Ha, zjistil jsem, ze ma nejspis cas, takze pokud nenajdu jinou zabavu, tak se objevim uz ve 13h. Kdyby bylo malo hernich sad, tak muzu vzit AGOT (+1. rozsireni, ale chybi tam zeton pro zluteho) nebo BoW (ale vetsina figurek neni slepenych.. klidne donesu lepidlo a muzeme lepit u hrani, tedy u pripravy hrani:)). Neni to zadny zazrak, ale tak lepsi nez nehrat nic.
No to je super. Ten BoW chtěl totiž někdo zkusit (snad Osanos) a Amaroun není úplně jistý. Takže ho pls Shako vem, pokud dorazíš. V ideálním případě, pokud dojdou všichni, by nás i tak bylo na deskovku moc, takže BoW jistě najde využití. Na druhou deskovku nás asi bude zase málo. Aqwarty prý přinese tu verzi pro 4, tak kdyžtak dáme po první hře tuhle, pokud někdo zůstane.
jj, s tím 4kovým AGOTem počítám, ale ten bude teda až s aqwartym, takže mezitím může být BoW/lepení, případně já budu třeba vypomáhat zpočátku nováčkum.
Tak na zitra se objevim na tu 13h, mam cas do 18h tj. tak na jednu hru AGOTu, max jeste jednu hru BoW. Muzu dotahnout jeste jednoho hrace deskovek, nicmene neznaleho knizni sagy, ani deskovky. :-) Ale tak kdyby to prispelo k tomu, ze se budou hrat na dvou deskach, tak to nezni, tak spatne, ne?:-)
Omlouvám se za tak opožděnou omluvu, bohužel jsem zabředl do přípravy na obhajobu a zapomněl napsat včas. Ještě jednou omluva a doufám, že jste si to užili.
Jarilo, nič sa nestalo, našťastie nás bolo akurát, takže v pohode.
Čo sa týka dneška, tak bolo príjemne. Kopec hosťujúcich ľudí :)). Zahralo sa 2x AGOT BG pre 6tich hráčov a 1x BoW. Víťazi hier si navyše odniesli pekné ceny od HBO. Za toto sprostriedkovanie patrí predovšetkým poďakovanie serovi Alekovi, zmijobijcovi ;). Kto nebol, môže ľutovať :). Dúfam, že sa aj nabudúce stretneme v takom hojnom počte.
Jarillo: nic se neděje, nějak jsme to poskládali. Tak třeba příště...
Ano, bylo to super. BoW byl teda náročný, páč už jsem ho zas celý zapomněl, ale nakonec jsme se docela rozehráli. Tak doufám, že byl hlavně Osanos spokojen.
Na AGOT jsem se hodně těšil, tak jsem rád, že na druhé kolo došlo. Inu, již potřetí jsem byl vedle Zappera, což teda neni lehká pozice a kór dneska, kdy měl nějaké výbušné choutky :-) Ale jsem hrdej, že jsem mu nakonec ještě docela zavařil.
Na http://www.facebook.com/hraotruny najdete první fotky z dnešní hry od Jakuba Kotála z HBO. Jemu patří i dík za ceny, doufám, že se necítil někdo ukřivděn, snažil jsem se, aby nikdo neodešel s prázdnou... a pokud to snad nevyšlo, nebojte, budou další možnosti něco vyhrát.
Díky, že jste přišli a Zapperovi a Shakovi za hry. Na Aqwartyho rozšíření snad dojde někdy příště.
PS: Zapomněl jsem v Outpostu Pevnost, tak doufám, že jste si jí někdo vzal, byla by škoda nechat to tam nějakejm cizákům :-) Naštěstí jsem si články o GoT stihl přečíst v autobuse, tak mě to tak nemrzí.
Alek: Sorka, ale po prvej partii, kde som nejako po 2hom kole prestal vnímať, som mal chuť si to vynahradiť. A čo náhoda nechcela, ocitol si sa vedľa mňa ty :)). Ale odolával si riadne, doslova vyčerpal. Čo sa týka časopisu Pevnosť, tak naposledy som ho videl u Aqwartyho, keď sme boli v Einstaine na pizzu. Snáď ho tam nenechal.
Já též děkuji všem za hru, a Aleku nemusíš mít starost, BoW jsem si i přes delší přípravu užil. Moji severští muži statečně drželi svoje pozice i po pádu lady Mormont a moji lučištníci zbarvili vodu v řece krví lanisterských pohůnků. Jo a ceny super :)
jj, střelci jsou drsní, vím, že při svojí prohře Lannister taky slušně vykrvácel, vlastně to bylo dost podobné, Lannister se taky až ve čtvrtém kole dostal k možnosti prorazit ten brod.
Sorka, ale po prvej partii, kde som nejako po 2hom kole prestal vnímať, som mal chuť si to vynahradiť.
Neni zač se omlouvat, zmije :-)
Čo sa týka časopisu Pevnosť, tak naposledy som ho videl u Aqwartyho, keď sme boli v Einstaine na pizzu. Snáď ho tam nenechal.
Koukám, že byla ještě „dohra“. Tak fajn, Aqwarty ho tedy může považovat jako moje ocenění za jeho strhávání pozornosti Lannistera :-)
Tiez sa pripajam k spokojnosti. Odohral som dve mimoriadne pokojne partie. Ale nakoniec ako tyrell som sa dockal aj nejakych subojov. A aby mi nebolo luto tak hned naraz proti krakatici, jelenovi a levovi. Len skoda ze stark pomohol zastavit moju flotilu s rudym vinom ;)
Starka to opravdu mrzí, ale chtěl zůstat loajální k novému spojenci. (Tak trochu ze strachu před jeho hněvem. :D) Tak příště to třeba dopadne jinak...:o))
Zrovna jsem to chtěl neskromně podotknout, že jsem byl velice blízko tomu svou chybu otočit v triumf. Nebýt těch pitomých karet... Takže to nechce házet flintu do žita ;-)
Komentáře
Edit: V Outpostu se tvari, ze AGOT nemaji. A Aqwarty ma dle doodlu prijit pozdeji. Kdo tedy bere ten prvni AGOT, pripadne to rozsireni pro 6 hracu?
jj, s tím 4kovým AGOTem počítám, ale ten bude teda až s aqwartym, takže mezitím může být BoW/lepení, případně já budu třeba vypomáhat zpočátku nováčkum.
Čo sa týka dneška, tak bolo príjemne. Kopec hosťujúcich ľudí :)). Zahralo sa 2x AGOT BG pre 6tich hráčov a 1x BoW. Víťazi hier si navyše odniesli pekné ceny od HBO. Za toto sprostriedkovanie patrí predovšetkým poďakovanie serovi Alekovi, zmijobijcovi ;). Kto nebol, môže ľutovať :). Dúfam, že sa aj nabudúce stretneme v takom hojnom počte.
Ano, bylo to super. BoW byl teda náročný, páč už jsem ho zas celý zapomněl, ale nakonec jsme se docela rozehráli. Tak doufám, že byl hlavně Osanos spokojen.
Na AGOT jsem se hodně těšil, tak jsem rád, že na druhé kolo došlo. Inu, již potřetí jsem byl vedle Zappera, což teda neni lehká pozice a kór dneska, kdy měl nějaké výbušné choutky :-) Ale jsem hrdej, že jsem mu nakonec ještě docela zavařil.
Na http://www.facebook.com/hraotruny najdete první fotky z dnešní hry od Jakuba Kotála z HBO. Jemu patří i dík za ceny, doufám, že se necítil někdo ukřivděn, snažil jsem se, aby nikdo neodešel s prázdnou... a pokud to snad nevyšlo, nebojte, budou další možnosti něco vyhrát.
Díky, že jste přišli a Zapperovi a Shakovi za hry. Na Aqwartyho rozšíření snad dojde někdy příště.
PS: Zapomněl jsem v Outpostu Pevnost, tak doufám, že jste si jí někdo vzal, byla by škoda nechat to tam nějakejm cizákům :-) Naštěstí jsem si články o GoT stihl přečíst v autobuse, tak mě to tak nemrzí.
Jo a ceny super :)
PS: na te hre se mi hrozne libi, ze jedna chyba zpravidla znamena konec pro vas rod:)