Průvodce Hrou o trůny

Pomocný průvodce pro diváky Hry o trůny, který jim pomůže se zorientovat v hlavních rodech, postavách a místech světa, kde se odehrává děj seriálu.

Místopis Hry o trůny

«134

Komentáře

• jůůůů - pěkné

• thx, snad to někomu pomůže, snažil jsem se to osekat, co to šlo...
  • no narval si do jednoho (jako) mé "místopis" a "postavy", pěkně zkrátil a graficky vyšperkova - imho super
  • Mě se to moc líbí. Škoda, že už mám školu za sebou - vytiskla bych to jako referát, a připsala si jedničku ;-)
  • Vypadá to perfektně. I když tady asi moc diváků, co nečetli knihu, nebude. :-)
  • cos to udelal, aleku?
    hezky!
    :)
  • Hoďte na něj černý plášť nebo ho zabiju
  • Buď je úplně mimo ten post, nebo já. Sázím na sebe :-)
  • sarven je starej papoušek? :-D :-D
  • a ty si zmije? :)
  • A může se starý p(P)apoušek naučit lovit zmije?
  • sarven: Občas mi tak lidi říkaj. :-D

flanker.27 - majuskule či miniskule záleží na tom, jestli podporuješ teorii prof. Ericha Fiedlera z Vídně. :-D A otázkou schopnosti lovu zmijí u papoušků, tím se zabýval přece Jan Hraběta. :-)
  • Jůů, na té mapě jsou vyznačeny i všechny čtyry CHKO
  • CHKO?
    Chráněné krajinné oblasti? Jinak dobrá práce Aleku, už se těším na rozšíření:-)
  • Proč ale 4? Čtyři máme NP, CHKO je 25...
  • Olorin: Ano, to je možné?
  • Chmur: Proč by to v Zépadozemí mělo být stejné jako u nás? Mají tam jen 4 velké lesy.
  • Výborne!
    Aj keď som fanúšikom fantasy a rozsiahlych hist. ság takisto, toto dielo mi akosi unikalo, určite mi odpustíte :) Aj keď viac-menej sledujem seriálovú tvorbu, ku GoT som sa dostal čistou náhodou.

Bola to láska na prvý pohľad, a stupňuje sa vo mne neskutočná túžba kúpiť si knižky. Nie, nie, vidieť to prvý krát a skutočne si vychutnať milé aj nemilé prekvapenia, to je to pravé orechové. Pri druhej epizóde som zažil skutočné trýznenie, nepokoj v žalúdku, či sa nestane niečo zlé. Alebo nebodaj niekoho nezabijú. Chúďa vĺča.

Kým som sa zorientoval, tak to trošku trvalo, stále sa ešte ani za nič nevyznám v menách. Tento článok je geniálny vynález, bez zbytočných spoilerov ma hneď zorientoval :)
  • Lord velitel bude jistě vděčen za chválu. Vítej mezi nás.
  • Připojuji se ke chvále Lorda velitele. Moc podařené.
  • Vítej.Nový člen.To by se mělo oslavit.Otázkou je jestli honem na divočáka či svatební hostinou
  • Lord Veliteli..měl by sis zvolit nějakou vhodnou přezdívku ala Bílý býk nebp Meč jitra...něco co vystihuje tvé přednosti...
  • Bivoj: Pojďte na kancééé
  • schleitr: Ale fuj, ty bys mu hned přál to nejhorší. :-D

flanker.27: Číšku ptáčku zeleného pééří...
  • Olorin: Nevyděláš z jednoho vola dvou koží.
  • Božský mouuuudrý Lu-lu-lu-lumíre!
  • Jeho ústy k nám promlouvá Perun.
  • A pod sladkým nebem tráví lidé lidi jedem.

Libuše, mrtvice.
  • Tento článok je geniálny vynález, bez zbytočných spoilerov ma hneď zorientoval :)
    uff, ještě ráno to vypadalo na poměrně hnusnej den, ale s každou hodinou to bylo naopak lepší a lepší. Snad se mi to nezdá či to není jen dáno postupně rostoucím množstvím alkoholu v krvi. Inu, uvidíme ráno :-)
    Lord Veliteli..měl by sis zvolit nějakou vhodnou přezdívku ala Bílý býk nebp Meč jitra...něco co vystihuje tvé přednosti...
    Já? I tihle pánové ty přezdívky jistě dostali od jiných. Takže můžete směle vymýšlet (ano, vím, že toho budu litovat :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi