Nemůžu si pomoct a vím, že je to je buď fantasie anebo realita vzdálená tak další 3 roky, ale pokud by se seriál prokousal až ke čtvrtý sérii (v beznadějném optimismu a nadšení všech těch vyčíslených fandů tomu věřím :D ) doufám že nepojede jen podle Hostiny - tzn. bez Jona, Daenerys atd... Bylo by smutný - ostatně stejně jako to bylo smutný i v knize - sledovat "celý" děj jen půlky hrdinů, lepší "půl" děje všech - i když je to všechno asi fakt ve hvězdách, teď spíše se těšit na jistou řadu č. II (a na Quaithe - u tý je moje zvědavost největší, i když z ní nic moc vidět nebude :D )
Já si myslím, že by prostě zkombinovali Hostinu s Tancem. Je to logické. Teda za předpokladu, že se ke čtvrté sérii opravdu dostaneme (samozřejmě doufám, že ano). :-)
Jsem docela zvědav, jak udělají tu scénu v tom domě stínů. Kde se Dany zjevila velká hromada spoilerů. minulost, budoucnost a věci které se nikdy nestanou. Asi toho hromadu vyhází, protože v seriálu by to byly víc spoilery než v knize. Třeba "bílí lev kráčí travnatou plání" Nevíme co je to za lva, jestli je to zvíře, nebo jestli je to Jaime v bílé zbroji. Ale v seriál by nám to naservíroval hezky pod čumák. Nebo co je ta modrá květina vyrůstající z velké ledové Zdi,...
No vidím to předběžně na topicy spešl pro ADWD, kde se bude normálně spoilerovat a všude mimo nejlépe zákaz, přinejhoršim tlačítko spoiler. Jiné návrhy?
Komentáře
Natáčení druhé řady začíná 25. července, opět v Severním Irsku.
Mluvilo se i o třeba těchto místech:
Asi toho hromadu vyhází, protože v seriálu by to byly víc spoilery než v knize. Třeba "bílí lev kráčí travnatou plání" Nevíme co je to za lva, jestli je to zvíře, nebo jestli je to Jaime v bílé zbroji. Ale v seriál by nám to naservíroval hezky pod čumák. Nebo co je ta modrá květina vyrůstající z velké ledové Zdi,...
Inak ako to bude s používaním spoilerov ohľadom 5tej knihy?
Vzpomínám, jak jsem stránky objevila během čtení druhé knihy. Nedokázala jsem se sem nevracet a tak jsem byla za vaši toleranci neskutečně vděčná :)