Já bych chtěl ochutnat vanilkovou zmrzlinu s příchutí chilli, v Poděbradech na náměstí jsem ji jednou viděl, ale nedal si, a pak už ji neměli - od té doby (asi tak měsíc) toho lituji. :-( Ale zjistil jsem, že mám docela kachní žaludek, měl jsem tenkrát v sobě asi 5 kvasnicových Krušovic a dal si vanilkovou s pistáciovou a blbě mi nebylo. :-))
My jsme jedno (bylo mi asi 18)....pili piva a po každém šli na pouti na centrifugu (tehdác to nebylo ještě tak nekřesťansky drahé)...Měl jsem jich šest a dobrý....Můj žaludek je taktéž kachní....
Točenou vanilkovou mají třeba v těch Poděbradech - dokonce minimálně na dvou místech, nebo u nás v Pečkách, ale tady není tak dobrá. Poděbradská je ale vyhlášená.
Milka je sojový speciál :-p a "bílá" čokoláda nemá s čokoládou ani zblo společného - rostlinný tuk, sojový lecitin, sušené mlíko a sojové mlíko a umělé sladidlo - čokoládu nikde nevidím :-p
Tím netvrdím, že to nikomu nemůže chutnat. naopak již dlouho si dělám takovou studii a zjišťuji, že na bílou jsou víceméně vysazeni chlapi a na hořkou ženské :-) Platí tak pro 80 % populace :-)
Já to nepopírám a jinak si potrpím spíš na studentskou, ale tahle jedna konkrétní mi chutnala. Ovšem taky to bude možná tím, že si jí kupuju po odběru v kantýně.
Hrmpf, co si tak vybavuju, nikdy mi nejely takový ty moc exotický věci, granátový jablka, manga, taky cukrovej meloun zas tak nemusim. Oproti tomu vůbec nejradši mám asi zimní jablka.
Tak jablka, banány, ananas, broskve, melouny, kiwi, grapefruit, rajčata... asi vyhrávají banány, ty já miluju! Ještě když se třeba osmahnou na pánvi. :-)
To není nic těžkého, buď může být jen tak, nebo i se zmrzlinou, medem, či v těstíčku - prostě se banán oloupe, a buď v celku nebo nakrájený osmažený na másle, ale invenci se meze nekladou. :-))
Komentáře
Tím netvrdím, že to nikomu nemůže chutnat. naopak již dlouho si dělám takovou studii a zjišťuji, že na bílou jsou víceméně vysazeni chlapi a na hořkou ženské :-) Platí tak pro 80 % populace :-)
A teď jedna kontrolní - čistě ze zajímavosti - jaké ovoce nemáš rád ?
a co ostatní ? Kterépak ovoce nejede Vám ?