Montezuma - ja borgiovy nesleduju jen jsem prave hral Assassins Creed : Brotherhood Flanker - myslíš že je skutečně neplodná, že Maegi nelhala? To by znamenalo jak říkáš v západozemí zase boj o moc. a tak si říkám jestli ji na trůn GRRM přece jen dosadi :) Jestli to neskonci s nejaky Tyrellem nebo Lannisterem a potupnou porážkou Targeryenů a Dorne. Nějak nečekám happyend.
Brynden: Tak s tím zamilováním bych to nepřeháněl. Prostě ji fyzicky přitahuje. Uvědomuje si, co je to za člověka. Mnohem bláhovější byl například Robb, který ztratil království kvůli panenskému věnečku (přeháním, ale ne moc)... Flanker: Ty aby sis nerýpl, co? Ještě se ukáže kdo blouzní...
Jistě robb byl bláhový ale chtěl jednat čestně, vyspal se s ní a bohužel nedomyslel následky a celá ta jeho banda kolem skočila na špek Freyovy o kterym samože všichni věděli že je starej bídák - to byla nepodloženost a obrovska chyba. U Daenerys hrozí něco jiné, skočí na špek hajzlikovy a zahodi vse co má. A za tím zamilováním si stojím - vidí ho ve snech, drogo její měsíc a hvězdy se mění v něj atd. atd. naznaku je tam dost.
Brynden: Ano, myslím. A vzdor tomu, co se tu říká o obživlých postavách či dorostlých údech, nemyslím, že by Martin vyměknul a vrátil to zpátky jako A. C. Doyle. Chmur: To víš, pan prezident dneska uváděl do provozu rypadlo, tak jsem si taky rýpnul :) Robb a Jeyne: No, v knize se zdá, že ji skutečně miluje
Dany koruna nečeká, je to Azor Ahai. Předpokládám, že hodně ošklivě umře v bojích s Jinými. Po zásahu maegi nepochybně neplodná je (těhotenství ji nebude rozptylovat) a nevypadá příliš pravděpodobně, že by se to podařilo odstranit. Novým vládcem Západozemí proto bude někdo z Baratheonů ao pokračování rodu Targaryenů se postará (nejspíš nikoli dobrovolně) Jon Sníh ("Vyber si - buď zajistíš pokračování rodu dobrovolně, nebo tě nechám přivázat k posteli a znásilnit tuctem děvčat"). Ten žoldnéř je třetí prorokovaná zrada (za peníze - Mormont zrazoval kvůli lásce k domovu) a nejspíš si to (doufejm jen) po citové stránce Dany dost ošklivě odskáče.
Tak ono těch Baratheonů taky už moc nezůstalo, zbývá už jenom Stannis. Já doufám, že se Dany na Jiné vykašle a půjde pěkně spálit Královo přístaviště do základů.
Ono vůbec mnoho rodů je na vymření. Výborně si stojí Tyrellů (těch je jak kytek), docela dost je Martelů a Lannisterů... Baratheoni, zbývá jen Stannis s dcerou a Tullyové jsou silně ohrožený druh. Pochopitelně nejhůř jsou na tom Targaryeni s pravděpodobně neplodnou Dany a možným Targaryenem Jonem, který si zavázal nezplodit děti...
Edrik Bouře je bastard ale Baratheon a matka byla taky šlechtična. To by ho musel Stannis uznat jako Edrika Baratheona aby se mohl domáhat vlády a to Stannis neudělá. A zpátky k Jorahovy, myslíte že odešel na Zeď?
Brynden: Docela bych si dokázal představit, že ho Stannis jmenuje svým nástupcem. O Jorahovi moc nesekuluju, tam je možnej v podstatě jakejkoli vývoj, Zeď, nějakym způsobem návrat k Dany, zavraždění Dany, možná odchod do Králova přístaviště (Kevan by ho asi přijal)...
Myslíš toho Edrika, kterého by nebýt |Davose upálil
Jenže ono bylo Davose. A Stannis vzhledem ke svému postavení nemá moc na výběr, protože s manželkou asi následníka nezplodí. A vzhledem k tomu, že je zatím jediný, kdo kromě keců taky něco udělal (a kdo si dá dobře poradit), je to celkem logický vývoj. BTW. To víš, chyby dělá každý, a stejně jako Dany má každý právo se každý poučit a zlepšovat :)))
Souhlas:-))) Každý dělá chyby. Jenže Stannis pořád nevyvolal toho draka po kterém touží a k tomu potřebuje královskou krev. Myslím, že se bude snažit nejdříve porazit jiné a teprve potom bude řešit věci jako následnictví. A proč by jako s manželkou nemohl zplodit syna? Plodní jsou zřejmě oba. Stačí se jen překonat....:-)
Ono i Baratheonů je dost - nelegitimních. A legitimizovat by mohla i Dany, pokud získá dostatečnou podporu. Na trůnu nejspíš ovšem skončí Mya, s manželem Wilasem (?) Tyrellem. Hned následně se bude muset řešit "umravnění" Dorne, takže ono těch rodů na vymření ještě přibude....
Dany je pitka, hloupá nána, které jde o vzhled, oh, naherný žoldák, určitě pro mě uděla všechno oooh musím ho mít
pfff Jorah, taka stará paprika, samy sval, zjizvený, tolik věci pro mě udělal, miluje mě, ale je tááááák ušklivej fuj
Lannisteři určitě na vymření nejsou, je jich jak blech kromě Lannisterů ze skály když opomenu ty vůdčí kteří jsou pod drnem tak jich jsou pořád mraky a ještě tu máme Lannistery z Lannisportu, kteří jsou méně významnou větví, ale určitě si můžou dělat nároky.
Dany je pitka, hloupá nána, které jde o vzhled, oh, naherný žoldák, určitě pro mě uděla všechno oooh musím ho mít pfff Jorah, taka stará paprika, samy sval, zjizvený, tolik věci pro mě udělal, miluje mě, ale je tááááák ušklivej fuj
Navís Jorah určitě nemá ani fejsbůk účet - úplný fosil a kryptofašista :-D
Místo toho juknu do katalogu, jaké frčí kruhy do uší a jaké prádélko tady ty s helou kity jsou úplně vymazlené a jů tyhle mají fialovou kraječku na které je vyšito wampajr diary - žjovááá to je matroš!
Bieber je chlapec, který je strašně podobný mému kamarádovi (chudák Dýně se furt vzteká, že si z něj děláme legraci), pěje "písně" a když jsem v rádiu poprvé slyšela jeho dílo, myslela jsem si, že to pělo děvče.
Huh rádio nemám :-D Možná by to byl příliš silný hudební zážitek a omdlela bych jak Beatelsácká fanynka - kdepak, takové citové vypětí si nemohu dovolit :-D
Jarla: Já taky rádio neposlouchám (toto není žádná póza, to je fakt), ale v obchodech, čekárnách u lékaře případně v motorových vozidlech se tomu prostě člověk nevyhne. Jo a ještě v posilovně na loděnici si pouštíme rádio, abychom nemysleli tolik na to, jak nás to bolí :D
Komentáře
Flanker - myslíš že je skutečně neplodná, že Maegi nelhala? To by znamenalo jak říkáš v západozemí zase boj o moc. a tak si říkám jestli ji na trůn GRRM přece jen dosadi :) Jestli to neskonci s nejaky Tyrellem nebo Lannisterem a potupnou porážkou Targeryenů a Dorne. Nějak nečekám happyend.
Flanker: Ty aby sis nerýpl, co? Ještě se ukáže kdo blouzní...
Chmur: To víš, pan prezident dneska uváděl do provozu rypadlo, tak jsem si taky rýpnul :)
Robb a Jeyne: No, v knize se zdá, že ji skutečně miluje
Výborně si stojí Tyrellů (těch je jak kytek), docela dost je Martelů a Lannisterů...
Baratheoni, zbývá jen Stannis s dcerou a Tullyové jsou silně ohrožený druh.
Pochopitelně nejhůř jsou na tom Targaryeni s pravděpodobně neplodnou Dany a možným Targaryenem Jonem, který si zavázal nezplodit děti...
O Jorahovi moc nesekuluju, tam je možnej v podstatě jakejkoli vývoj, Zeď, nějakym způsobem návrat k Dany, zavraždění Dany, možná odchod do Králova přístaviště (Kevan by ho asi přijal)...
BTW. To víš, chyby dělá každý, a stejně jako Dany má každý právo se každý poučit a zlepšovat :)))
pfff Jorah, taka stará paprika, samy sval, zjizvený, tolik věci pro mě udělal, miluje mě, ale je tááááák ušklivej fuj
Lannisteři určitě na vymření nejsou, je jich jak blech kromě Lannisterů ze skály když opomenu ty vůdčí kteří jsou pod drnem tak jich jsou pořád mraky a ještě tu máme Lannistery z Lannisportu, kteří jsou méně významnou větví, ale určitě si můžou dělat nároky.