Hra o trůny 1x09 - Baelor

2456712

Komentáře

• Olorin
    FF - Farmaceutická fakulta v HK?
  • ne, filosofická fakulta University Karlovy
  • Kriso, nekecej tady a uc se...:-D...a na pondeli nakoupime kapesniky...
  • ad kapesníky - btw, začínám pojímat podezření, že z Toho udělají cliffhanger. Ale tak těch kapesníkových scén bude i tak dost GDN_)
  • Doufám, že takovou pitomost neudělají!
    Jsem zvědavá na lorda Freye.
  • Amaroun: Právěže už mám:))). Dala jsem za úkol všem okolo, aby přede mne nedávali Zaklínače až do 22. (to budu mít po státnicích i po přijímačkách), ale nějak to nedopadlo...:)
    Olorin: Já mít "jenom" zkouškové, tak je mi hej...na to jsou 3 pokusu...I státnice nejsou pro mě tolik stresující, ale na přijímačky jsem srab :).
    Martina: nachystejte kapesníky a uzenáče, na snídani jsem zpátky :))) (už mi z toho učení hrabe)
  • Tak hlavně kdo procházíte zkouškama nenapiště, že jste ryba.
  • znáš to, cokoli z levého lýtka na bonus....
  • Plus 20 % kursu mínus Pythagorova věta, to znamená … násobeno dvěma, děleno osou X mínus jedna rovná se celková rychlost Červeného trpaslíka, což znamená, že vím všechno o vesmírném inženýrství. Naposledy dobré ráno Listere!
  • Tak hlavně kdo procházíte zkouškama nenapiště, že jste ryba.
    černá ryba :)
  • Budu muset dát repete Červeného trpaslíka. Spoustu těch hlášek jsem už zapomněla.
  • černá ryba :)
    Ty můžeš svoje ploutve vydat knižně :)
  • Look there's a perfectly logical explanation for everything. Maybe except the number of members of House of the Frey....
  • :o)))

(Nechte toho, mám velký skluz v naplánovaných seriálech. Mimořádku fakt nepotřebuju :o) )
  • Nevada - a co mas jeste v planu za serialy ? potrebuju inspiraci, konec zkouskoveho (a bohuzel i GoT) se blizi !
  • Nejdřív asi Boardwalk Empire a Mildred Pierce, to jsou krátké série, takže je (snad) brzy zdolám. Pak jsou v plánu Good Guys, Lie to Me, IRIS (ten korejský) a anime Rurouni Kenshin.
    Postupně (díky pomalu vznikajícím titulkům) ještě doháním Parenthood a Good Wife. Dohánět mám i pár dílů břečky Stargate Universe. A navíc jsem se zase vrátila k mé osobní posedlosti - Pohotovosti. K tomu mi brzy začnou letní seriály jako White Collar, Eureka, Falling Skies. Ale nashromážděných seriálů, které čekají až se jim budu věnovat, mám mnohem víc :o))

Ale jako tip bych doporučila Justified. Spolu s Hrou o trůny můj momentální top seriál. A Castla. Pokud už je náhodou nesleduješ.

Případné pokračování navrhuji v diskuzi seriály
  • wow...dekuji za velmi vycerpavajici odpoved.... :)
  • SGU není vůbec břečkoidní!!! :-/
  • Pokračování pls na odkazu Nevady ;-)
  • Zdravím Vás přátelé.

Dlouho jsem se sem chystal registrovat, jakožto horlivý fanoušek fantasy, zejména ság IceFire, Dragonrealm, WarCraft apod. Jsem rád, že jsem si na Vás konečně našel čas! Doufám že pro web budu přínosem, ovládám webdesign, takže bych mohl pomáhat nejen komentováním :-)

Jinak k 9 epizodě. Co dodat. Již si škubu vlasy a domlouváme se s kamarády, ke komu to půjdeme zítra v 22:00 zhlédnout. :)
  • Nevada: Pro zajímavost anglickej článek o rozdílech anglickýho a českýho znění.

Sargerasss: I my zdravíme.
  • dnes bude v en mluvicich twitterech plno nadavek :)
  • flanker: Pokušiteli! Článek znám z Lopuchu, RD tam má svůj klub, ale dík :)
  • existuje v slovenčine slovné spojenie: prišiel na psa mráz. zdá sa, že nás čaká jeho smutné naplnenie
  • a čítajúc martinov ne-blog, nečaká nás žiadny cliffhanger.
  • Otakuassemble!
  • dvojčata na mape!
  • Šikovným trikom som bol podvedený a nedostal som bitku s digitálnymi vojakmi, ako som chcel. Nezáleží na tom. Na konci som totiž plakal. Nikdy ma žiadny film ani seriál takto emocionálne nerozdrvil. (10/10)
  • Takže je tam Joffreyho milosrdenství? Já se k tomu dostanu nejdřív večer :o(
  • ach jo..já to též uvidím až navečer. a obávám se, že má něžná duše to nerozdýchá... každopádně kapesníčky budu mít po ruce.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 1. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi