Průvodce Hrou o trůny

13

Komentáře

• Sarven: Čekal Bouřlivý konec a dostal Dračí kámen. To bych asi taky skřípal zuby.
  • A hlavně Robert vedl povstání už jako lord Bouřlivého konce. Kdyby byl mladší než Stannis, tak by nebyl lordem.
  • Mohl bych se zeptat, kolik je Jonu Sněhovi let? Díky za odpověď.
  • Jonovi by mělo být v seriálu 17 let. Oproti knize byla postava postaršena z 15 let na začátku Hry o trůny.

Více případně v Letopisech Západozemí, není třeba se bát spoilerů, článek končí rokem, kdy začíná děj Hry o trůny. Takže spoilery jedině v diskuzi pod ním.
  • Po pár dílech provedena aktualizace. Přibylo Orlí hnízdo a zejména pak členové Malé rady + Tywin.
  • možná bych ještě ke Starkům přidala Rickona, co jsem slyšela od lidí co nečetli knihu, tak kolikrát ani nevědí, že Ned má ještě syna Rickona, v seriálu o něm byla zmínka snad jen jednou..ale jinak moc pěkné
  • No já tam záměrně nedávám postavy, které v seriálu moc nejsou. Třeba Kevan, Jory, Rodrik, Robin, Lysa apod. Chci to udržet na těch nejvýraznějších postavách, co nejjednodušší. Ale počítám, že Rickon se někdy kolem 9-10 dílu objeví více, tak ho tam asi přidám.
  • Jo je to moc fajn. Snad je Tywin by si zasloužil lepší foto..Vím, že ho nemáš rád:-)
  • Nemám no :-) ale z jeho dosavadního představení v seriálu jsem nadšen. Foto bych klidně dal hezčí, bohužel zatím je v podstatě jen tenhle jeden obrázek.
  • V téhle diskuzi byste taky spoilovat nemuseli, když je článek dělaný primárně pro diváky.
  • to je spoiler do velké budoucnosti, tak jistě zapadne :-) ale jo máš pravdu...
  • Kdyby ho neměl opravdu rád, tak by tam dal nějakou kresbu Tywinova skonu. :-)

Je milostivá spokojená? :-)
  • Olorin - vrním blahem ;)
  • Olorin: pozor na vrnící kočky, mohou být lannisterské.
  • Takhle už mě nikdo dlouho neurazil! :o(
  • Vrnění->kočky->lvice->lannisterové. No, asociace byla na světě, nemohl jsem si pomoct. Svého činu lituji, zahanbeně se přiznávám a očekávám spravedlivý soud.
  • Soud? Boží soud? Dovol mi, má paní, býti tvým šampónem :-D
  • Tuhle scénu si odněkud vybavuju...Jo už vím, všichni se nabízejí Lyse, že pro ní zabijí trpaslíka...No každý z nás ví, jak to nakonec dopadlo...Takže bacha Aleku:-))
  • Aleku ty ne, ty jsi tu král, nikdo by si netroufl tě praštit.
  • Aleku ty ne, ty jsi tu král, nikdo by si netroufl tě praštit.
    Snad kdyby se tu našlo nějaký prase...ale to je nepravděpodobné...
  • LOL,

a protože nejsem Lannister, tak je flankerovi odpuštěno a ani ho to nebude stát hlavu. :)
    Statečnému lordu veliteli přesto mnohokráte děkuji :o))
  • Děkuji, má dobrá paní, tvá šlechetnost mne zavazuje být tvým mečem.
  • Takže bacha Aleku:-))
    No proto jsem se lstivě nabízel jako šampón, nikoli šampión a doufal, že se Nevada neurazí a nevezme to osobně (vzhledem k avataru) :-))
  • Send me a true shampoo to wash me.

A dokážeš obstát i v boji s lupy?
  • Lord Flanker.
    Mohl prodlévat na okraji bojů s chytrými muži a dnes by mu znepříjemňovala život jeho žena, měl by nevděčné syny, a budil by se třikrát za noci kvůli močení do mísy.
    Místo toho teď ohýbá koleno stejně jako všichni ostatní.
  • Montezuma3: Zatím jsem ve fázi, kdy mi žena život zpříjemňuje :)
  • flanker.27: Děkuji ti, pane. I zlovlčice občas potřebuje ochránce.

Alek: Já si všimla, a raději nekomentovala. Počkej až se vrátím k původní ikonce ;o)
  • btw - Barristan Selmy v seriálu imho není členem Malé rady.
  • oneskorene k božiemu súdu: ešte to mohol byť súboj siedmych a tam ako vieme sa stáva všeličo. zomierajú aj princovia/králi.... a rodia sa legendy...
    :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi