No, mluvil jsem o TV, ale možná si jeden nebo dva případy vztahuju na celkovou programovou nabídku, jak říkám, bylo mi 10. Konec o tom.
Loool. Mě zrovna tyhle rychlodabingy celkem minuly, dá se spočítat na prstech co jsem v týhle podobě viděl (a to až cca v letech 90-91) ale nostalgii cejtim stejně.
Přiznávám četl, trochu si tam stěžoval že mu davali potupný role v dabingu, Tywin by byla dobrá role a hodil by se a to. A ty bedlivě sleduješ konkurenci ? :- )
No slyšel jsem teda kousek, ale nejsem zas tak moc kritický. Když pominu tezi, že každý dabing je špatný, asi bych s tímhle neměl problém. Respektive s hlasy, zvyknul bych si asi na většinu. Problém mám spíš s výslovností, co mě zatím docela vadilo byl Bren, Lannistrové apod. Proč ne Bran? Proč ne Lannisterové?
jo, Macejko, neuvěřitelný. Fakt jsem tomu chtěl dát šanci, hlasy mi přijdou vcelku fajn, ale tohle je prostě odfláknutá práce, nic jiného. Tohle není o mám/nemám rád dabing. Tohle je naprostý bordel ve výslovnosti, tu anglickou výslovnost bych ještě překous, ale co je Chajme? A přitom Joffrey je vyslovován pěkně.
Komentáře
Loool. Mě zrovna tyhle rychlodabingy celkem minuly, dá se spočítat na prstech co jsem v týhle podobě viděl (a to až cca v letech 90-91) ale nostalgii cejtim stejně.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ale Chajme? To ma evokovat chujovinu?
...a nic
tusi nekdo?
byl tam ten maraton, ale nevim zda byl celej cz - nebo opravdu jen ten 1 dil
To myslím vcelku odpovídá mému odhadu.