abychom už o ději mohli psát bez spoilerů.

speedy: Buď bude tuhá, nebo jí princ na bílem koni přijede zachránit ... :-D

• Heh... jak dlouho jsme to čekali? Pět let? Šest?
    Snad to bude stát za to...

The Dance is Done.
  • Buď bude tuhá, nebo jí princ na bílem koni přijede zachránit
    Nevím, co by mi udělalo větší radost :-). Je to sice zlá ženská, co si o sobě myslí bůhvíco, ale s Margaery to dobře rozehrála...
  • ... jen aby se vzápětí chytla do vlastní pasti.
  • Olorin: četl, ale evidentně mi něco uniklo.
  • Montezuma3: Je to výsledek těch "experimentů" v hradním žaláři - teď si nevzpomenu na jméno toho odpadlického mistra - poslal Cersei o tom (tuším, sám jsem Hostinu dlouho nečetl) dopis, když byla/je zavřena v Velkém Septu.
  • teď si nevzpomenu na jméno toho odpadlického mistra
    Qyburn. Ze začátku prima chlapík, ale později čím dál větší zrůda :-)
  • A Cersei si ho oblíbila pro jeho "odvahu".
  • Sakra, to mi nějak uniklo. Že tam Qyburn dělal nějaké pokusy i na Hoře. Jen vím, že když se Cersei potřebovala zbavit nějaké ženské. Poslal mu ji do sklepení, ať si tam s ní dělá co chce.
  • No a pak je tam několikrát naznačená práce na něčem "větším" :) Na konci pak Cersei říká, že její bojovník je připraven.
  • V tom případě teda nepotřebuje dvojče, ale může použít toho terminátora
  • Nemůže, jak vysvětluje Qyburnovi, kterej jí to nabízí - čest královny musí hájit rytíř královské gardy.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi