Hra o trůny 1x04 - Mrzáci, bastardi a zlámané věci

Připomínám, že u diskuzí k těmto článkům o epizodách je nutné všechny spoilery označovat speciálním tagem. Díky za ohleduplnost.

Název epizody: Mrzáci, bastardi a zlámané věci
Režie: Brian Kirk
Scénář: Bryan Cogman

«134567

Komentáře

• Tak na pobočníkův turnaj jsem zvědavý.A čeká nás premiéra Samwella.Nemá se objevit i Orlí hnízdo?
  • nene, brzo. Předpokládám, že cliffhangerem na konec bude zajetí Tyriona.
  • Na turnaj sa hovadsky teším. Ak súboj Clegane vs. Clegane nebude tak cool, ako dúfam, naštvem sa.
  • Sakra, těším se moc. Když nebudou večer titulky, tak si to snad pustím i s anglickými :)
  • Aleku, odkud bereš info o epizodách?
  • Na http://winter-is-coming.net/features/episode-guide/ Myslím, že jsou to ofiko synopse HBO.
  • Dík, zajímavé. Zaujala mě věta Catelyn svolává Nedovy vazaly...
  • jj, to jsem tušil, že zaujme, když v minulém to nebylo. Použil jsem trochu volnější překlad, ale tak snad to bude sedět...sám nevím, co si pod tím představit. Ale obávám se, že půjde spíše o vazaly Tullyů a že to pozměnili v rámci škrtnutí linie Tullyů...
  • no myslím, že sa musia začať zhromažďovať severania, aby mohli začať pochodovať, bojovať,...
  • inak tie synopsie su tak trochu spoilermi. aspoň že posledné tri nie sú zverejnené.
  • jj, taky mi to přišlo, že jsou hodně spoileroidní, od příště už se asi začnu s tím překladem krotit :-)
  • Kua... Čtvrtej díl nejlepší... Už se to začíná slušně rozjíždět a zamotávat jako v knize... Trošku se obávám, že tenhle díl bude pro nečtenáře peklo.... Jasně nejlepší byl Duch v tomhle díle.. Ale je škoda, že tam není vidět častějc....
  • Jů, pustil jsem si aspoň úvodní scénu a super, neočekávané, už jsem se s těmi sny skoro rozloučil.
  • Sen je parádní, ale konec v hostinci a závěrečná hudba ? :-)
    Projev Sera Alisera je taky dobrej škoda že Zima je tak daleko, co se týče tv sérii
  • Aha, Turnaj už započal. A velké finále bude až příště.
  • Zase super díl, sen byl skvělý... taky se mi moc líbilo: ,,Is this some kind of trick?" co ukazuje tu podobnost mezi Jonem a Robbem. Ale zajímal by mě názor nečtenářů, protože ti v tom musí mít chaos.
    Promo na 5.díl -
  • Wow.... atmosfera houstne a dala by se krajet. Ocenuji strucnost a pekne vysvetleni nekterych prvku.... proste bomba.
    Btw. Tyrion je lepsi a lepsi:)
  • Sakra! Tešil som sa na turnaj a na súboj Clegane vs. Clegane, ale zatiaľ som sa nedočkal. Cliffhanger na konci je ale našťastie super, herci sú stále fantastickí a niektorí dostávajú viacej priestoru, ako v knihe, čo je prekvapivé a potešujúce. No a samozrejme - Duch a Hodor! (7/10)
  • výborný diel. spolu s jednotkou najlepší, tak dobrý, ako sa len dalo. a duch nevyzerá ako komisár Rex, ale ako divoký vlk. super!
  • Turnaj byl hodně fajn ikdyž jsem se těšil na Lorase botanika a je ho cool brnění...
  • Moc pěkný díl. Sam je super, přesně jak má být. Jen doufám, že turnaj bude pokračovat i v příštím díle a že nepřijdeme o rytíře květin a jeho hipísácký obleček! Senzační bylo i zasedání Malé rady, to horko ze scény úplně sálalo :)
  • Tak titule jsou hotové, jako vždycky prosím o vaše připomínky. Minulý díl jsem ještě nestihl doopravit, ale bude a tenhle taky, takže se těším na vaše připomínky. Seženete to zatím na edně a VIP titulky.com, zatím FQM HDTV verzi, na 720p už nemám sílu, dodělám ji během noci.
    Duch rulez!
  • koukám, před 3 minutami se aktualizovaly titulky.com a titulky na čtvrtý díl už se tam nestihli dostat. Škoda :-(
  • HBO dostálo své pověsti, protože brutální smrt panoše Jona Arryna byla (ne)pěkná. Na zbytek turnaje se taky těším. V závěrečném Cliffhangeru byl zřejmě už i Ser Bron :-)
  • halbarad: Ano byl....
    Ta hudba v závěrečných titulkách je boží :-)
  • Menší výtka: Duch v knize nevydává žádné zvuky a také tím se odlišuje od ostatních zlovlků. No a teď v seriálu vrčel. Nic strašnýho, jenom mě to zaujalo :) Jinak dobrý a spokojenost.
  • hlawoun dakujem za preklad. Nahodou niekto nerobil 720p precas?
    Ak ano mozete "precas" hodit na rapid, megaupload?
  • No tenhle dil mne dohnal k registraci:D (takze byl vyjjmeny) Uz chvilku sleduji tyto i predesle stranky a mnohym mne potesily. Ale musim rict ze tenhle dil mne skoro nastval:D Koukam na to s pritelkou, ktera ac nema rada fantasy tak se ji tohle zalibilo. Ale ja byl vytocen ze nedoslo ke korunovaci Vyserise, pobocnikuv turnaj nebyl zavrsen proste dve veci, ktery sem ji pomalu sliboval a aspon jednu z nich cekal:) Uplne sem kvuli tomu skoro zoufalej a potrebuju uz dalsi dil:)
  • Khadgar: teď jsem dokoukal a mám přesně stejnej postřeh.
    Druhá věc je, že mi nesedí, že Sandorův příběh Sanse vyprávěl Malíček.
    Jinak zatím nejlepší epizoda. A moje oblíbená scéna v hostinci na rozcestí je dokonalá.
    Ellias: Pobočníkův turnaj završí teprve bratrovražedný souboj :)
  • Přečas na 720p je hotov, včetně doplnění překladu, k dispozici na obvyklých místech.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 1. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi