A já si teď udělám z ostudy kabát, klobouk, kalhoty a slučivé botičky když napíšu, že jsem Conana nečetl, ačkoliv je to legenda. A neviděl jsem ani film, ani seriál, a vůbec nemám páru o čem to je, kdo to je a za koho kope. :D
Tys neviděl Barbara Conana? Vždyť to je vedle prvních dvou Terminatorů Arniho životní role - možná to je i tím, že ani v jednom toho Arnie moc nenakecal. :-D
Conan je nejlepší film na téma hrdinská fantasy. Má skvělou atmosféru, dokonalý soundtrack, styl....prostě je to pro fanoušky fantasy povinnost:-)) Všechny ty ostatní filmy typu Rudá Sonja, Pán šelem či jak se to jmenovalo, už jsou naprosto ubohoučké.....
Ještě jsem zapomněl na "Tree of Life" (jeden z nejlepších letošních trailerů mne navnadil hodně). Krisa: Jo finále HP bude jistě velkolepé. Jinak já na ty komiksárny moc nejsem, ale ty přehnaně dobré recenze na X-meny mne prostě nutí se na to kouknout.
Já teda komiksák jsem, hlavně tead v knižní podobě, ale filmem rozhodně nepohrdnu, ba naopak (zvlášť když se povede). Proto je většina mých očekávaných filmů komiksových a zbytek fantasy a sci-fi = jsem prostě pako:))). Na HP se celkem dost těším - na začátku HP jsem byla skoro stejně stará jako Harry, takže jsem spolu vlastně "vyrůstali". Bohužel stárnu poněkud rychleji než on, syčák :))).
Kniha 7 mě zklamala v konci, jinak mi přišla celkem fajn. Třeba (!nečtenáři nekoukat!) smrt jednoho z dvojčat mě poněkud rozhodila - celejch 7 knih popisuje, jak jeden bez druhého neudělá ani ň, doplňují věty a pod. a pak jednoho nechá vytuhnout - celkem síla :)
Tím myslím sebe. Nečetl jsem nic, ani nezjišťuji jakoukoli afinitu čili příchylnost čili touhu brejlovce číst či vidět (i když jsem teoreticky viděl 3. a 4. díl - rozuměj byla zapnutá televize).
flanker.27: Myslím, že to nenormální není. Já jsem HP četla, ale hlavně z toho důvodu, že když se objevil hlavní boom potráctví, tak to dost často srovnávali s LOTR, což jsem nemohla vydejchat a abych mohla nadávat, prostě jsem to přečetla. Celkově mě HP bavil, ale beru ho jako pohádku a ne jako superboží kult, bez kterého ani ránu. A je to jedna z mála knih z mé knihovny, kterou jsem četla pouze 1x. Ikdyž, až nebudu mít co číst, možná dojde řada i na HP. Ze 7-mi dílů se mi líbil 3., 4. a 6. První 2 byly na mě moc pohádka (ikdyž pohádky mám ráda), 5. nuda po 500 stran a pak na posledních 200 zabije Siriuse a 7. bylo sice završení celého příběhu, ale ten konec...ten bych neodpustila nikomu (ani JRRT či GRRM, ale toho se snad nedožiju).
Jo tak to jo, já už myslel, že to bylo mířený na mě, že když se mi nelíbil HP7, tak jsem nenormální. :-) Naopak bych řekl, že v mém okolí ani moc lidí, co byť i jen viděli nějaký HP film, není - takže asi tak. ;-)
Co konkrétního vám na tom konci HP vadí? Že to směřuje ke konci, ve kterém voldiho rozseká nějaký brýlatý usmrkanec je přeci jasné už hned po prvním díle. Ještě se nabízela jedna možnost, že umřou oba. Ale to už přece nebyla pohádka že?
Montezuma3: Nenene, tohle nemyslím, to mi bylo taky jasné hned od prvního dílu (sice jsem fandila Voldímu, ale rozhodně jsem nečekala, že by mohl přežít, natož vyhrát - jaká škoda). Koncem jsem měla na mysli epilog. Tento epilog by byl smrtelný pro jakoukoli knihu, pro mě ekl, fuj a hnus.
Bylo jasný, že Voldemort nevyhraje, ale stejně jsem tajně doufal:) každopádně ale konec typu Brumbál všechno naplánuje na x let dopředu a všechno přesně klapne byl stupidní a epilog tomu jen nasadil korunu.
Sakra, úplně jsem zapomněl na Your Highness! Nevím jestli je to film, na který bych šel do kina, ale vidět ho rozhodně chci, protože podle trailerů co jsem zatím viděl to bude super. Fantasy parodie, to jsem snad ještě neviděl :) A dokonce jsem si dnes uvědomil, že tam vlastně hraje náš Tywin!
Komentáře
Conan je fajn, litaj tam hlavy
Já na "Super 8" a "Melancholia"
Krisa: Jo finále HP bude jistě velkolepé. Jinak já na ty komiksárny moc nejsem, ale ty přehnaně dobré recenze na X-meny mne prostě nutí se na to kouknout.
Na HP se celkem dost těším - na začátku HP jsem byla skoro stejně stará jako Harry, takže jsem spolu vlastně "vyrůstali". Bohužel stárnu poněkud rychleji než on, syčák :))).
Celkově mě HP bavil, ale beru ho jako pohádku a ne jako superboží kult, bez kterého ani ránu. A je to jedna z mála knih z mé knihovny, kterou jsem četla pouze 1x. Ikdyž, až nebudu mít co číst, možná dojde řada i na HP. Ze 7-mi dílů se mi líbil 3., 4. a 6. První 2 byly na mě moc pohádka (ikdyž pohádky mám ráda), 5. nuda po 500 stran a pak na posledních 200 zabije Siriuse a 7. bylo sice završení celého příběhu, ale ten konec...ten bych neodpustila nikomu (ani JRRT či GRRM, ale toho se snad nedožiju).