Kdyz jsem mluvil o nove vyjitem titulu Dance with Dragons, spetl jsem si ho s timto titulem "The Dance of the Dragons", coz je obdobi bratrovrazendne valky mezi Aegonem II. a Rhaenery.
Jsem vedel, ze jsem si to nevycucal z prstu a ta zamena mela koren:)
Kdyz jsem mluvil o nove vyjitem titulu Dance with Dragons, spetl jsem si ho s timto titulem "The Dance of the Dragons", coz je obdobi bratrovrazendne valky mezi Aegonem II. a Rhaenery.
Ahoj, šlo by se k vám někdy přidat? Já bych si strašně rád AGoT zahrál, ale asi budu mít problém na to hledat dost lidí mezi známými :/ . Hrajete někdy i jen nějaký základ (něco jako řekněme AGoT+přístavy+Martell max), já bych to nerad ze začátku přeháněl :).
Skvěle, to by šlo (mimochodem, chápu to dobře, že pravidla pro beranidla jsou tak trochu na hlavu a bránit hrad je těžší než bránit louku?). Tak až budete mít někdy volné místo, tak pokud budu mít čas, tak se rád přidám.
No vzhledem k tomu, že se ke středě nikdo moc nevyjádřil, tak jsem to považoval jako mrtvé. Co ten zítřek? V Praze budu, chystám se tak napůl na pottera, ale kvůli AGOTu ho klidně odložím :-)
Komentáře
Jsem vedel, ze jsem si to nevycucal z prstu a ta zamena mela koren:)
Co Poison a sestra? Kde je vase vyjadreni?:)