Proč zrovna Tři děvky a Cersei Lannister ? proč ne 4 děvky ? a kdo jsou ty tři? A co na to jan tleskač?
eh, to je asi na mě, páč to je snad můj žertík. Tohle já vlákno pro sumáře Cerseiných kapitol, proto Cersei. To už samo o sobě má k děvkám blízko, ne? :-) No a proč tři? Pamatujete ty vrhací stroje v Králově přístavišti? Joff jim snad říkal tři děvky.
Myrcella a Tommen jsou normální děti a rozhodně se nejedná o žádného Joffreyho nebo Cersei (zmínil se o tom koneckonců i Tyrion).
Rozdíl mezi Catelyn a Cersei je ten, že prvně jmenovaná byla normální... eh, ona vlastně byla po matce z prokleté rodiny, tak si k tomu prosím přidejte uvozovky... a šlapala jen po Jonovi (a ještě ne moc - i když ne z vlastní vůle), což se sice líbit nemusí, ale lze to pochopit (konkurence pro vlastní děti, tvář Starků kdežto z jejích vlastních dětí podobu podědila jen Arya). Cersei naproti tomu byla a je skutečně ZLÁ, která dělí svět kolem sebe na služebnictvo (štolba, pacholek atd.) a nepřátele, nebere ohled na nikoho jiného (dobře, možná vyjma Jaimeho dříve) a myslí si, že pevná ruka a strach (respektive bič, kati, kůly a hlavy) jsou lepší než cokoli jiného (to podědila výchovou od otce).
A ty děvky (prodejné)? Ono by se jich v Cerseině společnosti našlo hned několik...
GRRM udělal s Cersei Darth Vadera a její POV je utrpení číst. Tolik zloby a nesoudnosti v jedné kapitole je na mě moc. :-) Chudák Tommen, který se zmítá jako rukojmí mezi dvěmi harpyjemi, využívající ho, aby naštvaly tu druhou.
Ben Nevis - Nesouhlasím, Darth Vader je snad nejkladnější hrdina v celém vesmíru, který má šarm a eleganci a prostě je to Darth Vader. Zato Cersei mu nesahá ani po Malíček u nohy. Rozhodně to není Darth Vader. :)
Komentáře
Rozdíl mezi Catelyn a Cersei je ten, že prvně jmenovaná byla normální... eh, ona vlastně byla po matce z prokleté rodiny, tak si k tomu prosím přidejte uvozovky... a šlapala jen po Jonovi (a ještě ne moc - i když ne z vlastní vůle), což se sice líbit nemusí, ale lze to pochopit (konkurence pro vlastní děti, tvář Starků kdežto z jejích vlastních dětí podobu podědila jen Arya). Cersei naproti tomu byla a je skutečně ZLÁ, která dělí svět kolem sebe na služebnictvo (štolba, pacholek atd.) a nepřátele, nebere ohled na nikoho jiného (dobře, možná vyjma Jaimeho dříve) a myslí si, že pevná ruka a strach (respektive bič, kati, kůly a hlavy) jsou lepší než cokoli jiného (to podědila výchovou od otce).
A ty děvky (prodejné)? Ono by se jich v Cerseině společnosti našlo hned několik...
Chudák Tommen, který se zmítá jako rukojmí mezi dvěmi harpyjemi, využívající ho, aby naštvaly tu druhou.