Pour Féliciter

Tak nám pomalu končí čas smysluplného šílení v nákupních centrech, známějšího spíše pod názvem Ježíškova pomsta, kapři již jsou humánně umláceni palicí, všichni andělíčci již visí na stromečku, a sníh furt nikde.

Přeji šíleně krásné a zběsile klidné Vánoce.

Přeji všem nickům na tomto fóru, studentům i učitelům, vtipálkům i intelektuálům, romantikům i pragmatikům, čtenářům i psavcům, bratrům Slovákům, elfům, zlovlkům, paladinům i horám, moderátorům, offtopicářům i spamerům, zkrátka všem, hodně zábavy, štěstí, zdraví a pevné nervy do nového roku.

Šťastné a veselé, lidi! :wink:

Komentáře

• Chtel jsem poprat prostrednictvim nove aktualizace IF, ale akzualizace fora me nejak zmohla, tak jsem to odlozil.

Takze aspon timto vam vsem preju Vanoce podle vasich predstav s temi a s kterymi je travit chcete. Tem, kteri pod stromkem najdou Hostinu pro vrany, ze srdce preju prijemne cteni, pak tady koukejte poreferovat a podiskutovat!.-)

A do Novyho roku hlavne hodne zdravi! Zachovejte IF prizen a drzte palce mistru Martinovi, at si pristi Vanoce muzeme povidat o Tanci s draky...

Mejte se krasne, pratele!

• Vidím, že už jdu s křížkem po funuse... všechno bylo stylově popřáno, tak se jenom přidávám k hlavním hlasům fóra, Šťastné a Veselé, poklidné svátky a roztančený Nový rok... Ať jsou vaše zimy krátké (pokud je nemáte rádi ;-) ) a nebojte, Sníh se blíží...

• Chtěl bych vám všem taky popřát co nejpohodovější svátky, co nejvíc fantasy knížek pod stromečkem a co nejfantastičtějšího Silvestra;)) Pod stromečkem samozřejmě čekala Hostina, takže za pár dnů vás začnu zase pravidelně navštěvovat, do té doby se mějte fajn!;))

• Ani já nezůstanu pozadu a připojím svůj hlas ke smečce. Ve štěstí a spokojenosti si užijte vánočních darů a silvestrovského běsnění. Spíše než Hostinou pro vrány, nechť je příští rok Snem o jaru. :wink: A hlavně: ať vaše srst nikdy nevylíná! :) PF 2007!

• Tak si děti i různá dospělejší havěti užijte Silvestra a moc se neopijte, protože vám pak bude blbě a poblinkáte si Hru o trůny, kterou jistě hned na Nový rok začnete znovu číst;)) PF2007

• Já, Léto, hodlám nyní vyrukovat s prvním příspěvkem roku 2007.

Tisíce raket a dělbuchů proměnily noční nebe v ohnivé pole dávných příběhů. My zlovlci jsme si parádně zavyli, kromě Ducha ovšem, který naši snahu zlovolně sabotoval. Je to zlovlk, ovšem.

Přišel čas balancování a čas vyšívání myrské krajky. Jelikož mám k myrské krajce poměrně negativní vztah od té doby, co mi z ní slečna Sansa ušila obleček, vrhnu se spíše na to bilancování. Minulý rok byl rokem Hostiny pro vrány. Havrani, vlci a orlosupi mořští se dobře najedli. Nenesou jméno mrchožrouti nadarmo. Po staletích těžkých a ukrutných bojů vždy přichází čas zklidnění, kdy jsou hlavní aktéři válek vyčerpáni a každý se pro sebe snaží utrhnout co nejvíce sladkého ovoce z opuštěných vinic. Mírně jsem se teď inspiroval tiráží knihy, ale snad mi odpustíte, koneckonců mluvím k tématu, nebo ne?

Minulý rok též rokem ztrát. There were too few hellos and too many goodbyes, smím-li volně parafrázovat Blackmore´s night. A co jsme ztratili? Z našich životů odešli lidé, vlci i četné vlastnosti, přišli jsme o ruce (Jaime), o půlku tváře (Sandor) nebo klidně i o čest (Samwell, přísahající bratr noční hlídky, ale to je jiný příběh - pokud vás to zajímá, obraťte se na mistra Martina, já vám tady vyprávět nebudu!).

Pánové a dámy, blíží se Tanec s draky. Bude-li to vznešený valčík, ďábelské tango, či rozverná polka, to ještě nevíme. Nechme však na autorovi, ať sám spravuje své úradky a nemluvme mu do toho. Vždyť představme si, jaké to je, být na jeho místě. Každý den mu nepochybně před vraty residence buší nadšené davy fanoušků lady Cersei a fanynek sera Gregora.

Ještě než pohlédneme na první listy připravovaného svazku, čeká nás též turnaj, velká fiktivní událost tohoto fóra, jak se krásně vyjádřil Eddard. Ten člověk má talent, ale to sem teď nepatří. Chtěl jsem říci, že poteče krev, meče budou jiskřit a zaplane oheň soupeřenství.

Když už jsem u toho, chtěl bych ještě zdůraznit, že nemám rád Theona Greyjoye, protože zapáchá po rybině a protože je hloupý.

Užijte si přátelé svých sedmdesát sedm hodů a tančícího medvěda. Vstupujeme do roku (200)7, což je pro všechny ty jihozemské septonické vtipálky zřejmě důvod k oslavě. Vidí v tom jakýsi symbolismus. Já v tom nevidím nic, ale to je možná tím, že jsem obyčejný zlovlk, neznalý jižanských způsobů.

A nakonec si zazpíváme Deště Castameru, anžto jsem tuto dobrou píseň již dlouho neslyšel. Ve zlovlčím podání jest obzvláště půvabná. Haúúúúú! Úúúú-húúú! Vrrr! Líbilo? Tajně se zřejmě budu ucházet o místo dvorního zpěváka v Rudé baště.

A teď ještě jednou hodně štěstí do nadcházejícího roku. To říká zlovlk Léto, vlk Andalů a Rhoyenů a prvních lidí, ochránce říše etc. Však vy víte, jaké mám tituly.

Sláva!

Ale nezapomeňte... ZIMA SE BLÍŽÍ!!!

• A teď se, milé děti, na chvíli hezky posaďte, položte ty sirky a ten kuchyňský nůž, a poslechněte si, co vám přeje strýček heavy. Nebojte se, letos budu stručný jako nikdy.

Klidné Vánoce a zběsilého Silvestra.

A do nového roku Tanec s draky.

A další rekordy ve sledovanosti na Noční hlídce.

A... ale slíbil jsem, že budu stručný.

• Já už snad raděj nebudu nic přát, když čtu ta loňská přání.

Takže se jen připojuji k headovi, užijte si letošní Vánoce s těmi, které máte rádi a do nového roku vše nejlepší a ať je rok 2008 skutečně rokem GRRM, doufejme, že se splní vše, co bylo přislíbeno.

Váš Alek ;)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi