Sansa má ráda citronové zákusky jenom proto, že do Západozemí ještě nikdo nedovezl čokoládu, vanilku a skořici. Takové kvalitní sedmdesátce Valrhona Guanaja dovezené z Ashaie by podlehl každý.
flankere ! Dobře na plnou hubu - ne Tvoje ješitnost by to neunesla ! Raději 10 x napravit než jedinkrát před ostatníma přiznat, žes udělal kopanec. Máš příliš mnoho testosteronu než abys přiznal nějakou skutečnou pravdivou slabost :-p
Ale jo jsem Jarlo....fakt jo...:-)) Já si teď uvědomuji, že jsem obhajoval Tywina, ale celou dobu jsem byl srdcem Eddard a tak trochu Sansa (to dobré v ní)...
Ach jo..cesta do pekla je vždy dlážděna dobrými úmysly....Já jsem chtěl jen flankera zachránit, táhla jsi ho do hříšné propasti...Hodil jsem mu lano:-)
Jarla: Zapomínáš, že Chmur je jedna část mé (nebo jsem naopak já částí jeho - sám se v tom nevyznám) rozdvojené osobnosti - přece jsem se musel postavit na stranu sebe sama! :-))))
Za to mohou konkurenční tlaky - víš, že Červená královna pravila, že musíš běžet ze všech sil, abys zůstal aspoň na místě :-)) a nepotřebuješ být rychlejší než tygr, stačí, když jsi rychlejší než ostatní králíci :-))
Komentáře
Chyby napravuješ - o tom žádná, ale já hovořila o jejich přiznávání předem než je napravíš :-p
Takové kvalitní sedmdesátce Valrhona Guanaja dovezené z Ashaie by podlehl každý.
Jsi tak bojovná jarlo....mám pro Tebe píseň ....