Dubnové AGOT hraní

1235»

Komentáře

• Ono sa to nezdá, ale keď nemáte žiadne hviezdičky a súper má 3 k tomu ešte aj vranu, tak sa tam toho veľa vymyslieť nedá. Som sa tam mohol rozkrájať. Ale po Clash of Kings karte sa to zlomilo.
  • Rikej mi o tom, Zappere, rikej mi o tom:D
  • Btw. kdyz uz jsme tu, tak pristi tyden se nehraje (jen) AGOT, ale i Fury of Dracula.
  • Omlouvám se za malý off-topic, nevěděl jsem kam to hodit.
    Nedělala Martina Pilcerová nějaké obálky pro české verze ASOIAF?
    Dneska jsme s přítelkyní rozbalovali pár boosterů Magic the Gathering pro doplnění a rozšíření sbírky a překvapeně jsme koukali, když jsme si všimnuli, kdo je autorem artu této karty :
    (levý dolní roh)
    martina p
    BTW když už jsem to nakousnul, je tady někdo, kdo se zajímá o Magic?
  • Expendable: Pouzij google,.

"(...), she started to be interested in gaming industry, (...) and collectible card games: "Arena" (Altar, Czech Republic), "A Game of Thrones" by G. R. R. Martin (Fantasy Flight Games, USA), "Dungeons & Dragons", "Magic the Gathering" and conceptual designs for "Kamigawa" and "Ravnica" sets. (Wizards of the Coast, USA)."
  • když už jsem to nakousnul, je tady někdo, kdo se zajímá o Magic?
    Já jsem to v mládi hrál i na turnajové úrovni, ale na vejšce už na to nebyl nějak čas a v Olomouci nebyla moc velká základna hráčů. Takže karty jsem prodal. Po třicítce jsem to začal hrát se synem, ale pak ho to přestalo bavit a karty leží doma ladem. Párkrát jsem si zahrál se studenty na gymplu.
  • Aqwarty: Nesnáším odpovědi ve stylu "demente vygoogluj si to a neotravuj".
    Psal jsem to tady asi z nějakého důvodu, kdybych si to chtěl vyhledat a mlčet tak to udělám. Psal jsem to zde proto, abych si přečetl příspěvky ostatních o dané věci, i o otázce, kterou jsem k té problematice navíc připojil. Čímž děkuji Chmurovi za jeho odpověď.

Chmur: tak vysoko jsem to nedotáhnul :-D Hrajeme jen s přítelkyní pro zábavu, na turnaje ani do heren nejezdím ani to nemám v plánu ( ačkoliv nikdy neříkej nikdy :-D )
  • Vsem diky za prijemnou prvni hru. HBO diky za tricko, plagatky a tak.:-) A tesim se na dalsi hrani, at uz AGOTu nebo BoW.

aqwarty: Kdy je to pristi tyden?
  • Aqwarty: Navyše Alek bol ešte aj prvý na Iron Throne.

Čo sa týka toho obrázku a toho čo vygooglil Aqwarty, tak tá karta nie je zo sady Kamigawa a ani z Ravnica. A áno, ja som hrával MtG, skončil som s tým tak 4-5 rokov do zadu. Ale hral som to dosť dlho, prakticky som na tej hre vyrastal. Zahral by som niekedy drafta s C&Uckami :)).
  • tak vysoko jsem to nedotáhnul :-D Hrajeme jen s přítelkyní pro zábavu
    Nu, neznám moc dívek a žen co hrají magicy. Takže v tomto ohledu ti blahopřeju:-))
    Ta karta je ze sady Scars of Mirrodin. Myslím, že je to druhá nejnovější edice. Magicy jsou strašní žrouti peněz a je to i vidět na marketingu wizardů.
  • Aqwarty: Navyše Alek bol ešte aj prvý na Iron Throne.
    jj, to bylo klíčový. Tak pro příště si to musíš předem zkontrolovat :-)
  • Nedělala Martina Pilcerová nějaké obálky pro české verze ASOIAF?
    Martina P. dělá obálky nového vydání. A pak se její obrázky snad použily v nějakém španělském vydání...
  • Chmur: začátky sice byly krušné, protože občas ztrácela nervy a trpělivost když něčemu nerozuměla v pravidlech atd, ale už je to lepší :-D
    On je téměř každý koníček žrout peněz, ale člověk si nějak radost dělat musí :) Ale pokud člověk nehraje Magic vyloženě "závodně", tak to s tou finanční náročností není vůbec zlé.
  • Inak chcelo by to založiť nový topic Květnové(Májové) AGOT hraní :P.
  • Asi bych se vrátil do nějakého obecnějšího topicu k AGOT hraní, tohle byla výjimečná akce. Ale rozhodně bych zase vypsal nějaký termín za nějakých 14 dní.

Jinak další fotky z akce jsou na http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.197622626949489.53947.173318142713271
  • Tak tento víkend sme chceli s aqwartym zahrať Fury of Dracula, respektíve AGOT pre 4roch. Tak možno by sme tu hodili potom nejaký ten doodle ..
  • Aha. Tak to já nevěděl. A máte už vy dva někoho do počtu? Já teda tenhle víkend asi nedám, leda tak podvečer čtvrtek/pátek. Tak nahoďte pls nějaké podrobnější představy, ať na to můžu vypsat ten doodle...
  • Ještě mají mě. :) Pokud to bude tenhle víkend, tak bych snad mohla dorazit. :)
  • ok, začínám to brát vážně :-)
  • Tak napíše tu Aqwarty a dohodneme sa.
  • Uz jsem tu jednou psal:-) Takze beru do Phy Fury of Dracula. Zapper priapdne vezme AGOT, kdyz bude nalada, ale verim, ze kazdy bude chtit zkusit roli Drakuly:-). Videl bych to na brzke odpoledne, jako minule: cca 14:00. A sraz? No, Outpost se minule osvedcil, ne? Nebo to byla nejaka zvlastni akce pro Aleka? Jinak sezenu jiny flek:)

PS: Hra je pro 5 hracu a nema rozsireni! ;-)
  • Tak Outpost môže byť, inak na ktorý deň to dáme? Viac menej je mi to jedno, kde v to zahráme, hlavne nech to je v Prahe :)
  • Jsem pro sobotu.
  • Nemam na doodlu ucet, abych mohl stanvovat terminy, takze :
    Ja, Zapper - je nam jedno jestli sobota nebo nedele.
    Klara - je pro sobotu.
    ? - ?
    ? -?
  • Takze jsme stale jen tri? Bude se hrat Fury of Dracula a pripadne AGOT.

Ja, Zapper - je nam jedno jestli sobota nebo nedele.
    Klara - je pro sobotu.
    ? - ?
    ? -?
  • Já jsem teď o víkendu určitě mimo hru...
  • Tak treba nám ešte minimálne +1.
  • Vytvořil jsem nový topic pro organizování hraní. A aby se to nemíchalo s jinými městy jako dříve, je tohle čistě pro Prahu. Takže nadále pls další organizační dsikuze pro Prahu na AGOT hraní v Praze.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů HraníKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi