Safra, lidi, chápal bych, že vás neba Dany v dílech 1-3. Ale v Tanci s draky jsou to přece jedny z nejočekávanějších kapitol. I když pro vás její postava není zajímavá, tak k ní přece směřují minimálně 3 extrémně zajímavé postavy. Podobné to vlastně bylo s kapitolami Sansy.
Právěže mi nepřišlo, že by to nějak extra fungovalo. :/ Pořád lepší než 99% fantasy, ale oproti zbytku přeci jen trochu bledne.
Mělo to vyznít tak, že v příběhu mi nijak nechybí. Její linka je tak mimo, že její pohled je mi vážně šumák. Tyrion a Jon chyběli hodně, Sama tam bylo málo, velitel Jon je důležitej, a Tyrion postrkuje děj dopředu. Ale Dany kdyby neexistovala, absolutně nic se neděje.
To tě fakt nezajímá, co bude s Tyrionem? Co bude s Euronem? A jaká bude nová POV Quentyna Martella? Pro mě jsou to ta největší očekávání stran Tance.
Tyrion mě zajímá, Euron taky. Martell přiměřeně (to si musím rozmyslet). Dany a její draci mě nezajímají.
Tyrion mě zajímá, Euron taky. Martell přiměřeně (to si musím rozmyslet). Dany a její draci mě nezajímají.
Takže si nemyslíš, že tihle tři a Dany se střetnou? Dany a Draci jsou přeci pojítko, který pohne dějem výrazně kupředu. Mě Dany taky sama o sobě nebere nějak extra, ale tahle idea a střetnutí, to mě teda bere velmi. Takže díky za Dany, jetliže mě místy taky už nudila, tak tady se těším velmi na její pohled na tyto „tři krále“.
Já se spíš děsím toho, že se spojí s Tyrionem a společně se postaví Západozemí. Nejspíš nás to i čeká ale radost z toho nemám, protože Tyrion si pochopitelně z draků sedne na zadek a Dany bude mít dalšího do party. Ani na to střetnutí se neteším, Tyrion jí řekne jak jí ve Westerosu nemají rádi a Dany se nasupí a nasadí větší tempo. Hmm...
Daenerys musí zemřít. Státní zájem :) Přece nemůže přívést ty hordy nevycválanejch barbarů, kastrátů a rádoby vyspělejch otrokářů do západozemí! SLÁVA KRÁLOVNĚ SANSE A KRÁLI NEVIMKTERYMU :D
Pche! a znovu Pche... Sansa si tak může hrát na pískovišti a stavět si Zimohrad lopatičkou.... Dost věřim, že s ní Martin udělá schopnou ženu, respektive Malíček, ale k tomu má ještě hooodně daleko a v podstatě je to taková naivní holčička co přišla do Králova přístaviště tak akorát koketovat... Rád bych jí viděl vedle Podricka Payena....
Brynden 'Blackf... Upřímně zapomínáš na velkou zimu - Podle mne budou ještě lidé ze Západozemí šťastný, že Danny vede pomoc :-)... Uvidíme Uvidíme jak se to vyvine...
Komentáře
Děsivá představa, že v Tanci jí bude nadbytek . Nejhorší scénář jaký si umím představit, kromě smrti Jona ;-)
Jinak Stannisovi selže zbraň tváří v tvář Velkému Jinému. Bohužel, pravím. Bohužel.
Ani na to střetnutí se neteším, Tyrion jí řekne jak jí ve Westerosu nemají rádi a Dany se nasupí a nasadí větší tempo. Hmm...
Ať navštíví ryby a tu trumpetu si vezme sebou.
Já tu paní nemám rád.
Dobrou, milí Západozemci!
Rád bych jí viděl vedle Podricka Payena....
Brynden 'Blackf...
Upřímně zapomínáš na velkou zimu - Podle mne budou ještě lidé ze Západozemí šťastný, že Danny vede pomoc :-)... Uvidíme Uvidíme jak se to vyvine...