Původně jsem myslel tebe a chmura, ale ten hájil mou čest, takže by ode mne nebylo fér nechat tě vytasit na něj drápy. Zvláště po tom, co jsi mě tak hezky oznámkovala, mám chuť přehnout tě přes koleno a předvét ti ten testosteron. Třeba to způsobí tu nápravu, ke který tě chmur vyzývá skrze duchovno. Já si zas myslím, že někdy je jedna facka lepší než dlouhý vysvětlování :)))
Drž se zásady, že vlka, který napadne vlčici rozsápou jeho soukmenovci - na ženskou ruku nevztáhneš ! jak platilo tady v horách - kdo vztáhne ruku na ženu (byť svou vlastní) nebo na krávu - toho čeká lynč :-) Na ženu musíš květinou ŽE, poesií ŽE, vlídným slovem ŽE :-P
Olorin - ženy mohou zneužívat všech těchto výsad, poněvadž jim byla upřena hrubá síla :-) Někde se to holt vyrovnávat musí :-D Navíc flanker by na mne ruku nevztáhl...no rozhodně ne tak, jak zde hlásá :-))
flanker je dokonalý exemplář chlapa - všechno na svém místě :-) Popravdě takových zas tolik není... a taky vynikající protihráč - jako v tenisu - nahrávky, které nelze minout :-)) Provokovat ho je pošušňání :-))
. Zvláště po tom, co jsi mě tak hezky oznámkovala, mám chuť přehnout tě přes koleno a předvét ti ten testosteron.
Takže jestli chápu dobře. Chtěl bys jarlu držet vypracovanými bicepsy a drbat ji třídenním strništěm...sakryš..koukni se přes rameno, zda tam nemáš ženu:-)
Komentáře
Můžu mávat krajkovým kapesníčkem ? :-))
jak platilo tady v horách - kdo vztáhne ruku na ženu (byť svou vlastní) nebo na krávu - toho čeká lynč :-)
Na ženu musíš květinou ŽE, poesií ŽE, vlídným slovem ŽE :-P
Navíc flanker by na mne ruku nevztáhl...no rozhodně ne tak, jak zde hlásá :-))
Jarla: Mnó...
a taky vynikající protihráč - jako v tenisu - nahrávky, které nelze minout :-))
Provokovat ho je pošušňání :-))
Olorine - to bylo poněkud nedospělé :-))
Olorin: to já taky.
Flanker - tak archetypálně božského - no nepovídej a to bys chtěl ? :-))
Mě se zastal flanker....to není možné...
Flankere...čím je u tebe zpodobňován testosteron?:-)))
BTW všechno je někdy poprvé...