Ono ja som stanovil vstupné na 1dnu hru (maximálne sa odohrá 9 hier). Nechcem dávať vstupné do ligy, pretože niekto môže odohrať 1dnu hru, niekto 9. Ale vidím to reálne na niečo okolo 4-5 hier.
Hej, zaregistroval som sa, nechcelo sa mi už vypisovať captchu, že nie som bot :].
No, pevne verím, že sekcia AGOT BG porastie. Poslednou dobou sme hrali s viacerými nováčikmi. Navyše cez leto sa dá spojiť hranie stolovky aj s inými činnosťami. Nemusíme hrať len indoorovo.
Keď budem mať čas cez leto a nebudem si zrovna prekladať A dance with dragons :], tak spravím aspoň preklad pravidiel ku Storm of Swords, keďže sa k tomu nikto nemá.
Zapper: on to má nekdo na Zatrolenkách už nějakou dobu nahlášeno, ale nic se neděje ;-) Ne že bych pravidlům nerozumněl, přece jen překlad to více ujasní.
To první je celkem, no řekněme dobré, to druhé už mi tak extra nepřijde. A homemade pravidla moc nemusim ač jsou někdy dost trefná, ale tahle hra je myslím až tolik nepotřebuje.
Áno, z časti som na to narážal. Na tých zatrolených hrách to tam je nahlásené v preklade už skoro rok.
Inak pred nedávnom som trošku searchoval po nete a narazil som na zopár zaujímavých podomácky vymyslených pravidiel.
Napr. Men on the Wall = Pri otočení karty Wildings attack! si hráč, ktorý má na území Castle Black jednotky, pripočíta pri bide o Wildings attack! toľko power tokenov, koľko je ich sila. King's Guard = Majiteľ Iron Thronu si automaticky pri bránení svojho domovského územia s predvolene vytlačeným erbom pripočíta +1.
Komentáře
Hej, zaregistroval som sa, nechcelo sa mi už vypisovať captchu, že nie som bot :].
problem by pro nekoho vsak mohla byt ta anglictina...
Ešte by mohol doplniť A Clash of Kings. To by navýšilo o max 2-3 minútky video, veľa tam toho aj tak nie je.
Inak pred nedávnom som trošku searchoval po nete a narazil som na zopár zaujímavých podomácky vymyslených pravidiel.
Napr.
Men on the Wall = Pri otočení karty Wildings attack! si hráč, ktorý má na území Castle Black jednotky, pripočíta pri bide o Wildings attack! toľko power tokenov, koľko je ich sila.
King's Guard = Majiteľ Iron Thronu si automaticky pri bránení svojho domovského územia s predvolene vytlačeným erbom pripočíta +1.
Tak ještě se přidá někdo z místního osazenstva?