Tanec s draky

1181921232444

Komentáře

• No, když pomineme, že mladý lord Blakeney už byl starší než jen deset let, tak uznávám, že si zvolil docela dobrý příklad. :-)
  • možno to bol ender wigin alebo fazolek :)
  • Myslí si tu někdo, že by autor mohl vůbec kdy celou ságu dopsat? Mám tušení, že se ani nikdy nikdo nedozví jako to celé vlastně dopadlo, carramba...
  • myslím, že gordický uzol bol rozťatý a ságy sa dožijeme. som o tom presvedčený a pevne dúfam. a možno aj nejakých ďalších príbehov z toho sveta.
  • Jen se chci zeptat, bylo nekde receno nebo probirano co je nebo by mohlo byt v dopise, ktery mel Ned předal ve vezeni Varysovi?
  • Vůbec netuším, o co jde. Tuhle část si z knihy nevybavuju...
  • já jsem četla nějaké spekulaceo tom, že chtěl napsat Jonovi pravdu o jeho původu...
  • Tohle si teda taky nevybavuju, ale chtěla bych, aby Ned napsal mě pravdu o Jonově původu :)
  • mělo by to být na straně 199. každopádně to jsou jen dohady. na str. 196 Ned vzpomíná na prosbu umírající Lyanny, potom je řec o předání vzkazu a o tom, že Ned by se mohl přidat k černým na Zeď, kde je i jeho bratr a jeho bastard. ,,Vzpomínka na Jona naplnila Neda pocitem hanby, zármutku
    příliš hlubokého, než aby šel vyjádřit slovy. Kdyby jen tak mohl
    chlapce znovu vidět, posedět s ním, promluvit s ním...''
  • Já si pamatuju, že Ned Varyse žádal o pergamen a pero a chtěl po něm, aby zajistil doručení dopisu. Ale měla jsem za to, že se to neuskutečnilo. Musím si tu pasáž znovu přečíst.
  • máš pravdu, varys řekl že by si ten dopis sám nejdříve přečetl a pokud by v něm nebylo nic co by mu mohlo nějak uškodit, tak by ho poslal. no a pak se to nějak zamluvilo a žádný vzkaz nebyl napsán.
  • Já bych taky prosím chtěl být reviewer.... Navíc bych s tou knížkou určitě vypadal lip :P :O
  • No hlavně by tím reviewerem mohli být překladatelé, ale to si asi netroufnou :-(
  • Dají se u nás sehnat starší díly v angličtině?
  • 2Chmur: Zrovna včera jsem náhodou sehnal A Storm of Swords v Brně ve Vaňkovce (Dobrovský) za 197 (!) Kč
  • Dají se u nás sehnat starší díly v angličtině?V NeoLuxoru jsem se v Pátek začetl do ang Střetů Králu.... měli to hned v sekci Ang Bestseller :-)
  • Má někdo, prosím pěkně, podrobnější info o dostupnosti angl. verze Tance s Draky v síti Luxor? Vím, že se to tady už řešilo, pověřil sem partnerku dotazem v NeoLuxoru, ale to chce asi přímo na někoho kompetentního, protože tamní prodavači nevědli ani o co jde. Budu moc vděčný za info, ale zkusím pozjišťovat i sám samozřejmě, přeci jen, dvanáctý červenec se blíží.
  • Jarilo: Taky už jsem se zajímal a taky se přimlouvám za info
  • Toho Konga musím mať! :)
    Ja to vidím na US/UK amazon s prioritným kuriérom do 2-4 dní.
  • Pre slovákov: http://www.eurobooks.sk/sk/produkt/54743/A-Dance-With-Dragons-Book-5-of-a-Song-of-Ice-and-Fire/
    Informoval som sa e-mailom a knihu budú mať skladom k dispozícii už v deň vydania. Cena: 17.85e + osobný odber(Bratislava) zdarma/poštou 2.19e/osobným kuriérom 9.52e
  • Psal jsem do Neoluxoru, tak uvidíme. Když to jsou schopni zajistit na Slovensku, tak to sakra musej dokázat i u nás, ne? :-)
  • uz som objednal, tak si drzim palce :)
  • Ja som objednal na bookdepository.org. Nulové poštovné a tipujem zdržanie maximálne týždeň. :)
  • Alek: No to doufám :-)
  • Na amazonu 12,5 pounds, ale nenašel jsem kolik chtěl za poštovné
  • ja asi nesmyslne obetuju prachy za koupi ebooku , cca prvni den :)
  • Taky uvažuji o ebooku, musím se podívat, kolik na Amazonu za něj budou chtít. Anebo budu sprostě šetřit a počkám na net. :-)
    Přece jenom do sbírky se nehodí...
  • Jo, Neoluxor se mi dnes ozval.
    Knihu máme objednanou, je dost možné, že se u nás objeví hned 12.7.
    Jakmile kniha dorazí, budeme Vás ihned kontaktovat.
    Ale já stejně možná půjdu do Kindle verze - mám tam po ruce slovník.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi