Soundtrack Game of Thrones

Překvapivě dnes vyšel soundtrack Ramina Djawadiho ke Hře o trůny. Původně to bylo plánováno na dnešek, pak se to ale posunulo na 28. června 2011. A zničehonic došlo k vydání na iTunes.

«13456

Komentáře

• Ty ukázky mi v prohlížeči nešly, v iTunes programu pak v poho. A mám z toho zatím moc dobrý pocit. Velká škoda, že v seriálu nemá hudba takový prostor, páč tohle fakt nezní špatně!
  • AAAAAA!!! Za chvíľu to môžeme čakať v "nákupných centrách čo majú v názve vojnu"!
  • Taktéž sem zaregistroval a chtěl to hodit sem do fora. Ale nevědouc kam to vyvěsit, sem toho raděj zanechal ;)
  • Tak na tohle jsem se hodně těšil! Snad se to brzy dostane do prodeje i k nám. Sice mi jisté vedlejší cesty nejsou cizí, ale všechny věci okolo GoT chci mít originál.
  • Stále nikde nič.
  • Jj, jen na youtube asi dva kousky. A to preview finále už se mi docela ohrálo - chci víc, páč ten fragment zní grandiózně!
  • 8 bit je výbornej :)
  • tak už je to venku...
  • Hezky se to poslouchá ;)
  • kde jste to schrastily?
  • no tak ta finální skladba nakonec byla na ukázce iTunes skoro celá, škoda - moc pěkný motiv.
  • Celkom fajný soundtrack :)
  • Wow! Ten soundtrack je úžasný, opravdu mi s tím seriálem sedli do noty skoro po všech směrech a soundtrack není vyjímka. Mě se ta hudba líbila i při sledování seriálu, ale slyšet teď ty melodie samostatně, celé a všechny, to je ještě o 200% lepší, zatím jsem sice slyšel cca jen první půlku ale balzám pro uši. Klobouk dolů pane Djawadi!
  • V seriáli samotnom bola hudba viac-menej nevýrazná a iba výborne dokresľovala. Na samostatný posluch je to ale skvelý kus muziky. Potvrdilo sa, prečo je Ramin Djawadi môj najobľúbenejší skladateľ.
  • je to príjemná vec
  • Chvílemi je to docela dobré, ale na zadek jsem si z toho nesedl. Líbila se mi především úvodní znělka, The King's Arrival a Finale.
  • Ty první tři songy, to je paráda. A pak ten poslední "Finale" ten na nás jistě čeká v poslední epizodě :)
  • Montezuma: Pri počúvaní "Finale" normálne vidím Daenerys, nahú a kľačiacu na horiacej hranici, ako sa jej okolo tela ovíjajú dlhé dračie chvosty a krky :) Dúfam, že to bude stvárnené nejako takto.
  • Ale předposlední song se jmenuje "Fire and Blood". Tak jestli spíš není tohle hudba pro tu scénu, střiženou v moment kdy Dany pohlcují plameny a ozývají se praskoty kamene. A "Final" bude nějaký dvou minutový sestřih momentů, kdo kde co zrovna dělá a v jaké situaci ho poslední momenty první série zanechaly. Bez kecání, jen tato hudba a záběry na jednotlivé postavy (Robb stojí s korunou na hlavě a vazalové kolem něho mu provolávají slávu, Jon stojí na Zdi a hledí na sever do dáli,...), A poslední záběr zezadu na Dany, jak nahá, nespálená klečí v popelu a okolo ní poletují jiskry z dohořívajícího ohně. A náhle, v momentě kdy dohraje hudba, se ozve dračí zakvílení a z poza Dany se mihnou křídla a ocásky malých dráčků. A střih! Tma. Naskočí titulky a divák sedí, čumí a říká si: "A do prdele! Chci okamžitě vidět další sérii, uááá!"
  • To by byla paráda takový finální prostřih na všechny důležité situace, se skvělou hudbou a pak nějaký super finální střih s Dany, wow to by bylo zakončení :)
  • Takovýhle prostřihy mezi finále jednotlivejch linií jsem tu někde navrhoval někdy před rokem, že by se mi to líbilo jako zakončení, kéž to tak bude.
  • skvělé písně, některé takové tiché, zdlouhavé ... ale většinu uznávám a tak osm se mi jich opravdu hodně zalíbilo ...
  • Musím říci, že soundtrack je vážně skvělý, bohužel to v seriálu ne vždy tolik vynikne. Při posledním tracku mi vždycky leze mráz po zádech. Palec nahoru!!!
  • Je to výborný OST (i když slyšel jsem řadu lepších), dneska mi to v práci hrálo dokola celý den. Některé skladby jsou naprosto fantastické, jiné jsou takové minimalistické, až to chvílemi zavání i ambientem. Každopádně soundtrack je vyvedený. Škoda, že tu hudbu v seriálu více neprodali. Hudba vlastně byla více slyšet v prvním dílu při příjezdu Krále a pak až v závěrečných dvou epizodách. Jinak šlo spíše o hodně tiché podkreslení, kterého si člověk často ani nevšiml...
  • Každý track se váže k nějaké scéně a postavě, mohla bych se zeptat, k jaké patří Goodbye brother? Nějak si to nevybavuju.
  • Loučení Robba a Jona Sněha

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SeriálKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi