To je pravda... ta banda zavira brzo. No.... a s vysvetlovanim pravidel... posuneme to jeste na 16:30? Jinak, ja tu prsiti tyden nejsem, jsem na konferenci. Takze ten HIS musi jeste pockat:)
Aleku, bud zitra v 17h jiz v Krakovske. Nebo Zapper. At stihnete dvoum holkam vysvetlit pravidla. Ja pojedu z gymnastiky a prijedu asi o 10 min pozdeji.
18 ľudí :), keď som to pochopil správne, tak každý rod je rozdelený na 2 časti, rod + významnejší vazal a pribudol tam nejaký 4tý prvok Alliance Bannermen, čo netuším čo robí :P
Aqwa: Hoci som si z bakalárky ťažkú hlavu nerobil(mám zatiaľ A,B:)), tak zo štátnic mám trošku obavy. Takže tento piatok u mňa určite nie. Do utorka som plne vyťažený. A čo bude potom ešte neviem, podľa toho, či pôjdem na dovolenku do Košíc alebo nie.
Ahoj, chtěl bych si někdy zahrát AGOT a v pátek nemám co dělat. AGOT jsem dosud nehrál, ale jinak deskovky a spol. hraju. Tak kdybyste chtěli zítra(možná jindy) hráče, napište.
Dosť dlho som nad tým rozmýšľal, ale nakoniec predsa.
Rozhodol som sa vyhlásiť:
Letná Liga v AGOT BG:)
Pravidlá: 1) Každý účastník ligy môže zahrať maximálne 1dnu hru za týždeň v rámci ligy. 2) Pri hre musí byť prítomná (či už hrajúca, alebo nehrajúca) aspoň jedna autorizovaná osoba, ktorá zabezpečí bodové vyhodnotenie. 3) Bodové vyhodnotenie. Prvý hráč získa toľko bodov, koľko je prítomných hráčov - počet nováčikov. Každý ďalší hráč v poradí získa o 1 bod menej. Vždy minimálne 1. 4) Časové ohraničenie. Liga bude trvať od 4.7.2011 do 4.9.2011. 5) Raz za 1-2 týždne bude na tejto stránke aktualizácia poradia. 6) Ceny. Na záver bude vyhodnotenie výsledkov a udelia sa nejaké ceny. Vstupné k ligovej hre je 25czk/1e (ak sa Vám to vidí veľa, tak sa to môže zmeniť, som otvorený hocijakým návrhom).
Slovníček: Autorizovaná osoba = dôveryhodná osoba, ktorá zaručí bodové vyhotovenie. Nováčik = osoba, ktorá potrebuje vysvetliť pravidlá.
PS: Vstupne k lige bych urobil podle poctu hracov. Aby cena mela nejaky pekny smysl. Pokud nas bude hrat vseho vsudy 5, tak za 150 kc dostane vyherce jen zmrzlinu:) Ale za takych 200 kc uz dostane peknou krabicku s pralinkama:))
Komentáře
Jinak, ja tu prsiti tyden nejsem, jsem na konferenci. Takze ten HIS musi jeste pockat:)
http://hillep.files.wordpress.com/2009/08/18m2ng.jpg
http://images.protopage.com/view/247461/d3jautdxhf5o44a56mqo8gffg.jpg
chtěl bych si někdy zahrát AGOT a v pátek nemám co dělat. AGOT jsem dosud nehrál, ale jinak deskovky a spol. hraju. Tak kdybyste chtěli zítra(možná jindy) hráče, napište.
Rozhodol som sa vyhlásiť: Takže, čo vy na to?