Jídlo a pití

1810121314

Komentáře

• Medovník a chilli čokoládu nesnáším....
  • Tak se s Tebou o medovník nepodělím :-p
  • Já bych chtěl ochutnat vanilkovou zmrzlinu s příchutí chilli, v Poděbradech na náměstí jsem ji jednou viděl, ale nedal si, a pak už ji neměli - od té doby (asi tak měsíc) toho lituji. :-( Ale zjistil jsem, že mám docela kachní žaludek, měl jsem tenkrát v sobě asi 5 kvasnicových Krušovic a dal si vanilkovou s pistáciovou a blbě mi nebylo. :-))
  • Dobrá vanilková bývá málokdy, ale když je a je navíc točená...:-)) Je to lahůdečka :-)
  • točenou vanilkovou jsem měl předevčírem. Mňam! :)
  • My jsme jedno (bylo mi asi 18)....pili piva a po každém šli na pouti na centrifugu (tehdác to nebylo ještě tak nekřesťansky drahé)...Měl jsem jich šest a dobrý....Můj žaludek je taktéž kachní....
  • Kde mají ? V současné době vím o jediné a to je v Lidečku a tam se dostanu tak jednou za měsíc :(
  • Točenou vanilkovou mají třeba v těch Poděbradech - dokonce minimálně na dvou místech, nebo u nás v Pečkách, ale tady není tak dobrá. Poděbradská je ale vyhlášená.
  • Do Poděbrad daleko, Jiříku :-) Věčná škoda :(
  • Poděbrady jsou fajn. Byli jsme tam s partnerkou před dvěma lety na dovolený, ale na žádnou zvláštní zmrzlinu si nepamatuji...:-((
  • U nás je vyhlášená, U Reinwaldů na náměstí je vždycky fronta. :-))
  • Mno já jsem ze Dvora, takže já měl točenou vanilku ve zdejší cukrárně.
  • Na Dvoře mají cukrárnu..hm taky daleko :-))
  • Milka dělá jednu tříbarevnou čokoládu, vrstva mléčný, na ní bílá a na ní hořká. Být moc toplá.
  • Milka je sojový speciál :-p a "bílá" čokoláda nemá s čokoládou ani zblo společného - rostlinný tuk, sojový lecitin, sušené mlíko a sojové mlíko a umělé sladidlo - čokoládu nikde nevidím :-p

Tím netvrdím, že to nikomu nemůže chutnat. naopak již dlouho si dělám takovou studii a zjišťuji, že na bílou jsou víceméně vysazeni chlapi a na hořkou ženské :-) Platí tak pro 80 % populace :-)
  • Já to nepopírám a jinak si potrpím spíš na studentskou, ale tahle jedna konkrétní mi chutnala. Ovšem taky to bude možná tím, že si jí kupuju po odběru v kantýně.
  • a co kofilu nebo kaštany ? :-)
  • Áha - takže Ty taky raději mléčnou než hořkou, co ? :-))
  • Da, si, oui und jawohl.
  • Takže typický chlap a natolik mačo, že klidně doznává , že je na sladké :-)

A teď jedna kontrolní - čistě ze zajímavosti - jaké ovoce nemáš rád ?
  • Hrmpf, co si tak vybavuju, nikdy mi nejely takový ty moc exotický věci, granátový jablka, manga, taky cukrovej meloun zas tak nemusim. Oproti tomu vůbec nejradši mám asi zimní jablka.
  • Zajímavé - tradicionalista :-)

a co ostatní ? Kterépak ovoce nejede Vám ?
  • Všechno ovoce světa jsem nejedl, takže nevím, určitě se najde něco, co by mi nešmakovalo, ale teď si žádné nedokážu vybavit.
  • mléčná čokoláda je pro děti
  • A kterépak máš teda naopak velmi rád ? :-)
  • Tak jablka, banány, ananas, broskve, melouny, kiwi, grapefruit, rajčata... asi vyhrávají banány, ty já miluju! Ještě když se třeba osmahnou na pánvi. :-)
  • Osmahnuté banány ? to neznám - hoď sem recept :-)
  • To není nic těžkého, buď může být jen tak, nebo i se zmrzlinou, medem, či v těstíčku - prostě se banán oloupe, a buď v celku nebo nakrájený osmažený na másle, ale invenci se meze nekladou. :-))
  • A jak dlouho se to smaží ? Nebuď skoupý ? Kdy se k tomu dodává med ? Při smažení nebo poté ?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi